Inloggen /
Registreren

Winkelmandje

Offerte
aanvragen
Home | Kerst | Kerstkaarten

Kerstkaarten drukken

Kerstkaarten drukken

487 Reviews Gratis verzending 24-uurs levering Persoonlijk advies

Laat je kerstkaarten drukken voor een persoonlijke kerstgroet. Alles is mogelijk. Kies uit verschillende formaten en laat ze bedrukken zoals jij dat wilt. Lever je tekst en foto aan en wij zetten het voor je in een ontwerp. Daarna ontvang je nog een gratis proefdruk!

  Kies uit verschillende formaten

  Ongevouwen of gevouwen kerstkaarten

  Neem een mooi papiersoort voor voor luxere uitstraling
  Bestel inclusief enveloppen in alle kleuren!

  Opmaak nodig? Stuur ons je foto + tekst en we maken een proefdruk voor je!

Kerstkaarten met logo

Heb je wenskaarten nodig voor je bedrijf? Dan laat je natuurlijk je kerstkaarten drukken in jouw bedrijfskleuren. Bedruk op de kaarten je bedrijfslogo en stuur deze uit naar je klanten. Wens ze op deze persoonlijke manier fijne feestdagen. Iedereen vindt het leuk om een kerstkaart met logo en een persoonlijke tekst te krijgen. Je laat zien dat je betrokken bent met je een bedrijf en dit verstevigt de klantrelatie.

Productspecificaties

Je persoonlijke wenskaart wordt vooral bepaald door je bedrijfslogo en de resterende bedrukking. Toch zijn er nog verschillende keuzes die je moet maken voor het kerstkaarten drukken. De eerste optie die je krijgt, is of je een ongevouwen of een gevouwen kaart wilt. De ongevouwen variant kun je leuk ophangen in je huis. Een gevouwen kaart kan gemakkelijk blijven staan. Deze kan leuk op de schoorsteenmantel gezet worden.

Er zijn maar liefst elf formaten waar je uit kan kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een langwerpig 1/3 A4 formaat of een vierkant formaat. Je hebt kleine en grote formaten. Bedenk dus wat voor een indruk je wil maken. Wil je groots uitpakken en een grote kaart sturen? – of wil je een bescheiden kaartje sturen?

Vervolgens zijn er acht verschillende papiersoorten waar je uit kan kiezen. Ga je voor het milieubewuste biotop papier of kies je glad sulfaatkarton? Je hebt ook luxueuze goud- en zilverkleurig papier. Dit zijn natuurlijk perfecte kerstkleuren. De meeste papiersoorten kun je laten afwerken met een enkelzijdige mat- of glanslaminaat.

De volgende stap is het kiezen van de bedrukking. Je hebt de keuze om het enkelzijdig full color, dubbelzijdige full color of aan één kant full color met een zwarte achterkant te laten bedrukken. Je levert zelf je bedrijfslogo en bedrukking aan wat wij op je kerstkaarten drukken. Na al deze stappen heb je de perfecte kaarten. Je kunt er nog een mooie envelop bij bestellen en dit opsturen naar je zakenrelaties.

De perfecte Kerst

Kerst is natuurlijk een schitterende en gezellige feestdag. Een kerstboom, kerstdiner en cadeautjes zijn natuurlijk een leuk onderdeel van deze dag. Maar wenskaarten ontvangen is ook leuk. Laat daarom kerstkaarten drukken en stuur deze naar al je vrienden en kennissen.

Sample aanvragen

Zien wat je bestelt, vraag hier gratis materiaal samples voor jouw kerstkaarten aan!

Jouw gegevens
Omschrijving product


Bekijk onze privacy verklaring om te zien hoe we met je persoonlijke gegevens omgaan.

Hulp met jouw sample aanvraag?
Bel 020-348 48 72 of dien een terugbelverzoek in!