Wat wij doen
Vormgeving & DTP Het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl, het ontwerpen van een visitekaartje, spandoek en opvallend t-shirt. Onze studio met ervaren designers helpen jou met alle ontwerp & DTP vraagstukken.
Inkoop & productie Of het nu gaat om de productie van visitekaartjes, posters en spandoeken in Nederland of de inkoop van custom merchandise producten in het buitenland. Drukbedrijf heeft de kennis om zowel simpele als complexe drukwerkproducties, binnen budget en planning, tot in de puntjes te regelen.
Logistiek & beheer Naast het ontwerp en de productie zorgen wij ook voor aflevering op de juiste plek binnen Nederland of zelfs in het buitenland. Tevens is alles, van opdracht tot aflevering te volgen in jouw eigen online account.
Cases Benieuwd voor wie ons printmanagement team al werkt? Check de onderstaande cases.
Ace & Tate Van raambestickering van winkels tot intern marketingmateriaal. Drukbedrijf zorgt voor zowel de productie als applicatie.
Nederlandse Loterij Custom made POS materialen voor ruim 150 kiosken door NL. Van stoepbord tot display wij regelen het design, de productie en distributie.
Suitsupply Aankleding van winkels met visuals, de meest uiteenlopende huisstijlproducten en rondjes ABRI door de grootste steden van NL.
Werkwijze Hoe gaan wij te werk voor onze printmanagement klanten
1.Printmanagement scan

Om goed inzicht te krijgen in waar wij jou met Printmanagement kunnen ondersteunen maken wij eerst een Printmanagementscan bestaande uit:

Ontwerp & DTP

Hoe steken de huidige ontwerpprocessen in elkaar, wordt hier eigen personeel of een extern bureau voor ingezet en zijn er eventueel onderdelen die wij uit handen kunnen nemen om  tot een efficiëntieslag en of kostenbesparing te komen.

Inkoop en productie

Wij onderscheiden drukwerk in 3 verschillende categorieën: Huisstijl, Marketing en overig drukwerk. Per categorie analyseren wij waar besparingen (tijd- en kostentechnisch) mogelijk zijn en kijken wij naar mogelijke procesverbeteringen.

Logistiek en beheer

Worden producten op diverse locatie ingezet, ingekocht in het buitenland of zelfs opgeslagen voor distributie op gewenste momenten. Met deze analyse kijken we naar mogelijke logistieke verbeteringen en of het wellicht interessanter is om niet of ergens anders op te slaan of zelfs naar deelproducties over te stappen.

De complete printmanagementscan krijg je van ons in een uitgebreid document teruggekoppeld en bespreken wij daarna graag voor een eventuele implementatie.

2.Advies & Begeleiding

Wij adviseren jou van A-Z! Of het nu gaat om de producteigenschappen (materiaal, bedrukking en afwerking), het ontwerp en hoe deze aan te leveren, het stukje planning en de uiteindelijke aflevering of het in opslag nemen. Onze printmanagers hebben kennis op al deze vlakken waardoor je verzekerd bent van een perfect eindresultaat.

Alle adviezen en afspraken leggen we vast in de uiteindelijk opdrachtbevestiging. Jouw printmanager zal het eventuele ontwerp, de productie en distributie vervolgens begeleiden en uitvoeren binnen budget en planning.

3.Online brandportal

Naast alle maatwerk opdrachten waar net iets meer advies en begeleiding voor nodig is zijn er vast en zeker ook veel standaardproducties en regelmatig terugkerend drukwerk binnen het bedrijf.

Al deze producten kunnen wij in een eigen brandportal implementeren waardoor je gemakkelijk deze producten zelf online kunt bestellen. Dan gaat het natuurlijk niet alleen om het standaard drukwerk maar bijvoorbeeld ook pennen, T-shirts, spandoeken en of andere producten waar jouw logo, afbeeldingen of tekst op gedrukt kan worden.

Via jouw eigen portal bestel je gemakkelijk je drukwerk en heb je inzicht in de gemaakte prijsafspraken en facturen van eerder besteld drukwerk.

Advies nodig? Wij helpen je graag!
Bel: 020 - 348 48 72
Direct antwoord
Mail: hans@drukbedrijf.nl
Antwoord binnen 2 uur
Chat: klik hier
Direct antwoord
Alsof het ons eigen Drukwerk is!