Inloggen /
Registreren

Winkelmandje

Offerte
aanvragen
Home | Buitenreclame | Spandoek in frame

Spandoek frame

Mooie spandoekframes voor permanente buitenreclame

487 Reviews Gratis verzending 24-uurs levering Persoonlijk advies

Wil je voor langere tijd buiten reclame maken? Kies dan voor een spandoekframe!


Reclamedoek voor de deur

Als je goed in beeld wilt komen bij je klanten kun je er voor kiezen een groot frame in de buurt van je kantoor of winkel te plaatsen. Afhankelijk van de mogelijkheden die je hier voor hebt, kunnen wij je elk soort frame leveren.

Onze frames staan per soort in standaard maten op de site. Zo kun je die eenvoudig bestellen. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om deze volledig op maat te maken. Vraag hiervoor een offerte aan.

Het buizenframe

We gebruiken standaard buizen met een doorsnede van 42 mm en een wanddikte van 3 mm. Deze aluminium buizen zijn roestvrij en gaan dus lang mee.

De buizen zijn licht in gewicht en zeer stevig. Door de grote variatie aan koppelstukken, kan bijna elke gewenste constructie voor een spandoekframe worden vervaardigd.

Voor advies kun je gerust contact met ons opnemen.


Montage

Jouw spandoekframe wordt als een bouwpakket geleverd. Je dient deze dus zelf in elkaar te zetten.

Afhankelijk van je constructie is dit in de meeste gevallen heel eenvoudig. Zorg er wel altijd voor dat je het juiste gereedschap bij de hand hebt en werk altijd met minimaal 2 personen.

  • Muurframe: Zoals het woord al doet vermoeden, wordt dit frame op de muur gezet. Door middel van leuningdragers die op de muur worden bevestigd, blijft je frame netjes hangen. Monteer altijd eerst de leuningdragers voor de bovenste dwarsligger en plaats vervolgens de ligger. Bedenk je goed dat de leuningdragers al om de buizen moeten zitten alvorens je deze vast zet.
  • V-frame: Deze wordt op dezelfde manier bevestigd als een muurframe. Door middel van leuningdragers.
  • Zelfstaand frame: Dit frame wordt veel als fotowand of presentatiewand gebruikt.
  • U-frame: Dit type spandoekframe wordt  gebruikt als presentatiewand. Wanneer het geheel in elkaar is gezet, blijft de constructie uit zichzelf staan.
  • Vrijstaand frame: Dit type buizenframe wordt veel gebruikt om hoogte voor het doek te creëren. Als het bijvoorbeeld achter een heg of hek komt te staan.

De spandoeken hang je in de frames met spanhaken of een elastisch koord. Wanneer je vaak wilt wisselen met de afbeeldingen dan kun je dit het beste met de spanhaken bevestigen. Voor langdurige weergave neem je een elastisch koord.

Bedenk ook van te voren met hoeveel elastieken je het doek wilt bevestigen. Voor grote formaten is het niet nodig om de ringen om de 30 cm te plaatsen. Dan is om de 50 cm voldoende.


Waarom een spandoekframe?

Wanneer je het spandoekframe eenmaal hebt gemonteerd, kun je daarna eenvoudig de doeken wisselen. Je hebt nu een permanent reclamesysteem. De spandoeken zijn eenvoudig te wisselen.

Als je dus een tijdelijke actie hebt, kun je snel een nieuw reclamedoek in je spandoekframe hangen.

Voor beurzen is het ook een ideaal product. De constructie is snel in elkaar gezet en ook hier geldt wederom dat je altijd nieuwe doeken makkelijk kunt ophangen. Zo bouw je snel een volledig nieuwe uitstraling voor je beursstand. Koop ook je spandoek voor het frame bij Drukbedrijf.nl

Hulp met jouw spandoek in frame?
Bel 020-348 48 72 of dien een terugbelverzoek in!