Inloggen /
Registreren

Winkelmandje

Offerte
aanvragen
Home | Buitenreclame | Spandoeken | Spandoek ontwerpen

Spandoeken bedrukken

Scherp geprijsd én snel geleverd!

487 Reviews Gratis verzending 24-uurs levering Persoonlijk advies

Een spandoek laten bedrukken is ideale buitenreclame. Hang het spandoek aan je pand of plaats deze in een frame. Een spandoek drukken we op alle formaten die jij maar wenst. Hoe groter het doek hoe beter jouw boodschap blijft hangen. Een spandoek bedrukken we bovendien met alle afwerkingen. Van licht en stevig materiaal, en dus makkelijk te hanteren.

 Bedruk spandoeken op de materiaalsoorten bisonyl of op meshdoek
 Laat je spandoek voorzien van elke gewenste afwerking
 Spandoeken bestellen, ieder formaat is mogelijk
 Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis!

Hieronder start het keuzeproces.

Maak in elke stap de keuze die het beste bij jouw wensen aansluit.

Bij de laatste stap vul je de formaten in centimeters in. Het aantal vierkante meters wordt vervolgens automatisch berekend en de prijzen worden zichtbaar.

Hulp nodig bij je bestelling? Wij helpen je graag verder. Bijvoorbeeld voor een foto met tekst op je banner.

Ontwerp je eigen spandoek

Ontwerp je eigen spandoek

Bij het ontwerpen van een spandoek moet je rekening houden met andere specificaties dan bij papieren drukwerk. Wij hebben alle belangrijke informatie die je nodig heb bij het ontwerpen van een spandoek op een rijtje gezet. Mocht je toch nog vragen hebben, bel ons dan gerust. Ook controleren wij elk ontwerp voordat deze naar de printer gaat. Eventuele fouten in de opmaak helpen wij zo voorkomen.

 

Aanleverformaat spandoeken

Bij het ontwerp van je spandoek moet je er rekening mee houden dat het aanleverformaat verschilt van het eindformaat dat je gekozen hebt. Het aanleverformaat is groter, dit heeft te maken met de snijmarge van het spandoek. Houd daarom bij het ontwerp rekening met 1 cm extra rondom. 


Voorbeeld

Kies je een spandoek van 100 x 100 cm, dan is het aanleverformaat 101 x 101 cm.

Spandoek ontwerpen aanleverformaat

Kleurgebruik van je ontwerp

Wij drukken alleen CMYK kleuren, gebruik bij de opmaak dan ook alleen deze kleuren. Gebruik je toch RGB kleuren, dan kan het eindresultaat verschillen van het eigen ontwerp. Vooral bij felle kleuren zie je verschil. 

 

Gewenste resolutie

Alle ontwerpen moeten voor het beste resultaat in hoge resolutie worden aangeleverd. Wij adviseren om met gevectoriseerde bestanden te werken in ontwerpprogramma’s zoals Illustrator of Indesign. Werk je toch met pixels? Zorg er dan voor dat de resolutie minimaal 150 DPI is, zodat het eindresultaat niet korrelig wordt.

Voor de uitgebreide aanleverspecificaties van spandoeken, adviseren wij je even te kijken bij de aanleverspecificaties.

 

Online hulp

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het ontwerpen van je spandoek? Download dan de handige templates: inDesign, Photoshop, illustrator.

 


Spandoek bestellen
Hulp met jouw spandoeken?
Bel 020-348 48 72 of dien een terugbelverzoek in!