Inloggen /
Registreren

Winkelmandje

Offerte
aanvragen
Home | Klanteninformatie | Klantenservice & Privacy verklaring

Klantenservice & Privacy verklaring

Doel klantenservice
Vragen zijn er om ze te stellen! Onze klantenservice kun je raadplegen voor al jouw vragen. Sta je te lang in de wacht? Gebruik dan de 'bel mij terug' functie. Wij zorgen er dan voor dat je binnen 24 uur wordt teruggebeld.

Bereikbaarheid
Onze klantenservice is elke werkdag bereikbaar van 08:30 tot 18:00 uur op het nummer 020-348 48 72. Heeft jouw vraag minder haast stuur dan een mail naar info@drukbedrijf.nl wij beantwoorden deze vaak dezelfde dag nog en anders binnen 24 uur.

Privacy verklaring

Drukbedrijf.nl neemt de privacy van haar klanten zeer serieus. Om je duidelijk te maken dat wij hier ook secuur mee omgaan hebben wij een privacy verklaring opgesteld. Hieronder kun je lezen waar wij rekening mee houden als het gaat om klant gerelateerde informatie die via onze website binnen komt.

Wij maken gebruik van cookies
Een cookie is een bestandje dat wordt bewaard op jouw computer. Dit bestand bevat informatie over de handelingen die jij hebt verricht op onze website. Deze informatie gebruiken wij om het proces en de website te optimaliseren (deze informatie bevat geen persoonsgegevens). Deze informatie gebruiken wij niet voor andere doeleinden.

Invullen van formulieren
Op onze website dien je voor verschillende handelingen een formulier in te vullen. De informatie die je hier invult kunnen persoonsgegevens bevatten. Deze informatie wordt enkel gebruikt om jouw verzoek te verwerken. Daarnaast gebruiken we jouw gegevens om je op de hoogte te houden van de beste aanbiedingen.


Nieuwsbrief

Wens je geen nieuwsbrief meer te ontvangen? Je kunt je uitschrijven voor de nieuwsbrief via 'Mijn Account' door bij 'Mijn Gegevenshet vinkje weg te klikken bij 'Aanbiedingen en Updates'.

Uw gegevens inzien

Je kunt natuurlijk altijd jouw gegevens bij ons opvragen door een email of brief naar ons kantooradres te sturen. Binnen 2 tot 3 werkdagen na jouw verzoek ontvang je van ons een overzicht met de van jouw bekende gegevens. Mochten deze gegevens informatie bevatten die jij wilt laten wijzigen of verwijderen dan horen wij dat graag.