Inloggen /
Registreren

Winkelmandje

Offerte
aanvragen
Home | Buitenreclame | Spandoeken

Spandoek bedrukken

Laat jouw spandoek bedrukken in full color!

487 Reviews Gratis verzending 24-uurs levering Persoonlijk advies

Wil je reclame maken voor je bedrijf? Of aanmoedigende teksten ophangen bij jouw favoriete vereniging? Laat dan je spandoek bedrukken op één van onze vier materiaalsoorten in enkel- of dubbelzijdig full color. Daarnaast kun je het spandoek laten maken en kiezen uit één van onze afwerkingen. Vul vervolgens zelf een formaat in en je kunt het spandoek bestellen!

 Vul je eigen formaat in
 Bedrukking in full color
 Vele afwerkingen mogelijk
 Gratis verzending!

Je eigen spandoek laten bedrukken op maat

Onze spandoeken kun je helemaal naar wens maken. Je hebt de keuze uit meerdere spandoek-materialen en vele verschillende afwerkingen. Daarbij kun je zelf de hoogte en breedte bepalen!

 

Kies jouw gewenste materiaalsoort

Je kunt je banner bedrukken op op verschillende materiaalsoorten. Zo heb je de keuze uit de ondoorzichtige materialen als 510 grams bisonyldoek en het 610 grams blockout. Alle materiaalsoorten zijn voorzien van een B1 certificaat. Dit houdt in dat het spandoek brandvertragend werkt. Om die reden zijn onderstaande materiaalsoorten niet alleen zeer geschikt voor buiten, maar ook voor binnen.

 

610 grams blockout

Het 610 grams blockout is als enige dubbelzijdig te bedrukken. Dit materiaal is aan de binnenkant voorzien van een zwarte kern, zodat er geen doordruk plaatsvindt. Dit spandoek materiaal heeft een maximale printbreedte van 320 cm.

 

510 grams bisonyldoek

Ben je op zoek naar een sterk spandoek dat ideaal is voor bijvoorbeeld aan een hek? En wil je dat hier niet doorheen gekeken kan worden? Dan is het 510 grams bisonyldoek daar zeer geschikt voor. Dit doek is maximaal te bedrukken tot een printbreedte van 492 cm. Wil je een groot spandoek hebben? Dan worden de doeken aan elkaar gemaakt.

 

360 grams meshdoek

Wil je een spandoek hebben waar je een beetje doorheen kunt kijken? Of komt het spandoek op een plek met veel wind? Ga dan voor het 360 grams meshdoek. Dit is een pvc doek met gaatjes in het doek. Dit doek heeft een maximale printbreedte van 500 cm. Wanneer de print groter is, dan worden er meerdere delen aan elkaar gemaakt en zal het spandoek opgedeeld worden bij een breedte van 490 cm.

 

115 grams vlaggendoek

Dit is een transparante polyester stof met een fijne structuur en heeft een licht glanzende uitstraling. Het doek heeft een doordruk van 98%. Dit houd in dat de bedrukking aan, die aan één van de zijdes wordt aangebracht, in spiegelbeeld op de andere zijde te zien is.

 

Spandoek maken met afwerking

Bij het spandoek laten drukken kun je ook uit afwerkingen kiezen. De afwerkingen gelden standaard voor alle zijkanten. Wil je bepaalde afwerkingen niet voor alle zijden hebben? Of wil je voor alle zijden een andere afwerking hebben? Vraag hier dan een offerte voor aan.

 

Op onze website kun je standaard kiezen voor schoonsnijden. Dit betekent dat het spandoek aan de randen netjes wordt afgesneden. Je hebt dan een rechthoekig spandoek met foto of tekst die je op de grond kan leggen.

 

Wil je het spandoek kunnen ophangen? Ga dan voor omzomen en ogen om de 30 cm of 50 cm. Hierbij worden over alle zijkanten om de 30 of 50 cm ringen aangebracht en daarnaast ook in de hoeken. Het is daarnaast ook mogelijk om het spandoek te laten omzomen en ringen alleen in de hoek aan te brengen.

 

Wil je stokken of touwen gebruiken om het spandoek aan op te hangen. Kies dan voor de open tunnelzomen. Laat deze aan de zij- of boven en onderkanten maken.

 

Spandoek ontwerpen met andere afwerking?

Er zijn meerdere afwerkingen mogelijk die wij nog niet standaard op onze site hebben staan. Kies er bijvoorbeeld voor om het spandoek contour te snijden. Het is dus mogelijk om het spandoek in een vorm naar wens te laten snijden. Je kunt deze ook met een ronde pees met flap laten afwerken of met klittenband. Vraag voor deze afwerkingen apart een offerte aan met gewenste specificaties, oplage en gewenste leverdatum.

 

Spandoek drukken op gewenst formaat

Hoe groot moet je foto op spandoek gedrukt worden? Bepaal het zelf hoe groot het spandoek wordt. Zie hierboven per materiaalsoort wat de maximale printbreedte is, maar laat je hierdoor niet weerhouden om voor nóg grotere spandoeken te gaan. Bij een groter formaat wordt het spandoek opgesplitst in meerdere delen en aan elkaar vast gemaakt.

 

Spandoek ontwerpen

Wanneer je jouw gewenste opties hebt geselecteerd, inclusief aantal en levertijd, dan krijg je een klein overzicht te zien van het product dat je hebt samengesteld met een werktekening en de totaalprijs. Download het bijbehorende PDF bestand, zodat je precies weet met welke dingen je rekening moet houden in je ontwerp.

 

Wil je het spandoek door ons laten opmaken? Ook dat is geen probleem! Geef dit aan bij één van onze ordermanagers en door middel van een goede briefing wordt één van onze vormgevers aan de slag gezet.

1Product samenstellen

Kies uit een van de opties om jouw product geheel naar wens samen te stellen.

 
  Hulp nodig?  
Joris helpt je graag! 
Bel: 020 348 48 72
1
Kies Materiaalsoort
Materiaalsoort:
?

510 grams bisonyldoek: Standaard spandoek materiaal. Geschikt voor de binnen en buiten. Sterk PVC doek met weersbestendige bedrukking.

360 grams meshdoek: PVC doek voorzien van kleine gaatjes. Geschikt voor grote spandoeken die buiten hangen. Door de kleine gaatjes kan de wind er makkelijker doorheen waardoor er minder spanning op het doek staat.

610 grams blockout: Dubbelzijdig spandoek materiaal. Voorzien van een zwarte middenkern zodat de bedrukking niet doorschijnt op de andere zijde.

115 grams vlaggendoek: Vlaggenstof. Lichter dan de PVC varianten. 

2
Kies Bedrukking
Bedrukking:
3
Kies Afwerking
Afwerking:
?
Schoonsnijden: Je spandoek wordt alleen rondom schoongesneden. Dus niet gezoomd.
Omzomen en ringen om de 30 cm: Je spandoek wordt gezoomd. Om de 30 cm en in elke hoek wordt een ring geslagen.
Omzomen en ringen om de 50 cm: Je spandoek wordt gezoomd. Om de 50 cm en in elke hoek wordt een ring geslagen.
Omzomen en ringen op de hoeken: Je spandoek wordt gezoomd. In elke hoek wordt een ring geslagen.
Tunnelzoom 5 cm: Je tunnel krijgt een diameter van 5 cm.
Tunnelzoom 8 cm: Je tunnel krijgt een diameter van 8 cm.
×
De volgende onderdelen zijn niet ingevuld:
4
Kies het formaat
?
We maken jouw product precies op maat. Vul hier de breedte en hoogte in centimeters in om het totale formaat te bepalen. Selecteer vervolgens "bereken prijs".
Breedtecm
Hoogtecm
Totaalm2
Let op! Minimale breedte/hoogte = 10 cm
 
2Aantal, prijs en levertijd

Selecteer een prijs in de tabel om verder te gaan met je bestelling.

Aantal
De staffel die je ziet bevat onze standaard aantallen. Mocht je een ander aantal nodig hebben, vraag dan gerust een offerte aan.

Levertijd
Onze standaard levertijden zijn weergegeven. Mocht je het product sneller in huis willen hebben, vraag dan gerust een offerte aan.

Aantal en Prijzen
?
Selecteer hieronder in de tabel hoeveel stuks je wilt bestellen door op de prijs te klikken. De prijzen komen overeen met het aantal stuks en de bijbehorende levertijd.
Voordelig bij kleine oplages
  Budget levering Standaard levering Spoed levering
Aantal 7 werkdagen
levering do 28-2
5 werkdagen
levering do 28-2
1 werkdag
levering do 28-2
* Prijzen zijn excl. BTW en inclusief levering binnen Nederland en België (mits anders aangegeven).
** Uiterlijke leverdatum geldt enkel indien alle bestanden voor 14:00 uur zijn aangeleverd.
2Aantal, prijs en levertijd

Selecteer een prijs in de tabel om verder te gaan met je bestelling.

Aantal
De staffel die je ziet bevat onze standaard aantallen. Mocht je een ander aantal nodig hebben, vraag dan gerust een offerte aan.

Levertijd
Onze standaard levertijden zijn weergegeven. Mocht je het product sneller in huis willen hebben, vraag dan gerust een offerte aan.

Aantal en Prijzen - Offset gedrukt
?
Welk product heb je nodig? Bijvoorbeeld folders.
Voordelig bij grote oplages
  Budget levering Standaard levering Spoed levering
Aantal 7 werkdagen
levering do. 28-2
5 werkdagen
levering do. 28-2
1 werkdag
levering do. 28-2
* Prijzen zijn excl. BTW en inclusief levering binnen Nederland en België (mits anders aangegeven).
** Uiterlijke leverdatum geldt enkel indien alle bestanden voor 09:30 uur zijn aangeleverd.

Jouw spandoek maken wij op hoge kwaliteit

Spandoeken maken wij enkelzijdig en dubbelzijdig, van zeer klein tot heel groot. Wat jij bedenkt, kunnen wij maken!


Maak reclame voor je bedrijf

Een spandoek is uitstekende reclame voor je bedrijf. Het trekt de aandacht en brengt een boodschap duidelijk over. Laat ze bijvoorbeeld maken met je bedrijfslogo, slogan of andere reclame-uiting. Om op te vallen bij een beurs of evenement, de opening van een nieuwe vestiging of een ludieke reclameactie. 


Laat een spandoek bij Drukbedrijf.nl maken!

 Scherpste prijs, gegarandeerd!
 Levering binnen 24 uur
 Gratis en snel geleverd
 Zelf een spandoek ontwerpen
 Eén contactpersoon


Bestel online

Dankzij onze efficiënte werkwijze kunnen we snel elk gewenst spandoek bedrukken. De exacte levertijd kun je zelf kiezen. Bestellingen worden door onze verzendpartners standaard bezorgd tussen 08:30 en 18:00 uur. De levering is altijd gratis en zit bij de aangegeven prijzen inbegrepen. Kies voor een spoedlevering als je een spanddoek op korte termijn nodig hebt. Dit kan doorgaans al de volgende dag geleverd worden. Onze lijntjes zijn kort, de apparatuur van hoge kwaliteit en onze kennis up-to-date. Bestellen doe je gewoon online!


Een spandoek voor buiten of binnen?

Je kunt de spandoeken altijd buiten en binnen gebruiken. Normaal gesproken worden ze het vaakst buiten opgehangen. Het materiaal is hier geschikt voor. Gebruik hiervoor spandoekspanners.

Echter zijn de doeken een mooi alternatief voor posters als je een spanddoek binnen op hangt. Je kunt ze op elk gewenst formaat en afwerking laten maken. Bovendien heeft een spandoek een mooie en luxe uitstraling in vergelijking met papieren producten.

Wil je een spandoek voor binnen laten maken? Bedenk dan van tevoren goed hoe je deze wilt gaan ophangen. Het mooiste voor het ophangen is om gebruik te maken van een frame. Deze zit vaak permanent op de muur. Je kunt dan gemakkelijk verschillende ontwerpen wisselen.

De bovenkant van je spandoek moet altijd zijn afgewerkt met ringen of een tunnelzoom. Dan heb je altijd meerdere opties voor het ophangen van de doeken.

Voor buiten gebruik kun je het beste elke zijde van het spandoek maken met een afwerking. Dan kun je het mooi strak trekken zodat het doek niet wappert in de wind. Hierdoor is het altijd mooi leesbaar.

Spandoek bedrukken

Een spandoek laten bedrukken is een mooi proces. Het is vergelijkbaar met het printen van papier maar dan op een reusachtige machine.


Het drukken van je spandoek

Jouw zeil bedrukken we op speciaal daarvoor gemaakte machines. Deze kunnen maximaal 5 meter breed drukken. Het materiaal ligt op een rol die rijkt tot wel 60 meter. Uit een rol kunnen we dus een spandoek bedrukken van 5 x 60 meter. 

Als je doek breder is dan 5 x 5 meter dan lassen we verschillende delen aan elkaar vast. Hierdoor ontstaat er een lasnaad. Door het materiaal te verhitten plakt het aan elkaar vast.

Op deze manier is elk formaat te produceren.

We adviseren je om bij hele grote formaten spandoeken het meshdoek te gebruiken. Hierdoor is je spandoek een stuk lichter. Daarnaast laat het de wind gemakkelijk door waardoor er minder trekkracht ontstaat in je bedrukte doek.


De bedrukking

In de machine zitten printkoppen die net als je eigen printer van links naar rechts bewegen terwijl het doek door de machine getrokken wordt. De kwaliteit van de bedrukking is afhankelijk van de snelheid waarmee het doek door de machine gaat. Hoe langzamer hoe beter de kwaliteit. Goede machines halen een snelheid van 40 vierkante meter per uur.

Je zult begrijpen dat een spandoek maken daarmee een relatief langzaam proces is.

We drukken je spandoek met een speciale UV-inkt. Deze inkt wordt met hitte uitgehard en is daarmee direct krasvast en weersbestendig. Zo weet je zeker dat je bedrukte doek lange tijd buiten kan hangen!

Meshdoek materiaal

Spandoek kun je maken op verschillende materialen.

Ga je meshdoek bedrukken, bedenk dan altijd waar en hoe je het spandoek gaat ophangen.

Mesh is namelijk met name geschikt voor grote formaten die buiten hangen. Doordat er kleine gaatjes in het materiaal zitten, laat het gemakkelijk de wind door. Hierdoor komt er minder kracht op het doek te staan zodat je doek langer mee gaat. Het klappert namelijk minder en door de lagere spanning die de wind veroorzaak, zal het minder snel scheuren.

Dit materiaal wordt dus voornamelijk buiten gebruikt. Maar ook voor binnen kun je mooi meshdoek bestellen. De kleine gaatjes zal je op grote afstand niet zien. Op kleine afstand geeft dit een mooi artistiek effect.

Meshdoek is van hetzelfde materiaal als normaal spandoek. Het verschil zit dus alleen in de gaatjes.

Het materiaal ook op dezelfde manieren af te werken. Je kunt er dus voor kiezen om het met ringen af te werken. Maar ook tunnelzomen zijn geen probleem. Bedenk wel dat een tunnelzoom goed zichtbaar is aan de voorzijde. Hou daarom rekening met de tunnelzoom in je ontwerp. De lasnaad op de achterzijde zie je terug op de voorkant.

Wil je het mesh na gebruik nog bewaren? Zorg er dan voor dat het doek netjes wordt opgerold. Zo voorkom je dat er lelijke vouwlijnen in komen. Die krijg je er namelijk moeilijk uit