Inloggen /
Registreren

Winkelmandje

Offerte
aanvragen
Home | Promotie | Flyers

Flyers drukken

Goedkope flyers drukken en snel bezorgd!

487 Reviews Gratis verzending 24-uurs levering Persoonlijk advies

Het ideale hulpmiddel bij jouw evenement en promotieactie. Goedkope flyers bestellen was nog nooit zo makkelijk. Selecteer onze flyer aanbiedingen of bepaal zelf alle specificaties om jouw flyers te drukken. Flyers met spoed drukken is ook mogelijk. Als je nieuwe flyers nodig hebt, kun je ook goedkoop drukwerk bestellen door van onze aanbiedingen gebruik te maken.

  Goedkoopste flyers drukken in alle formaten
 Flyers van alle papiersoorten
  Flyers drukken en met spoed leveren is geen probleem!


Onze actieknaller! 1000 Flyers voor slechts € 23,50

De voordelen van flyers laten drukken.

  Uitgebreide keuzemogelijkheden
  Beste prijs-kwaliteit verhouding
  Direct telefonisch contact voor een advies op maat
  Gratis digitale proefdruk!
  Gratis verzending!


Goedkoop flyers drukken met spoed.

Heb je morgen een evenement en snel nog flyers nodig? Laat Drukbedrijf.nl jouw flyers drukken. Bij Drukbedrijf.nl is dit namelijk geen probleem. Kies het gewenste formaat, de bedrukking, de gewenste papiersoort en de afwerking. Kies voor de ‘spoed levering’ optie. Als je deze optie kiest, worden de bestelde flyers de volgende werkdag al geleverd. 


Voor welke gelegenheid ga je flyers drukken?

Je kunt verschillende soorten flyers drukken voor verschillende soorten gelegenheden.

Flyers drukken voor jouw promotieactiviteiten. Bij een promotieactie kun je het beste kiezen voor een lichte papiersoort. Zo houdt je de kosten laag, en dus ook de prijs laag. Gebruik dan het A6 formaat. Dit is het meest handzame formaat voor als je bijvoorbeeld een flyer op straat gaat uitdelen.

Flyers drukken voor een beurs. Als je op een beurs staat en mensen wilt informeren over jouw product of dienst, is het handig om een dikkere papiersoort te kiezen (minimaal 170 grams papier). Kies hierbij ook voor een van de afwerkingen om ervoor te zorgen dat jouw flyer opvalt tussen alle anderen partijen die op dat moment ook staan te flyeren bij hun stand.

Flyers drukken voor deur tot deur verspreiding. Als je een flyer wilt laten drukken die huis aan huis verspreid wordt. Kies dan voor 135 grams papier. Doordat je een redelijk lichte materiaalsoort kiest, blijven de kosten laag.

Flyers drukken voor horeca en retail promotie. Wil je jouw horeca gelegenheid bekend maken onder het publiek? Kies dan voor 250 grams papier met een glanzende of matte coating. Hierdoor krijgt je flyer net dat beetje extra.  

Flyers drukken voor interne communicatie. Flyers zijn een goede manier om informatie binnen jouw eigen bedrijf te verspreiden.  Leg bijvoorbeeld een flyer neer bij de receptie, met projecten die gedaan zijn door jouw bedrijf.  Zo hebben mensen die moeten wachten, goed leesvoer over jouw bedrijf.

Voor het verspreiden van informatie raden we de folder aan. Gevouwen folders drukken zorgen ervoor dat je minimaal vier pagina’s hebt om informatie te plaatsen en eventueel te verwijzen naar je eigen website voor meer informatie.

Ben je benieuwd hoe jouw flyers eruit komen te zien?  Vraag dan een gratis digitale proefdruk aan. Zo zie je meteen hoe de gewenste flyer eruit ziet op de gewenste papiergrootte. 


Flyers drukken en een 'call to action'.

Je kunt een flyer voorzien van een ‘call to action’. Denk hierbij aan een oproep om jouw product te kopen, naar jouw event te komen, naar jouw website te gaan of jouw andere online kanalen te bezoeken.  Denk hierbij aan social media kanalen of een blog.  


Als je een product wilt verkopen, zorg dan dat je een korting bon op de flyer zet. Doe dit in de vorm van een code of bijvoorbeeld een spaarkaart. Denk hierbij aan de spaarkaarten die supermarkten vaak gebruiken. Naast de directe meetbaarheid van de flyer door middel van een actie, is er natuurlijk ook een bereikbaarheid die niet te meten is.


Het is heel goed mogelijk dat sommige mensen, na het lezen van de flyer, jouw bedrijfsnaam op een zoekmachine intypen en zo alsnog op jouw website komen. Zo zijn ze toch bij jouw bedrijf terecht gekomen, zonder dat het 1 op 1 meetbaar is. 


De papiersoort/afwerking die ik wil staat er niet tussen.

In de webshop staan de meest gekozen papiersoorten. Heb je een papiersoort of afwerking nodig die er niet tussen staat? Vraag dan hier een offerte aan om te kijken wat de mogelijkheden zijn bekijk de pagina met de meest exclusieve papiersoorten. 


Flyers en oplages.

Bedenk voor dat je de flyers gaat bestellen, hoeveel je er nodig hebt. Zo is het bijvoorbeeld goedkoper om in een bestelling 500 flyers te bestellen, dan twee bestellingen van 250 flyers. Bij aantallen onder de 250 is het voordeliger om de flyers digitaal te laten drukken.


Bij aantallen boven de 250 is het verhoudingsgewijs goedkoper om deze offset te laten drukken. Vroeger was de kwaliteit tussen offset drukken en digitaal drukken waarneembaar met het oog. Tegenwoordig heeft de manier van drukken geen invloed meer op de kwaliteit van het drukwerk. Digitaal drukken is over het algemeen sneller dan offset drukken. 


Flyer bedrukking.

Wij drukken jouw flyers  standaard in full color. Je hebt hierin nog de keuze de flyer aan één of twee zijdes te bedrukken. Wanneer wij jouw flyers offset gaan drukken, dan doen we dat standaard dubbelzijdig. Daar betaal je dus niets extra voor. Wanneer we de flyers digitaal gaan drukken dan maken wij hier wel een onderscheid in.


Flyer aanleverspecificaties.

Let er wel op dat je de flyers in CYMK kleuren aanlevert en niet in RGB. Doe je dit niet, dan wijken de kleuren in het gedrukte werk af van wat je gedacht had. Bekijk voor de opmaak van het bestand ook de uitgebreide flyer aanleverspecificaties

Ander product nodig? Klik hier om terug te gaan naar de homepage

1Product samenstellen

Kies uit een van de opties om jouw product geheel naar wens samen te stellen.

 
  Hulp nodig?  
Thomas helpt je graag! 
Bel: 020 348 48 72
2
Kies Bedrukking
Bedrukking:
3
Kies Papiersoort
Papiersoort:
4
Kies Afwerking
Afwerking:
×
De volgende onderdelen zijn niet ingevuld:
2Aantal, prijs en levertijd

Selecteer een prijs in de tabel om verder te gaan met je bestelling.

Aantal
De staffel die je ziet bevat onze standaard aantallen. Mocht je een ander aantal nodig hebben, vraag dan gerust een offerte aan.

Levertijd
Onze standaard levertijden zijn weergegeven. Mocht je het product sneller in huis willen hebben, vraag dan gerust een offerte aan.

Aantal en Prijzen - Digitaal gedrukt
?
Selecteer hieronder in de tabel hoeveel stuks je wilt bestellen door op de prijs te klikken. De prijzen komen overeen met het aantal stuks en de bijbehorende levertijd.
Voordelig bij kleine oplages
  Budget levering Standaard levering Spoed levering
Aantal
* Prijzen zijn excl. BTW en inclusief levering binnen Nederland en België (mits anders aangegeven).
** Uiterlijke leverdatum geldt enkel indien alle bestanden voor 14:00 uur zijn aangeleverd.
Kies je oplage en levertijd
Selecteer een prijs in de tabel om verder te gaan
2Aantal, prijs en levertijd

Selecteer een prijs in de tabel om verder te gaan met je bestelling.

Aantal
De staffel die je ziet bevat onze standaard aantallen. Mocht je een ander aantal nodig hebben, vraag dan gerust een offerte aan.

Levertijd
Onze standaard levertijden zijn weergegeven. Mocht je het product sneller in huis willen hebben, vraag dan gerust een offerte aan.

Aantal en Prijzen - Offset gedrukt
?
Selecteer hieronder in de tabel hoeveel stuks je wilt bestellen door op de prijs te klikken. De prijzen komen overeen met het aantal stuks en de bijbehorende levertijd.
Voordelig bij grote oplages
  Budget levering Standaard levering Spoed levering
Aantal
* Prijzen zijn excl. BTW en inclusief levering binnen Nederland en België (mits anders aangegeven).
** Uiterlijke leverdatum geldt enkel indien alle bestanden voor 09:30 uur zijn aangeleverd.
Kies je oplage en levertijd
Selecteer een prijs in de tabel om verder te gaan

Zo kun je snel en gemakkelijk een flyer maken.

Flyers zijn een zeer geschikte manier om een promotiebericht te uitten. In onze webshop vind je de meest bestelde materiaalsoorten. Staat jouw gewenste materiaalsoort er niet tussen, of heb je andere wensen die je niet kunt vinden in onze webshop? Vraag dan een offerte aan want de kans is groot dat wij alsnog aan jouw wensen kunnen voldoen. 


Een flyer maken en de papierformaten

Wil je een flyer maken die makkelijk meegenomen kan worden? Dan is het papierformaat A7 een ideaal formaat. Met het formaat A7 kunnen mensen de flyers ook gemakkelijk in hun broekzak stoppen.Het voordeel daarvan is dat mensen de flyer meenemen en op een later moment nog een keer kunnen bekijken. Ook is het mogelijk dat de flyer in huis (of een andere locatie) wordt neergelegd, waardoor anderen de flyer ook weer kunnen lezen. Daarnaast kunnen mensen de flyer ook makkelijk doorgeven als zij denken dat deze interessant is voor een ander.

Wil je een flyer maken die je op straat gaat uitdelen? Gebruik dan het formaat A6. Dit formaat is handzaam en heeft genoeg ruimte om beknopte informatie uit te delen. 

Wil je een flyer maken die geschikt is voor de promotie van je bedrijf, evenement of sale? Gebruik dan het formaat A5. Dit is tevens het standaard formaat.

Wil je een flyer maken die je doelgroep nog meer informatie biedt dan A5? Kies dan het formaat A4. Op dit formaat kun je nog meer informatie kwijt. 


Flyers maken en de materiaalsoorten.

Gebruik 90 grams als je het meest goedkope alternatief wilt. De 90 grams heeft een matte afwerking en is ook goed te beschrijven.

Gebruik 135 grams als je de flyer vooral gaat spreiden aan het grote publiek. Deze materiaalsoort  is iets steviger en kreukelt daardoor minder snel. Doordat 135 grams licht van gewicht is, maar toch de helft dikker is dan normaal printpapier blijven de kosten laag.

Gebruik 170 grams als je wilt dat de flyer een professionele uitstraling moet hebben. Dit materiaal is 2x dikker dan normaal printpapier. Door de stevigheid kreukelt deze materiaalsoort niet snel.

Flyers op 250 grams papier worden voornamelijk gebruikt in de retail en de horeca. Deze materiaalsoort is 3x dikker dan normaal printpapier en voelt daardoor stevig aan. Kies voor een coating om je flyer een chique uitstraling te geven. 


Een flyer maken en de afwerkingen.

Spot UV-lak is een glanzende lak. Deze lak plaats je op bepaalde delen van het ontwerp. Hierdoor glanzen de delen die jij uitkiest (en de rest dus niet).  Geef dit aan bij het aanleveren van je bestanden en kijk goed naar de werktekeningen.

Laminaat is een folie die over je flyer wordt geplaatst. Deze beschermlaag knapt niet als je de flyer vouwt. Laminaat is de meest gekozen luxe afwerkingstechniek.

UV-lak is een hoogglans laklaag. Deze gladde bescherming geeft een glossy uitstraling.