Inloggen /
Registreren

Winkelmandje

Offerte
aanvragen
Home | Promotie | Flyers

Flyers drukken

Goedkope flyers drukken en snel bezorgd!

487 Reviews Gratis verzending 24-uurs levering Persoonlijk advies

Flyers gebruik je als reclamemiddel om bijvoorbeeld een evenement, actie of nieuw product te promoten. Door zijn handzame formaat kun je op een snelle manier veel mensen informeren. Heb je nieuwe flyers nodig? Wij drukken goedkope flyers op hoge kwaliteit en leveren deze indien nodig met een spoedlevering zodat je ze de volgende dag al in huis hebt.

 Keuze uit alle formaten
 Beschikbaar in verschillende papiersoorten
 Grote en kleine oplage flyers
 Vandaag besteld is morgen in huis!


Onze actieknaller! 1000 Flyers voor slechts € 23,27

Hoe weet je welke soort flyer je moet bestellen?

Flyers heb je in allerlei soorten en maten. Je kunt ze zelfs laten produceren in je eigen formaat als je dat wilt. Over het algemeen wordt er vaak gebruik gemaakt van dezelfde specificaties. Voor hele grote oplages laat je bijvoorbeeld A6 flyers drukken op een licht papiersoort. Dit is een goedkope optie. Heb je een wat lagere oplage voor een zakelijke flyer? Dan wordt veel gekozen voor 170 grams papier. Een luxere uitstraling geef je vanaf 300 grams. Dan heb je ook de keuze voor mooie afwerkingen. Hieronder leggen we verder uit wat je het beste kunt kiezen voor flyers drukken.

Alle formaten

Het meest gekozen zijn de A5- en de A6 flyers. Deze zijn klein en daardoor zeer handzaam. Maar je kunt er natuurlijk wat minder informatie op kwijt. Wil je toch wat meer tekst of wil je de afbeeldingen wat groter laten zien? Kies dan voor een A4 of zelfs een A3 formaat. Als je een keer wat anders wilt dan kun je kiezen voor de formaten die je wat minder vaak tegen komt. Zo kun je van het formaat 1/3 A3 een mooie voucher laten drukken. De A7 lang is zeer geschikt als boekenlegger.

Altijd full color gedrukt

Jouw flyers drukken we altijd in full color. Dat betekend dat jij je niet hoeft in te houden in je ontwerp. Foto’s, logo’s en teksten worden allemaal in kleur gedrukt. Voor de prijs maakt het niet meer uit om bijvoorbeeld alleen maar zwart te gebruiken. Dus leef je uit en breng wat kleur aan in jouw flyer.

Je kunt ervoor kiezen om alleen de voorkant te laten bedrukken. De achterzijde blijft dan blanco. Omdat alles tegenwoordig volledig geautomatiseerd is, maakt dit ook niet meer uit qua prijs. Dus voor hetzelfde geld kun je flyers ontwerpen met 2 zijdes bedrukking.

Kies je echter voor een digitale productie (kleine oplages) dan zit er nog wel een klein prijsverschil in het dubbelzijdig bedrukken van je flyers.

Het kwaliteitsverschil in de bedrukking tussen digitale en offset producties is tegenwoordig nihil. Vroeger lag dit wat verder uit elkaar waarbij de voorkeur naar offset uitging. Tegenwoordig is de kwaliteit van digitaal drukwerk zeer hoog en biedt het extra opties in de afwerking.

Kies uit verschillende papiersoorten

Je kunt je flyers drukken op verschillende papiersoorten. We maken onderscheid in de soort en in het gewicht. Het gewicht is altijd aangegeven in een grammage per vierkante meter. Binnen dezelfde soort kun je meerdere grammages hebben. Hoe hoger hoe dikker (binnen dezelfde soort).
MC papier heeft een gladde coating in een matte en glanzende versie. Voor luxe flyers wordt minimaal 300 grams MC papier gebruikt. Soms wordt ook wel 350 grams aangeboden.
Als je nog op de flyer wilt kunnen schrijven dan kun je beter geen MC papiersoort nemen. Kies in dit geval voor een papier zonder coating zoals offset wit. Hier wordt de inkt van een pen nog goed in opgenomen.

Luxe flyers maken

Als je op zoek bent naar mooie en luxe flyers dan kun je kiezen uit één van onze speciale afwerkingen. Laminaat zorgt voor extra stevigheid. Glanslaminaat geeft je product een mooie fotoglans terwijl matlaminaat een mooie zakelijke uitstraling over de flyer legt.
Als je een bepaald element in je ontwerp er extra uit wilt laten springen, dan kun je de flyer afwerken met spot uv lak. Dit is een dunne glanzende lak die goed opvalt op een matte achtergrond. Daarnaast bieden we ook nog foliedruk in de kleur zilver aan. Als we klaar zijn met je flyers drukken dan leggen we nog een zilveren folie over een deel van de opmaak heen.

Aantallen en levertijd

Als je alle keuzes hebt gemaakt, krijg je de prijzen en levertijden te zien. Wanneer heb jij de flyers nodig? Zorg ervoor dat je de juiste levertijd selecteert zodat ze op tijd binnen komen.
Als je geen bijzondere afwerking hebt gekozen dan kunnen we bijna alle flyers met spoed leveren. Als je ze vandaag bestelt, dan worden ze de volgende dag nog geleverd. Een extra afwerking kan vaak niet met spoed geleverd worden omdat dit nou eenmaal een langer productieproces is.

Soms is het goedkoper om een hogere oplage te bestellen. Bij de overgang van digitaal produceren naar offset produceren ontstaat een omslagpunt waar je dus beter naar offset kunt gaan. Dan kun je goedkoper meer flyers drukken.

Bestand aanleveren

Als laatste stap in je bestelproces lever je bij ons je ontwerp aan. Hiervoor kun je gemakkelijk een pdf bestand uploaden. We kijken deze nog voor je na. Als we om technische redenen het bestand niet kunnen drukken dan laten we dit uiteraard weten. Voor de zekerheid kun je kiezen voor een uitgebreide bestandscontrole zodat je zeker weet dat alles goed is opgemaakt.
Moet je nog beginnen met je flyers ontwerpen? Dan kun je ook gebruik maken van onze templates. Deze staan al op het juiste formaat.

Extra opties

Het kan natuurlijk voorkomen dat je tussen al onze keuzes niet kan vinden waar je naar op zoek bent. Dat is gelukkig nog geen reden voor paniek. We hebben meer papiersoorten en afwerkingen beschikbaar zodat we altijd jouw perfecte flyers drukken.
Wil je dus iets speciaal dan kun je hiervoor contact met ons opnemen of een offerte aanvragen. Op aanvraag kunnen we onder andere onderstaande aanbieden:

  • Flyers stansen
  • Bijzondere papiersoorten (goud, vergé, kraftkarton, etc.)
  • Aparte formaten
  • Extra afwerkingen (andere kleuren foliedruk, soft touch laminaat, reliëflak, etc.)
  • Personaliseren. Nummeren of aanbrengen van namen en codes
  • Verspreiding. Huis aan huis verspreiding op postcode
  • Bundelen. Geleverd in bundels van 50, 100, 200 etc.

Heb je zelf nog een suggestie dan is de kans groot dat we dat ook kunnen realiseren! Neem hiervoor contact met ons op zodat we je een offerte op maat kunnen bieden.

1Product samenstellen

Kies uit een van de opties om jouw product geheel naar wens samen te stellen.

 
  Hulp nodig?  
Marjon helpt je graag! 
Bel: 020 348 48 72
2
Kies Bedrukking
Bedrukking:
3
Kies Papiersoort
Papiersoort:
?
MC soorten: MC staat voor Machine Coated. Er wordt een gladden coating over het papier gelegd waardoor je papier glad aanvoelt. De coating is er in een matte en glanzende variant.
Offset wit: Dit papier heeft geen coating en dus een open structuur. Deze papiersoorten zijn daardoor goed te beschrijven en dus ideaal als formulier te gebruiken.
Statische folie: Dit materiaal is statisch geladen en blijft daardoor goed plakken op gladde oppervlaktes zoals glas. Ideaal voor (tijdeleke) blindering of verfraaing van bijvoorbeeld deuren.
Metallic: Speciaal papier met een metallic effect. Dit geeft een licht zilveren glitter in je drukwerk.
Natuurkarton: Stevig en dik materiaal. 

De grammages zeggen iets over de dikte van het papier. Hoe hoger het grammage hoe dikker het papiersoort.  300 grams natuurkarton is wel dikker dan 400 grams mat MC omdat natuurkarton meer opdikking heeft. Het materiaal is alleen niet zwaarder.
4
Kies Afwerking
Afwerking:
?

Glanslaminaat: Je flyer wordt voorzien van een dun laagje glanzend cellofaan. Dit zorgt voor een mooie fotoglans en extra bescherming. 
Matlaminaat: Een dun laagje mat cellofaan voor extra bescherming en mooie, zakelijke uitstraling. 
Foliedruk zilver: Een gedeelte (bijvoorbeeld je logo) wordt op de flyer ingelegd met een zilveren folie.
Dubbelz. matlaminaat + spot UV-lak: Op het matlaminaat wordt een beeldelement extra benadrukt door toevoeging van een dun laagje glanzende lak.

×
De volgende onderdelen zijn niet ingevuld:
2Aantal, prijs en levertijd

Selecteer een prijs in de tabel om verder te gaan met je bestelling.

Aantal
De staffel die je ziet bevat onze standaard aantallen. Mocht je een ander aantal nodig hebben, vraag dan gerust een offerte aan.

Levertijd
Onze standaard levertijden zijn weergegeven. Mocht je het product sneller in huis willen hebben, vraag dan gerust een offerte aan.

Aantal en Prijzen - Digitaal gedrukt
?
Selecteer hieronder in de tabel hoeveel stuks je wilt bestellen door op de prijs te klikken. De prijzen komen overeen met het aantal stuks en de bijbehorende levertijd.
Voordelig bij kleine oplages
  Budget levering Standaard levering Spoed levering
Aantal
* Prijzen zijn excl. BTW en inclusief levering binnen Nederland en België (mits anders aangegeven).
** Uiterlijke leverdatum geldt enkel indien alle bestanden voor 14:00 uur zijn aangeleverd.
Kies je oplage en levertijd
Selecteer een prijs in de tabel om verder te gaan
2Aantal, prijs en levertijd

Selecteer een prijs in de tabel om verder te gaan met je bestelling.

Aantal
De staffel die je ziet bevat onze standaard aantallen. Mocht je een ander aantal nodig hebben, vraag dan gerust een offerte aan.

Levertijd
Onze standaard levertijden zijn weergegeven. Mocht je het product sneller in huis willen hebben, vraag dan gerust een offerte aan.

Aantal en Prijzen - Offset gedrukt
?
Selecteer hieronder in de tabel hoeveel stuks je wilt bestellen door op de prijs te klikken. De prijzen komen overeen met het aantal stuks en de bijbehorende levertijd.
Voordelig bij grote oplages
  Budget levering Standaard levering Spoed levering
Aantal
* Prijzen zijn excl. BTW en inclusief levering binnen Nederland en België (mits anders aangegeven).
** Uiterlijke leverdatum geldt enkel indien alle bestanden voor 09:30 uur zijn aangeleverd.
Kies je oplage en levertijd
Selecteer een prijs in de tabel om verder te gaan