Inloggen /
Registreren

Winkelmandje

Offerte
aanvragen
Home | Onze klanten

Een kleine greep uit ons klantenportfolio

Van klein tot groot bedrijf, deze bedrijven drukken bij Drukbedrijf.nl


Drukbedrijf.nl is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste online drukkerijen van Nederland. Met onze unieke persoonlijke benadering en natuurlijk fantastisch drukwerk hebben wij een klantenportfolio opgebouwd waar we trost op zijn. Inmiddels telt Drukbedrijf.nl meer dan 30.000 tevreden vaste klanten! Kennis maken met Drukbedrijf.nl en ook klant worden? Of een keer rond de tafel zitten om te kijken of wij iets voor jou kunnen betekenen? Maak gerust een afpsraak door te mailen naar info@drukbedrijf.nl of bel ons op T. 020 348 48 72.

Albert Heijn
Albert Heijn
Als Albert Heijn een speciaal event heeft wordt Drukbedrijf.nl ingeschakeld. Vanwege onze jarenlange goede relatie, weet Albert Heijn dat het kan bouwen op het vermogen en de kwaliteit van Drukbedrijf.nl. Allerhande bedrukte borden, vlaggen, brochures en ander bedrukt sign materiaal voor in en buiten de supermarkt sturen wij maandelijks hun kant op.
RTL Nederland
RTL Nederland
Vanwege onze flexibiliteit en snelheid kiest RTL Nederland voor Drukbedrijf.nl. Verschillende programma’s en events zoals The Voice, Holland’s Next Top Model en Goede Tijden Slechte Tijden Live hebben wij al voorzien van banners, merchandising, bedrukte goodies en ander maatwerk. Iedere keer weer bewijst Drukbedrijf.nl de meest professionele en betrouwbare partner voor RTL Nederland te zijn.
IKEA
IKEA
IKEA heeft veel kennis van mooie en betaalbare woninginrichting, maar heeft vaak wat meer hulp nodig bij het bestellen van drukwerk. Het enige wat over het algemeen bestaat is een uiterlijke leverdatum. In korte tijd maken wij verschillende designs en leveren verschillende samples. IKEA kiest het meest spraakmakende model en ontvangt enkele dagen later de grote oplage op het gewenste adres.
Heinz
Heinz
Wanneer de talent acquisition afdeling van Heinz langs verschillende career events in Europa trekt, wordt Drukbedrijf.nl ingeschakeld voor het promotiemateriaal. Van flyers tot een compleet ingerichte beursstand, wij nemen het volledige proces uit handen, zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn!
Eastpak
Eastpak
Eastpak staat bekend om stevige tassen van hoogwaardige kwaliteit. Deze kwaliteit verlangen zij ook van hun leveranciers. Al jaren achtereen bewijst Drukbedrijf.nl dé drukwerkpartner te zijn van Eastpak. Wij leveren hen onder meer prachtige bedrukte borden, stickers en posters voor hun winkel- en outdoor communicatie.
Suit Supply
Suit Supply
Heb je ooit wel eens een winkel van Suitsupply bezocht? Suitsupply communiceert haar campagnes graag groots en duidelijk. Doeken van het prachtigste materiaal en de meest glossy posters uit ons assortiment hangen daarom in de winkels van Suitsupply. In Europa, Amerika en Azië. Ons drukwerk draagt bij aan een fantastische winkelervaring en daar zijn wij trots op!
Apenkooi
Apenkooi
Apenkooi organiseert de leukste feestjes in Amsterdam en omstreken. Natuurlijk moeten zij feestend Nederland hiervan op de hoogte stellen. Drukbedrijf.nl helpt Apenkooi hierbij. Last-minute drukken wij er graag nog wat posters bij voor hun promotiecampagne. Sta je op een Apenkooifeestje op de prijslijst te kijken wat een biertje kost? 100% kans dat wij deze ook voor hen hebben gemaakt!
De Lotto
De Lotto
Hoe de Lotto haar klanten meer laat krassen? Door het plaatsen van aantrekkelijke instore communicatiemiddelen. Drukbedrijf.nl adviseert Lotto hierin, maakt in no-time een goed design, en brengt deze creatie vervolgens tot leven. Verspreiding onder de verschillende locaties is geen probleem. Drukbedrijf.nl zorgt ervoor dat alles netjes op tijd bij Lotto’s verkooppunten geleverd wordt.
Van der Valk
Van der Valk
De menukaarten en promotionele acties van Van der Valk veranderen nogal eens. Keer op keer krijgen wij de eer dit drukwerk voor hen te verzorgen. De kwaliteit en de hoge oplages die Van der Valk Hotels & Restaurants van ons verlangt, is een uitdaging waarvoor wij telkens met vlag en wimpel slagen!
Hampshire
Hampshire
Hampshire Hotels kiest al jaren voor onze kennis en expertise op het gebied van goed drukwerk. Voor al hun menukaarten en vouchers om nieuwe acties te promoten, maar ook jaarverslagen vertrouwen zij op ons. De reden? Kwaliteit en flexibiliteit voor een goede prijs!