Inloggen /
Registreren

Winkelmandje

Offerte
aanvragen
Home | Horeca

Horeca drukwerk

Alles onder 1 dak, ook voor Horeca drukwerk aan het juiste adres!

487 Reviews Gratis verzending 24-uurs levering Persoonlijk advies

Bij Drukbedrijf.nl bestel je al jouw horeca drukwerk. Wij leveren alle soorten menukaarten volgens jouw wensen. Onze menukaarten zijn water afstotend waardoor ze langer mee gaan. Daarnaast leveren we uiteraard ook bierviltjes, plastic bekers, entreekaarten, placemats enzovoort. Heb je een evenement gepland en wil je advies voor verschillende producten ontvangen? Neem dan contact met ons op.

  Al je horeca drukwerk onder 1 dak

  Ontwerp nodig? Vertel ons jouw wensen

  Spoed opdrachten zijn geen probleem

Bekers

Heb je simpele wegwerpbekers nodig voor een evenement of wil je jouw bedrijf voorzien van mooie mokken met het logo of motiverende opschriften? Dat is bij Drukbedrijf.nl allemaal mogelijk. Zo heb je de keuze uit kartonnen bekers, plastic bekers, plastic bierbekers of de mokken.

 

Bierviltjes

Heb je een horeca-onderneming, een feest(je) of evenement? Dan zou het leuk zijn als de onderzetters geheel in de stijl en kleur zijn zoals jij die hebben wilt. Je hebt de keuze uit allerlei verschillende vormen en daarnaast kun je de bierviltjes bedrukken in enkelzijdig of dubbelzijdig full color.

 

Deurhangers

Op zoek naar deurhangers om gasten op een prettige manier te verwelkomen? Of zoek je een manier om reclame aan fietsen op te hangen? Ook daar zijn de deurhangers zeer geschikt voor. Ontwerp jouw deurhanger en laat die bedrukken op een klein of een standaard formaat. Heb je veel te vertellen? Laat dan dubbele deurhangers dubbelzijdig in full color bedrukken. Zo heb je een soort foldertje die je gemakkelijk kan ophangen.

 

Entreekaarten

Organiseer je een feest of een evenement en mag niet iedereen zomaar langskomen? Laat dan entreekaarten dubbelzijdig drukken in full color. Je kunt daarnaast kiezen uit verschillende maten, papiersoorten en afwerkingen. Voorzie de entreekaarten naar keuze van nummering en afscheurstrook. Maak jouw entreekaartjes extra speciaal door deze te voorzien van blacklight inkt.

 

Fleskokers

Heb je voor jouw bezoekers een leuk presentje? Of wil jij bijvoorbeeld je eigen huismerk drank presenteren in een fleskoker die voorzien is van een eigen ontwerp? Dan zit je hier goed. Je kunt fleskokers bedrukken in verschillende maten. De bedrukking kan in full color en wordt standaard gedrukt op 135 grams glanzend MC.

 

Flessenhangers

Vind je fleskokers wat te veel van het goede? Of wil je juist nog wat extra’s? Laat dan flessenhangers bedrukken. Je kunt kiezen uit 3 verschillende maten met ieder een eigen design. Deze flessenhangers worden standaard dubbelzijdig in full color bedrukt en daarnaast kan je nog kiezen uit vier verschillende papiersoorten en afwerkingen.

 

Menukaarten

Komt het nieuwe seizoen er weer aan en veranderen de menu’s? Of zijn je huidige menukaarten aan vervanging toe? Laat dan nu je menukaarten drukken. Je kunt deze ongevouwen of tot 6 zijden laten vouwen. Laat deze menukaarten drukken op verschillende papiersoorten in dubbelzijdig full color of dubbelzijdig zwart.

 

Placemats

Wil jij thuis of in je restaurant voortaan placemats op tafel hebben die zijn voorzien van een eigen ontwerp? Het bedrukken van teksten, foto’s en logo’s is allemaal mogelijk. Laat je placemat op A3 formaat enkelzijdig in full color bedrukken en kies uit vier verschillende papiersoorten. Daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om deze wel of niet af te laten werken met een glans- of matlaminaat.

 

Polsbandjes

Wil jij polsbandjes bestellen met een eigen ontwerp? Kies uit gewoven polsbandjes, siliconen, stoffen, vinyl of tyvek polsbandjes. Allen geschikt voor een feest of evenement.  Laat de polsbandjes bedrukken in enkelzijdig full color, enkelzijdig zwart of enkelzijdig in 1 PMS-kleur. Daarnaast kun je natuurlijk nog kiezen voor het soort sluiting en de kleur waarin je het polsbandje zelf graag wilt hebben.

 

Servetten

Wil jij de tafels in je restaurant of thuis tijdens de maaltijden voorzien van servetten met een eigen opdruk? Dan zit je hier goed. Kies uit servetten met 2 of 3 lagen en maak vervolgens je keuze uit drie verschillende maten. Ook voor je bedrukking heb je veel keuze. Maak de keuze uit enkelzijdig full color of enkelzijdig met één, twee of drie PMS-kleuren.

 

Vlaggen

Heb je een vlag nodig? Wij hebben alle soorten vlaggen die jij je maar kunt bedenken. Zo hebben we onder meer beachflags, bootvlaggen, kioskvlaggen en vlaggen op maat. Sommige vlaggen zijn in verschillende soorten materiaal te leveren. Maak de keuze voor het materiaalsoort op basis van de windkracht waaraan de vlag zal worden blootgesteld. Dit is vooral belangrijk voor de levensduur van de vlag.

 

Wijnverpakkingen

Wil jij je werknemers, collega’s of klanten verrassen met een lekker wijntje of champagne? Maak het cadeau dan nog persoonlijker door hier een verpakking omheen te doen met een eigen design. Bepaal de verpakkingskleur en bedruk je ontwerp in full color op de verpakking. Laat de verpakking daarnaast nog afwerken met een glans- of matlaminaat.

 

Zit het type drukwerk voor horeca dat jij zoekt er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken wat er bij jou past.

Hulp met jouw horeca producten?
Bel 020-348 48 72 of dien een terugbelverzoek in!