Inloggen /
Registreren

Winkelmandje

Offerte
aanvragen
Home | Accessoires

Drukwerk accessoires

Alles onder 1 dak, ook voor de accessoires aan het juiste adres!

487 Reviews Gratis verzending 24-uurs levering Persoonlijk advies

Voor bepaalde producten heb je soms accessoires nodig die helpen om je drukwerk beter te presenteren. Over het algemeen wordt dit geleverd bij je bestelling. Het kan natuurlijk voorkomen dat deze accessoires kwijtraken of beschadigd zijn. Dan bestel je hier eenvoudig de accessoires die je nodig hebt. 

  Accessoires voor papierwerk

  Beurs- en presentatie accessoires

  Binnen 2 werkdagen geleverd!

Kies jouw gewenste accessoire

Standaard bieden wij verschillende accessoires aan. Zo kun je kiezen uit een halogeen spot, kliklijsten, poster display of klem, spandoek spanners en verschillende vlaggen accessoires. Lees hieronder kort de mogelijkheden per product.

 

Halogeen spot

De halogeen spot is perfect als verlichting voor een banner. Het lampje heeft een kabel van 2,7 meter lang en is inclusief een halogeen lampje van 50W. Dit lampje past perfect op één van onze roll up banners.

 

Kliklijsten

Wil jij je posters ophangen in een kliklijst? Koop een kliklijst voor formaten van A0 tot A3 of voor B0 tot B2. Daarbij kun je ook nog zelf de dikte van de lijst bepalen. Kies uit verschillende diktes van het aluminium frame en of je rechte of ronde hoeken wilt hebben. Ook is er een frame dat aan beide zijden voorzien is van een kliksysteem. Zo kun je aan beide kanten een poster ophangen.


Poster display

Wil je een A4 of A3 poster display hebben? Wij hebben twee soorten displays. De Deco-variant heeft een standaard hoogte en deze kun je zelf in portrait- of landscapestand zetten. Wil je het display ook nog zelf in hoogte kunnen verstellen? Kies dan voor de ‘Flexibel’.

 

Posterklem

Heb je poster gekocht en wil je deze door middel van een klem aan de muur hangen? Wij hebben posterklemmen op het formaat A0, A1, A2 en B0.

 

Spandoekspanners

Heb jij een spandoek gekocht die je wilt ophangen? Kies voor het elastische koord van 50, 25 of 15 meter. Ook kun je kiezen voor spanhaken van 25 cm of voor de stormgrip van 20 cm.

 

Vlaggen accessoires

Naar wat voor vlaggenaccessoires ben je op zoek? Er zijn verschillende mogelijkheden. Wil je een vlag aan een gevel hangen? Ga dan voor de aluminium stok en houder. Wil je een vlag neerzetten? Ga dan voor de grondboor, grondpen, kruisvoet, mobiele vlaggenmast of watertank. Als aanvulling op de kruisvoet kun je nog een watervulbare band nemen. Zo staat de voet extra sterk.

Hulp met jouw accessoires producten?
Bel 020-348 48 72 of dien een terugbelverzoek in!