Inloggen /
Registreren

Winkelmandje

Offerte
aanvragen
Home | Huisstijl | Notitieboeken

Notitieboek online bestellen

Bedruk hier je notitieboeken online

487 Reviews Gratis verzending 24-uurs levering Persoonlijk advies
Je notitieboek online bedrukken is handig voor veel verschillende gelegenheden. Je kunt het gebruiken op je werk of bij seminars. Laat ze  bijvoorbeeld voor je bedrijf drukken met het logo van je bedrijf. We weten zeker dat je collega’s dat leuk zullen vinden! Weet je al hoe je het wilt bedrukken? We hebben vier schitterende soorten boekjes voor je!

  Verkrijgbaar in alle soorten, gelinieerd en blanco binnenwerk
  Covers in meerdere kleuren beschikbaar
  Inclusief je eigen logo of ontwerp
  Gratis levering

Verschillende soorten boekjes

Je kunt veel verschillende soorten notitieboeken online laten drukken. Zo zijn er veel verschillende formaten, materialen, kleuren, papiersoorten en afwerkingen. Dus dit is je kans. Bestel deze nu via onze site en stuur daarbij een logo of ontwerp mee om het daarmee te laten bedrukken. Wil je je eigen Moleskine bedrukken? Onze notitieboekjes zijn het perfecte relatiegeschenk.

Ons assortiment bevat de volgende notitieboeken online:

  • Budget: Hebben een zachte kaft die je kan bedrukken met maximaal vier kleuren. Deze kaft kun je daarnaast ontwerpen met een logo of naam naar uw keuze. Het heeft een bijpassend gekleurde elastische sluiting en paginalint
  • Luxe: Hebben een exclusief ontwerp klassieke harde kaft. Het papier is gelinieerd en wat zwaarder dan het papier van het budget notitieboek. Daarmee is het papier van het luxe boekje ideaal voor het schrijven van notities. Daarnaast kun je de kaft ook nog bedrukken op de manier die je zelf wil!
  • Ringband: Zijn verbonden met een spiraalbinding. Het papier van dit boekje is gelinieerd. Laat het nu bedrukken met het logo wat u er zelf op wil en gebruik tot maximaal vier kleuren.
  • Eco: Hebben een kartonnen volledig kartonnen kaft en zijn daarom 100 % recyclebaar. Het binnenwerk is voorzien van 70 grams papier dat niet is gelinieerd. Alleen de elastieke sluiting is qua kleur te wijzigen. Je kunt het bedrukken met maximaal 4 kleuren of in full color door middel van een domingsticker.


Notitieboek online bestellen

Je kunt makkelijk je notitieboek online bestellen en bedrukken via onze site. Je plaatst de bestelling, kiest vervolgens wanneer het geleverd moet worden en je kiest het gewenste aantal door op de bijbehorende prijs te klikken. Nadat je je bestelling hebt geplaatst, gaan wij er direct mee aan de slag. We controleren of de bestelling en het bestand goed zijn doorgekomen. Als dit allemaal in orde is laten wij de boekjes drukken. Vervolgens worden ze zo snel mogelijk bij jouw thuis of kantoor afgeleverd.

Hulp met jouw notitieboeken?
Bel 020-348 48 72 of dien een terugbelverzoek in!