Wat moet je weten als je placemat gaat maken. Je kunt hier je menukaart op maken, het logo of de naam van het restaurant of alleen een design of afbeelding op de placemat bedrukken. Je kunt een placemat maken, geheel naar eigen wens. Deze schoonhouders zijn ook een ideale aankleding op een tafel. Wanneer je placemats laat bedrukken met een afbeelding kan dit zeer decoratief zijn. Placemats maken zal een toevoeging op de tafel zijn. Niet geïnteresseerd in placemats maken, maar in menukaarten maken, boekenleggers maken of posters drukken? Daarvoor kun je ook terecht bij Drukbedrijf.nl

Een foto op placemat van papier drukken in voor ons geen kunst, maar je kunt op een placemat veel informatie plaatsen. Naast een menukaart maken kun je ook kiezen om de placemat een meer entertainende functie te geven. Wanneer je placemats gaat maken, kun je ook een leuke boodschap op de placemats bedrukken. Kies voor een bedrukking die de gasten zich herinneren. Is je hoofddoel reclame, gebruik dan opvallende kleuren. Is de placemat die je gaat maken juist ter decoratie, kies dan voor rustigere tinten. Ga geen placemat knutselen, want ons designteam kan je hier mee helpen! Ook goedkoop bierviltjes bedrukken? Kijk dan voor tips op bierviltjes bedrukken goedkoop!

Placemats

Placemats maken en bedrukken? Top kwaliteit vind je hier!

Bij ons al verkrijgbaar vanaf € 33,90. (Placemats – A3 formaat – eenzijdig in kleur – 25 stuks ) zonder verzendkosten!

Placemat maken? Niet meer die standaard rode of witte placemats maar een originele met jouw eigen Full color bedrukking. Ideaal om een persoonlijke placemat te maken voor verjaardag of andere feestdag. Verkrijgbaar in het bekende placemat formaat en op diverse papiersoorten bedrukbaar. Een placemat maken is ook mogelijk, neem even telefonisch contact met ons op of stel je vraag via de livechat.

Joris
Beantwoordt graag al jouw vragen!
020 348 48 72
Bereikbaar van: 08:30 tot 18:00 uur
Wat vindt de klant
Uitstekend
Al 137 klanten hebben ons bedrijf beoordeeld. Schrijf hier jouw ervaring!
Veilig betalen