Inloggen /
Registreren

Winkelmandje

Offerte
aanvragen
Home | Huisstijl | Notitieblokken

Notitieblok- en schrijfblokken bedrukken

Notitieblok met logo bedrukken? Schrijfblokken in A4, A5, of A6 formaat snel bedrukt!

487 Reviews Gratis verzending 24-uurs levering Persoonlijk advies

Laat je notitieblok drukken bij Drukbedrijf.nl Het ideale hulpmiddel bij een seminar of presentatie. Daarnaast zijn ze natuurlijk heel handig voor op je bureau zodat je altijd snel een notitie kunt maken. Bestel je schrijfblok met logo als een mooie aanvulling op al je huisstijl drukwerk. Zorg dat alle medewerkers altijd een blokje op hun bureau hebben liggen. Je eigen geheugensteuntje altijd binnen handbereik.

  Bestel in A4, A5, A6 of andere formaten

  Bekijk de aanbiedingen voor de goedkoopste schrijfblokken

  Kies voor een ringband, standaard gelijmd of met een dekblad

  Notitieblok gratis laten opmaken? stuur ons een mail!

We bieden je alle mogelijkheden om je notitieblok online te bestellen. Volg alle stappen in het bestelproces om je product helemaal zelf samen te stellen. Daarna lever je eenvoudig je ontwerp aan waarna wij kunnen gaan produceren en leveren.

Als je bijvoorbeeld een schrijfblok A4 wilt bestellen met eigen logo dan dien je bij de formaat keuze te kiezen voor 'A4'. Vervolgens selecteer je nog de rest van de stappen en de prijs die bij je gewenste aantal hoort.

Ontwerpen

Soms is een simel ontwerp al voldoende om tot een mooi en bruikbaar product te komen. We drukken altijd op blanco papier. Wil je de schrijfblokken bijvoorbeeld niet gelinieerd hebben dan laat je dit simpelweg achterwege in je ontwerp. Wil je wel lijntjes op je blokjes hebben dan moet je dit dus meenemen in je ontwerp. Je kunt hiervoor de kleur, afstand en dikte helemaal zelf bepalen.

Als je zelf geen mogelijkheid hebt om de opmaak te verzorgen dan kunnen wij dat natuurlijk ook voor je doen. Soms zijn een logo en de bedrijfsgegevens al voldoende om een mooi notitieblok voor je te maken.

Soorten

Je hebt bij ons de keuze uit verschillende soorten. We maken standaard blokjes in alle formaten die we voorzien van een belijming. Het papier wordt dan op de kop of aan de zijkant gelijmd. Dit is tevens je afscheurrand.

Bij deze kladblokjes heb je ook nog de keuze om een dekblad toe te voegen. Dit is de cover van je schrijfblok waar je nog een mooi ontwerp op kunt laten drukken. De cover of dekblad sla je gemakkelijk om.

Ook kun je bij ons een ringband kiezen. We plaatsen de ringband dan aan de bovenkant of aan de zijkant van je schrijfblok.

De achterkant is altijd voorzien van een stevig grijsbord. Zo heb je altijd een stevige ondergrond waardoor je goed kunt schrijven.

Sample aanvragen

Zien wat je bestelt, vraag hier gratis materiaal samples voor jouw notitieblokken aan!

Jouw gegevens
Omschrijving product


Bekijk onze privacy verklaring om te zien hoe we met je persoonlijke gegevens omgaan.

Hulp met jouw sample aanvraag?
Bel 020-348 48 72 of dien een terugbelverzoek in!