Inloggen /
Registreren

Winkelmandje

Offerte
aanvragen
Home | Klanteninformatie | Wat zijn jullie levertijden?

Wat zijn jullie levertijden?

Hoe werken onze levertijden, bestel op tijd!


Onze levertijden in praktijk

Drukbedrijf.nl hanteert drie verschillende levertermijnen: Budget, Standaard, Spoed. De exacte levertijd per product is afhankelijk van de afwerking. Afwerkingen zoals stansen of perforeren brengen vanzelfsprekend een langere productietijd met zich mee. Ga bij het bestellen van jouw order altijd uit van de langst mogelijke levertijd. Natuurlijk doen wij ons uiterste best om jouw order zo snel mogelijk te verzenden.

Ingang levertijd

De levertijd gaat in op het moment dat alle gegevens en de betaling zijn ontvangen. Dit betekent dat wanneer je met iDeal of creditcard betaalt, wij in 99% van de gevallen direct kunnen starten met de behandeling van jouw order. Bij vooruitbetaling via een bankoverschrijving kan het zijn dat jouw betaling later bij ons geregistreerd wordt. De levertijd voor deze order gaat pas in zodra jij een bericht hebt gehad dat wij jouw order in behandeling hebben genomen. Dit is veelal een dag later. Voorkom daarom ongewenste vertraagde leveringen en betaal gemakkelijk met iDeal of creditcard!

Altijd geldt: heb je jouw bestelling voor 09:30 bij ons geplaatst en zijn de bestanden aangeleverd volgens de correcte specificaties, dan geldt de dag waarop je besteld als eerste productiedag. Om bovenstaande te verduidelijken vind je onderaan deze pagina voorbeelden hoe onze levertijd bepaald wordt.


Tijdsleveringen?

Jouw bestelling wordt op de verwachte dag van levering standaard bezorgd tussen 08:30 en 18:00 door onze verzendpartners. Heb jij jouw drukwerk voor een bepaalde tijd nodig? Informeer bij ons naar de mogelijkheden!

 Voorbeeld levertijd 6 werkdagen
Voorbeeld levertijd 4 werkdagenVoorbeeld levertijd 1 werkdag
Wij werken o.a. met