Inloggen /
Registreren

Winkelmandje

Offerte
aanvragen
Home | Service waar je blij van wordt!

Service waar je blij van wordt!

Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken en dus we zetten nét even dat stapje extra!

   

SPOEDLEVERING


Vandaag of morgen je drukwerk nodig? Geen probleem! Bij Drukbedrijf.nl leveren we het drukwerk wanneer jij dat nodig hebt! Let wel op dat je de bestelling voor 15:00 uur plaatst en de correcte bestanden voor dit tijdstip hebt aangeleverd. Spoedleveringen gaan bij ons weg met de speciale “garantie levering” zo weet je zeker dat het drukwerk ook echt wordt bezorgd.


Daarnaast leveren wij ook een groot deel van onze producten voor bepaalde tijdstippen en zelfs in het weekend! Geef het even aan bij je bestelling en wij zorgen ervoor dat het product op het juiste tijdstip wordt geleverd.


   

100% TEVREDEN


Wij zetten alles op alles om jou blij te maken met je drukwerk! Onder het motto “Klant is Koning” zorgen wij ervoor dat jouw producten er piekfijn uitzien, geleverd worden volgens afspraak en uiteraard geproduceerd worden tegen de scherpste prijs.

En mocht je op een miraculeuze wijze toch een minpuntje ervaren? Laat het ons weten. Binnen een uur zorgen wij ervoor dat het minpuntje wordt opgelost, zelfs in het weekend!

Deze unieke service ervaren? Gewoon een bestelling plaatsen! En wist je dat we met een 9,6 worden gewaardeerd op trustpilot! Kijk hier voor de recensies.


   

GRATIS PROEFDRUK


Leuk via internet bestellen maar hoe komt mijn drukwerk er echt uit te zien? Standaard ontvang je van ons een digitale drukproef waarop je precies kunt zien wat er gedrukt gaat worden. Wil je een hardcopy drukproef? Deze kunnen wij kosteloos voor je produceren bij bestellingen boven de 250 Euro excl. BTW.

Hoe werkt dat dan? Gewoon een mailtje met jouw verzoek sturen naar info@drukbedrijf.nl of bel ons even op 020 348 48 72. Onze werknemers helpen je graag!

En mocht je alvast wat papiersoorten en afwerkingen willen zien. Bestel dan onze gratis Sample Box, handig bij papierkeuzestress!


   

GRATIS ONTWERPHULP


Drukwerk ontwerpen is soms best lastig. Rekening houden met snijmarges, vouwlijnen, speciale afwerkingen. Er zijn nogal wat richtlijnen waar je je aan moet houden en dat maakt het bestellen van drukwerk soms best ingewikkeld.

 

Om de snelheid er lekker in te houden helpen wij je daarom graag met de opmaak. We kijken samen wat de wensen zijn en aan de hand van een briefing waarin tekstelementen, afbeeldingen en illustraties worden omschreven bepalen we het aantal uur dat in de opmaak zit. Alles binnen de 15 minuten is gratis, daarna geldt een uurtarief van 55 Euro per uur.


Nu ontwerphulp nodig? Neem snel contact met ons op!