LET OP: Maandag 20 mei zijn wij gesloten en draaien wij geen producties. Op dinsdag 21 mei zijn wij weer bereikbaar.

Jouw spandoek maken wij op hoge kwaliteit

Spandoeken maken wij enkelzijdig en dubbelzijdig, van zeer klein tot heel groot. Wat jij bedenkt, kunnen wij maken!

Laat een spandoek bij Drukbedrijf.nl maken!

 Scherpste prijs, gegarandeerd!
 Levering binnen 24 uur
 Gratis en snel geleverd
 Zelf een spandoek ontwerpen
 Eén contactpersoon

Bestel online

Dankzij onze efficiënte werkwijze kunnen we snel elk gewenst spandoek bedrukken. De exacte levertijd kun je zelf kiezen. Bestellingen worden door onze verzendpartners standaard bezorgd tussen 08:30 en 18:00 uur. De levering is altijd gratis en zit bij de aangegeven prijzen inbegrepen. Kies voor een spoedlevering als je een spanddoek op korte termijn nodig hebt. Dit kan doorgaans al de volgende dag geleverd worden. Onze lijntjes zijn kort, de apparatuur van hoge kwaliteit en onze kennis up-to-date. Bestellen doe je gewoon online!

Een spandoek voor buiten of binnen?

Je kunt de spandoeken altijd buiten en binnen gebruiken. Normaal gesproken worden ze het vaakst buiten opgehangen. Het materiaal is hier geschikt voor. Gebruik hiervoor spandoekspanners.

Echter zijn de doeken een mooi alternatief voor posters als je een spanddoek binnen op hangt. Je kunt ze op elk gewenst formaat en afwerking laten maken. Bovendien heeft een spandoek een mooie en luxe uitstraling in vergelijking met papieren producten.

Wil je een spandoek voor binnen laten maken? Bedenk dan van tevoren goed hoe je deze wilt gaan ophangen. Het mooiste voor het ophangen is om gebruik te maken van een frame. Deze zit vaak permanent op de muur. Je kunt dan gemakkelijk verschillende ontwerpen wisselen.

De bovenkant van je spandoek moet altijd zijn afgewerkt met ringen of een tunnelzoom. Dan heb je altijd meerdere opties voor het ophangen van de doeken.

Voor buiten gebruik kun je het beste elke zijde van het spandoek maken met een afwerking. Dan kun je het mooi strak trekken zodat het doek niet wappert in de wind. Hierdoor is het altijd mooi leesbaar.

Spandoek bestellen

Eenvoudig je spandoek bestellen in 4 stappen

Bij de bestelling van een spandoek moeten er een aantal keuzes gemaakt worden. Kies uit;

1: Enkel-of dubbelzijdige bedrukking
2: Materiaalsoort
3: Afwerking
4: Formaat spandoek

Materiaal van je spandoek

De keuze van het materiaal bepaalt in grote lijnen hoe je spandoek eruit komt te zien en wat de mogelijkheden zijn. Vlaggendoek is bijvoorbeeld alleen geschikt voor enkelzijdige bedrukking, omdat het materiaal doorschijnend is. Blockout materiaal is perfect om dubbelzijdig te bedrukken. Wil je een groot formaat spandoek bestellen voor buitengebruik, kies dan voor meshdoek. Dit materiaal is wind doorlatend, waardoor het spandoek perfect blijft hangen. Bisonyldoek is het meest bestelde materiaal voor een spandoek bij enkelzijdige bedrukking. Vanwege het sterke materiaal en gladde oppervlakte geeft dit een mooi resultaat.

Afwerking van je spandoek

Je kan de spandoeken op verschillende manieren afwerken. De afwerking is belangrijk voor de manier van ophangen. Over het algemeen worden ringen gebruikt voor de afwerking. Met ringen kan je een spandoek vrijwel altijd ophangen met bijvoorbeeld spanhaken of een koord. Tunnelzomen worden gebruik om het spandoek in een buizenframe te schuiven. Het is mogelijk om een combinatie van ringen en tunnelzomen te kiezen. Vraag daarvoor een offerte aan.
Ga je een spandoek bestellen dan heb je de keuze voor ringen om de 30 of 50 cm, ringen in elke hoek en tunnelzomen aan van 5 of 8 cm. De tunnelzomen kunnen we ook precies op maat maken. Dan is de levering van je spandoek precies zoals jij het hebben wilt.

Formaat

Jouw spandoek maken we precies op maat. Vul daarom de exacte breedte en lengte van het eindformaat van je spandoek in en bereken het aantal vierkante meters. Aan de hand van het aantal vierkante meters wordt de prijs van je spandoek berekend.
Wil je een spandoek bestellen in een speciale vorm dan kunnen wij het doek nauwkeurig in die vorm snijden.

Meshdoek bedrukken

Meshdoek materiaal

Spandoek kun je maken op verschillende materialen.

Ga je meshdoek bedrukken, bedenk dan altijd waar en hoe je het spandoek gaat ophangen.

Mesh is namelijk met name geschikt voor grote formaten die buiten hangen. Doordat er kleine gaatjes in het materiaal zitten, laat het gemakkelijk de wind door. Hierdoor komt er minder kracht op het doek te staan zodat je doek langer mee gaat. Het klappert namelijk minder en door de lagere spanning die de wind veroorzaak, zal het minder snel scheuren.

Dit materiaal wordt dus voornamelijk buiten gebruikt. Maar ook voor binnen kun je mooi meshdoek bestellen. De kleine gaatjes zal je op grote afstand niet zien. Op kleine afstand geeft dit een mooi artistiek effect.

Meshdoek is van hetzelfde materiaal als normaal spandoek. Het verschil zit dus alleen in de gaatjes.

Het materiaal ook op dezelfde manieren af te werken. Je kunt er dus voor kiezen om het met ringen af te werken. Maar ook tunnelzomen zijn geen probleem. Bedenk wel dat een tunnelzoom goed zichtbaar is aan de voorzijde. Hou daarom rekening met de tunnelzoom in je ontwerp. De lasnaad op de achterzijde zie je terug op de voorkant.

Wil je het mesh na gebruik nog bewaren? Zorg er dan voor dat het doek netjes wordt opgerold. Zo voorkom je dat er lelijke vouwlijnen in komen. Die krijg je er namelijk moeilijk uit

Spandoek bedrukken

Spandoek bedrukken

Een spandoek laten bedrukken is een mooi proces. Het is vergelijkbaar met het printen van papier maar dan op een reusachtige machine.

Het drukken van je spandoek

Jouw zeil bedrukken we op speciaal daarvoor gemaakte machines. Deze kunnen maximaal 5 meter breed drukken. Het materiaal ligt op een rol die rijkt tot wel 60 meter. Uit een rol kunnen we dus een spandoek bedrukken van 5 x 60 meter. 

Als je doek breder is dan 5 x 5 meter dan lassen we verschillende delen aan elkaar vast. Hierdoor ontstaat er een lasnaad. Door het materiaal te verhitten plakt het aan elkaar vast.

Op deze manier is elk formaat te produceren.

We adviseren je om bij hele grote formaten spandoeken het meshdoek te gebruiken. Hierdoor is je spandoek een stuk lichter. Daarnaast laat het de wind gemakkelijk door waardoor er minder trekkracht ontstaat in je bedrukte doek.

De bedrukking

In de machine zitten printkoppen die net als je eigen printer van links naar rechts bewegen terwijl het doek door de machine getrokken wordt. De kwaliteit van de bedrukking is afhankelijk van de snelheid waarmee het doek door de machine gaat. Hoe langzamer hoe beter de kwaliteit. Goede machines halen een snelheid van 40 vierkante meter per uur.

Je zult begrijpen dat een spandoek maken daarmee een relatief langzaam proces is.

We drukken je spandoek met een speciale UV-inkt. Deze inkt wordt met hitte uitgehard en is daarmee direct krasvast en weersbestendig. Zo weet je zeker dat je bedrukte doek lange tijd buiten kan hangen!

Werktekeningen spandoeken

Goed van start met de juiste opmaakgegevens

Gezien er diverse afwerkingen zijn, dien je ook rekening te houden met de juiste opmaakgegevens. Download de werktekening voor je spandoek bovenaan de pagina onder het kopje werktekeningen. Zo zorg je ervoor dat er geen belangrijke items van het spandoek afvallen en je het gewenste product ontvangt. Voor onderstaande afwerkingen zijn per soort bepaalde opmaakspecificaties waar je rekening mee dient te houden:

Omzomen en ringen om de 30 cm

De ringen worden op ongeveer 2,5 cm van de rand naar binnen geplaatst. De hartmaat zit daarom op ongeveer 3,5 cm. We adviseren daarom om een veiligheidsmarge van 5 cm aan te houden.

Omzomen en ringen om de 50 cm

Hiervoor geldt hetzelfde als bij de ringen om de 30 cm.

Omzomen en ringen op de hoeken

De ringen worden ongeveer om 2,5 cm van beide randen geplaatst in de hoeken. Zorgen er daarom voor dat je in de hoeken minimaal 5 cm veiligheidsafstand aanhoudt. Langs alle zijdes kun je iets minder aanhouden. We raden je wel alsnog aan om ook hier 5 cm aan te houden.

Schoongesneden

Jouw spandoek wordt exact op maat gesneden zonder verdere afwerking. Een veiligheidsmarge van 2 tot 3 cm is hierbij wel verstandig om aan te houden.

Tunnelzoom (5 cm)

We maken een tunnel van 5 cm doorsnede. De tunnel heeft een lasnaad op de achterzijde van het spandoek. De naad is licht zichtbaar op de voorzijde van het doek. We adviseren daarom een minimaal 10 cm veiligheidsmarge aan te houden zodat er geen belangrijke beeldelementen door de lasnaad lopen.

Tunnelzoom links en rechts (8 cm)

Bij een tunnelzoom van 8 cm doorsnede zit de lasnaad ongeveer op 16 cm. Hou dit daarom aan als veiligheidsmarge.

Aanleverformaat spandoeken

Bij het ontwerp van je spandoek moet je er rekening mee houden dat het aanleverformaat verschilt van het eindformaat dat je gekozen hebt. Het aanleverformaat is groter, dit heeft te maken met de snijmarge van het spandoek. Houd daarom bij het ontwerp rekening met 1 cm extra rondom. 

Voorbeeld:

Kies je een spandoek van 100 x 100 cm, dan is het aanleverformaat 102 x 102 cm.

Kleurgebruik van je ontwerp

Wij drukken alleen CMYK kleuren, gebruik bij de opmaak dan ook alleen deze kleuren. Gebruik je toch RGB kleuren, dan kan het eindresultaat verschillen van het eigen ontwerp. Vooral bij felle kleuren zie je verschil.

Gewenste resolutie

Alle ontwerpen moeten voor het beste resultaat in hoge resolutie worden aangeleverd. Wij adviseren om met gevectoriseerde bestanden te werken in ontwerpprogramma’s zoals Illustrator of Indesign. Werk je toch met pixels? Zorg er dan voor dat de resolutie minimaal 150 DPI is, zodat het eindresultaat niet korrelig wordt.

Voor de uitgebreide aanleverspecificaties van spandoeken, adviseren wij je even te kijken bij de aanleverspecificaties.

Online hulp

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het ontwerpen van je spandoek? Download dan de handige templates: inDesign, Photoshop, illustrator.

Buiten banner

Banners voor buiten gebruik

Ben je op zoek naar een buiten banner?
Onze spandoeken zijn uitstekend geschikt voor buiten gebruik.

Outdoor banner

Wil je buiten een mooie banner plaatsen? Dan zijn onze spandoeken de perfecte keuze.

De materialen zijn geschikt voor langdurig outdoor gebruik. Door de speciale UV print is de bedrukking weersbestendig en kleurvast.

Een buiten banner plaats je in een mooi frame of hang je aan de gevel. De banner kun je op verschillende manieren laten afwerken. Zo kun je de banner altijd goed bevestigen.

Heb je al een frame voor de banners? Dan is het heel eenvoudig om hier de doeken in te wisselen. Is het frame zowel voor als achter te zien? Dan kun je hier ook een dubbelzijdige buiten banner in plaatsen. Kies dan voor het blockout materiaal. Dit heeft een donkere kern zodat het niet kan doorschijnen. Daarmee gaan de beide bedrukkingen niet tegen elkaar in werken.

Spandoek aanleveren

Het aanleveren van een spandoek is helemaal niet zo moeilijk. Dus ga jij een spandoek laten bedrukken, neem dan onderstaande aanleverspecificaties in acht zodat je verzekerd bent van het beste eindresultaat.

Het aanleverformaat van het spandoek ontwerp

Het bestand dat je aanlevert voor jouw spandoek moet groter zijn dan het eindformaat dat je hebt gekozen. Ten eerste dien je een snijmarge en afloop toe te voegen van 5 mm rondom. let daarbij op dat als je kiest voor een afwerking als ringen, je ook rekening houdt met de veiligheidsafstand. Ringen worden op 3 cm vanaf de rand van het spandoek worden geplaatst. Houdt daarom rekening met 5 cm veiligheidsafstand om te voorkomen dat jouw design wordt onderbroken door ringen of de naad van de tunnelzoom afwerking.

De resolutie van je ontwerp

Als je het spandoek gaat opmaken dan moet je ervoor zorgen dat de resolutie hoogwaardig is. 
Het beste kun je daarom werken met gevectoriseerde bestanden. Gebruik hiervoor ontwerpprogramma's zoals Illustrator of Indesign. Ga je toch met pixels werken, zorg er dan voor dat de resolutie minimaal 150 DPI is. Is deze lager dan is je eindresultaat minder mooi.

Kleurgebruik

Bij de opmaak van je bestand moet je er op letten dat je altijd met CMYK kleuren werkt.
Dit zijn namelijk de kleuren waarmee we drukken.

Wanneer je het ontwerp in RGB kleuren hebt opgemaakt, dien je er rekening mee te houden dat deze verschillend zijn ten opzichte van CMYK kleuren. Met name hele felle kleuren worden niet als dusdanig gedrukt.

Materiaalsoorten spandoeken

Bij spandoeken heb je keuze uit veel soorten materialen, onze meestgebruikte materialen hebben wij voor je op een rijtje gezet:

Vlaggendoek, ultra licht!

Het vlaggendoek wordt niet heel veel gebruikt voor spandoeken (uiteraard veel voor vlaggen) maar is ideaal voor bijvoorbeeld een finish doek of wanneer je het doek wilt meenemen naar een locatie maar geen zin hebt in een mega zwaar spandoek. Dit doek is namelijk Ultra licht, op te vouwen en zelfs te strijken! Let wel op, omdat het doek een open structuur heeft is deze qua print minder vol van kleur dan bijvoorbeeld. De specificaties van het vlaggendoek:

Materiaalsoort: Polyester doek
Gewicht: 115 grams per/m2
Brandwerend: B1 certificaat
Bedrukking: sublimatieprint
Max. breedte: 320 cm
Textuur: Licht glanzend
Afwerking: Schoonsnijden, zomen, ringen, tunnels, platte pees, klittenband

Meshdoek, winddoorlatend

Organiseer je een groot evenement of heb je een gebouw in onderhoud en wil je dit voorzien van een groot spandoek, kies dan voor een Meshdoek. Dit spandoek is voorzien van kleine gaatjes, waar de wind goed doorheen kan waaien en het doek hierdoor minder gaat klapperen. Groot formaat spandoeken voor buitengebruik, kunnen daarom het beste op meshdoek worden gedrukt.

Materiaalsoort: PVC doek
Gewicht: 360 grams per/m2
Brandwerend: B1 certificaat
Bedrukking: Enkelzijdig UV print
Max. breedte: 500 cm
Textuur: Mat, open structuur als gaas
Afwerking: Schoonsnijden, zomen, ringen, tunnels, pees, klittenband
Extra: Winddoorlatend

Bisonyldoek, meest gekozen

Bisonyldoek is het meest gekozen materiaal wat gebruikt wordt voor het bedrukken van spandoeken. Dit doek heeft een mooi glad oppervlakte waardoor de print het best tot zijn recht komt. Door de extreem lage prijs van 9 Euro per m2 is het aankleden van een evenement met dit materiaal wel heel gemakkelijk.

Materiaalsoort: PVC doek, Frontlit, Bisonyldoek, Steigerdoek
Gewicht: 510 grams per/m2
Brandwerend: B1 certificaat
Bedrukking: Enkelzijdig UV print
Max. breedte: 500 cm
Textuur: Mat, lichte structuur
Afwerking: Schoonsnijden, zomen, ringen, tunnels, pees, klittenband

Blockout, dubbelzijdig bedrukt

Communiceren aan beide kanten? Kies dan voor het materiaal Blockout. Door de zwarte kern en aan beide zijden een witte basis kun je twee prints op dit spandoek bedrukken. Ideaal als je bijvoorbeeld een banier aan de gevel hebt hangen en mensen van meerdere kanten wilt aantrekken.

Materiaalsoort: PVC doek, Frontlit, Bisonyldoek
Gewicht: 510 grams per/m2
Brandwerend: B1 certificaat
Bedrukking: Enkelzijdig of Dubbelzijdige UV print
Max. breedte: 320 cm
Textuur: Mat, lichte structuur
Afwerking: Schoonsnijden, zomen, ringen

Meest gekozen afwerkingen

Onderstaand zijn de meest bestelde afwerkingen beschreven:

Schoonsnijden

Mocht je het spandoek gebruiken om bijvoorbeeld een plaat te voorzien van een print, dan kun je het best een spandoek laten schoonsnijden en het doek vervolgens met een nietpistool bevestigen op de plaat.

Omzomen en ringen

Wil het spandoek in een frame ophangen of aan een railing dan is het kiezen voor omzomen en ringen om de 30 of 50 cm erg handig. Uiteraard kunnen wij de ringen ook plaatsen op andere punten, dit doen we op aanvraag. Het omzomen van het doek is nodig om extra stevigheid te creëren en uitscheuren van de ringen te voorkomen. Bij klein formaat spandoeken is dit niet nodig, hier komt minder spanning op te staan.

Tunnelzoom

Ideaal wanneer je het doek over de gehele lengt wilt spannen. Hiervoor kun je het best een touw, staaldraad of stok gebruiken. Let wel op dat bij het ontwerpen van het doek, je 8 cm aan boven en onderzijde moet toevoegen om de tunnelzoom te kunnen verwerken in het doek.

Contoursnijden

Wist je dat je een spandoek ook in iedere vorm kunt snijden die jij voor ogen hebt. Op basis van de contourlijnen die je aangeeft in het bestand snijden wij het doek naar ieder gewenst formaat en vorm. Extra handig wanneer je bijvoorbeeld een moeilijk hoekje hebt of als je een product wilt uitsnijden.

Zeil bedrukken

Wil je zeil bedrukken? Kies uit verschillende materialen en doeleinden.

Opties voor zeil bedrukken

Het materiaal is voor verschillende producten toe te passen. Bedenk daarom goed waarvoor je het wilt gaan gebruiken. Zeildoek kun je inzetten als normaal spandoek. Die kun je weer ophangen in meerdere soorten spandoekframes. Daarmee zijn de mogelijkheden voor zeildoeken eindeloos. Bovendien wordt alles op maat gemaakt. De prijs wordt per meter berekend.

Zeildoeken worden ook wel PVC doek of bisonyldoek genoemd.

Voor langdurige reclame doeken adviseren wij altijd bisonyldoek te gebruiken. Dit materiaal is het stevigst en gaat dus ook het langste mee.

Ontwerp voor je zeil

Het ontwerpen van dit soort groot formaat afbeeldingen vergt wel enige kennis.

Door de grootte van de formaten worden de bestanden vaak erg zwaar. Het is dan ook niet nodig om je bestand een resolutie van 300DPI mee te geven. 150 is vaak genoeg. Overigens is het mooiste om alles in vector aan te leggen.

Wij controleren je bestand voordat we het zeil bedrukken. Maak je dus geen zorgen. Als het niet goed is, krijg je dat van ons te horen en kun je altijd nog een nieuw bestand aanleveren.

Wil je eerst een uitgebreid advies hebben voordat je een spandoek gaat kopen? Neem dan eerst contact met ons op. Wij helpen je graag bij het bestellen.
Ben je op zoek naar een ander product? Keer dan terug naar home.

Tennisdoek

Nieuw tennisdoek nodig?

Tennisdoek bestel je eenvoudig op meshdoek. Maak verschillende doeken of bestel één groot doek voor het gehele hekwerk.

Spandoeken voor de tennis

De tennisdoeken zie je vaak in de klassieke groene kleur. Heel jammer want dan kun je die alleen met de kleur zwart drukken. Maar wat als je liever een full color print wilt voor de winddoeken?

Wij drukken de banners op wit materiaal, namelijk meshdoek. Dit geeft je de mogelijkheid om de bedrukking volledig in full color aan te brengen. Zo komen de sponsoren beter tot hun recht.

De doeken zijn voorzien van kleine gaatjes waardoor ze de wind iets doorlaten en dus niet klapperen op de hekken rondom de tennisbaan. Je kunt de het tennisdoek uit één stuk maken voor de gehele lengte van het hek. Uiteraard kun je ze ook uit meerdere delen opmaken. Dan kun je later nog eenvoudig een doek wisselen.

Ook de hoogte van het doek kun je volledig zelf bepalen. Heb je bijvoorbeeld heggen staan, dan laat je de tennisdoeken hier gewoon boven vallen.

Weersbestendig

Omdat je tennisdoeken het hele jaar door buiten hangen, wil je natuurlijk wel dat deze mooi blijven.

De banners zijn uiteraard weersbestendig. Ze worden met een UV-inkt gedrukt. Deze inkt wordt met hitte uitgehard waardoor deze weersbestendig is. Daarmee verkleurd het doek niet en is het watervast.

Voor meer informatie over deze banners neem je contact met ons op of vraag je een offerte aan.

Beoordeling: Spandoeken


118 Beoordelingen
96%

van de klanten beveelt dit product aan

Beoordelingen

5 sterren
105
4 sterren
6
3 sterren
2
2 sterren
2
1 Ster
3

9
Top service

Top service.. Nadat ik mijn foto geüpload had kreeg ik netjes een mailtje dat de medewerkers hem aangepast hadden. Netter geworden dan dat ik hem geüpload had. Top service

Aanbeveling
Datum
Door
ja
27-04-2020
Kaatje , Dordrecht

10
Beste service

Goeie en duidelijke service, plus ze zijn geduldig wat erg prettig is voor startende ondernemers die niet de fijne kneepjes weten

Aanbeveling
Datum
Door
ja
16-11-2020
Olaf, Sassenheim

10
Fantastisch! Oog voor de klant en kwaliteit

Een zeer professioneel bedrijf waarbij klantgerichtheid de focus heeft. Het resultaat: een prachtig spandoek van hoogwaardige kwaliteit waar we zeer tevreden mee zijn.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
02-07-2023
Rianne , Zwolle

9
Tuindoek/spandoek is mooi geworden

Na het uploaden van mijn foto was hij erg flets (op het scherm). Ik heb toen via de chat gevraagd hoe ik dit op kon lossen. Ik werd heel snel geholpen en het probleem was zo verholpen. Toch nog even spannend bij het openmaken van de doos, maar het doek is heel mooi geworden.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
19-04-2021
Yvonne, Amersfoort

10
Uitstekende service, toppers!

Erg snelle levertijd en top kwaliteit drukwerk!

Aanbeveling
Datum
Door
ja
04-07-2022
Rick Joosten, ARNHEM

10
Super!

Goede kwaliteit en snelle levering!

Aanbeveling
Datum
Door
ja
11-10-2023
Lisan, Hardenberg

9
Supersnel geleverd!

Fijne partij om mee samen te werken. Kunnen snel leveren. Goede service. Ook als er iets mis is gegaan.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
10-12-2020
Jessica Tepe / Muziekschool Amsterdam, Amsterdam

10
Goede en snelle service

Fijne ervaring! Na een foutje van mij tijdens het bestellen (doorgeven van verkeerde maten) heb ik hierover gebeld, en alles kon gelijk aangepast worden. Vriendelijke klantenservice en mooie producten. Top!

Aanbeveling
Datum
Door
ja
22-04-2021
Leonie, Zevenbergen

10
Denken met je mee

Denken met je met qua ontwerp hoe die het beste tot zijn recht komt

Aanbeveling
Datum
Door
ja
16-05-2021
Erik Meijerink, Diemen

10
Staat goed

Top mooi

Aanbeveling
Datum
Door
ja
18-03-2022
K tait , Diemen

10
TOP

Ik had een spandoek besteld en deze snel ontvangen. En............hij ziet er ook nog eens super uit.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
19-01-2021
Ellen Burgh-Berghout, ROCKANJE

10
Geweldig! Fijn geholpen.

Ik had een spandoek besteld. De kwaliteit van de opgestuurde foto was erg laag en er zou een ring door de foto heen gaan. Werd hierdoor gebeld en geholpen hoe dit opgelost kon worden. Erg goede service en uiteindelijk een mooi spandoek van goede kwaliteit geleverd! Zeer tevreden.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
03-09-2021
Paulien , Aalten

3
Te duur en te lang wachten

Bij nader inzien blijft de stof die we nu hebben gekocht te duur te zijn om enkele Nederlandse vlaggen aan te passen. Tevens was de levertijd aardig lang.

Aanbeveling
Datum
Door
nee
21-05-2020
Gerard van Damme, Goes

10
customer obsession to the bone

I cannot recommend enough this company who has saved me on a late request. They went beyond anything to be able to acomodate our request and managed to help us to get our delivery - a very fast delivery - to make sure we could have our banner there in time. Customer service has been very fast in responding and so helpful to help us with the urgent request. Very very pleased with them and their customer centricity!

Aanbeveling
Datum
Door
ja
12-06-2023
Laura, Amsterdam

10
snel en goed!

Het enige bedrijf wat niet alleen zégt 'vandaag besteld morgen in huis' maar dat ook echt waarmaakt. Geen kleine lettertjes of verborgen extra kosten. Het spandoek was perfect, heel blij mee!

Aanbeveling
Datum
Door
ja
12-06-2023
Rosanne, Vinkeveen

10
Wat zijn jullie geduldig en professioneel!

Ik was op zoek naar een afbeelding voor een doek in mijn tuin. Het liefst wilde ik een doek met mijn eigen afbeelding, maar het doek was te groot (of de kwaliteit van de foto te laag ;-). Na wat proefjes (dank voor het geduld) gekeken op de door jullie aangedragen websites met gratis foto's. Uiteindelijk heeft een fotograaf een foto gemaakt van een schilderij van mij en was de kwaliteit ok. Van de week het grote doek ontvangen. Echt supermooi! Thx!

Aanbeveling
Datum
Door
ja
28-06-2020
Desiree , Rotterdam

10
Zonder omhaal een perfect geleverd spandoek

Goed gesprek over product. Vakmanschap kwam er in naar voren Op afgesproken lever datum was spandoek binnen.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
18-09-2020
Paul, Rotterdam

10
Uitstekend

Ik had geen ervaring met het ontwerpen van een spandoek, maar ik ben gedurende het gehele proces snel, professioneel en adequaat geholpen. De spandoeken zijn van een hoogwaardige kwaliteit en het eind resultaat voldeed aan mijn verwachtingen. Mocht ik in de toekomst nog meer willen bestellen zal drukbedrijf mijn eerste keuze zijn.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
02-07-2021
Cheyenne Bakker, Laren

10
Betrouwbaar en goed

Ik heb een spandoek besteld, een foto toegevoegd en binnen drie dagen had ik 'm al goed verpakt binnen.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
13-08-2020
Theo Albers, Zwijndrecht

10
Goede snelle service mooi product

Goed

Aanbeveling
Datum
Door
ja
18-04-2020
Laura , Lage mierde

10
Fijn bedrijf, super kwaliteit.

Ik heb 3 posters voor de tuin besteld van 1.20-0,80 meter op zeil voor €20.- per poster, snel geleverd, super kwaliteit, zeer aan te bevelen.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
24-09-2020
Kees, Biest-Houtakker

10
Uitstekend

Vriendelijke en vlotte contact en ondersteuning. Goede afdrukkwaliteit, en vlotte levering. Prima

Aanbeveling
Datum
Door
ja
17-07-2020
Robert, Wiersma

9
Goede kwaliteit en service

Briefpapier besteld in onze huisstijl, mooie kwaliteit en snel binnen.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
19-05-2020
Jantine, Zuilichem

8
Heel goed !!

Kwaliteit van een bedrijf kenmerkt zich in door de manier waarop ze problemen aanpakken. Aanvankelijk ging er bij de aanvraag en het uploaden wat mis. Waar gehakt wordt vallen spaanders. Na een prettig contact met iemand van het drukbedrijf kwamen we vrij snel tot een goede oplossing. Ik vond dit een verhelderende werkwijze. We namen beide ons "verlies". Maar wat is verlies als ik zeer tevreden ben en het Drukbedrijf er een vaste klant aan over heeft gehouden. En de kwaliteit van het uiteindelijke product was zeer goed. Kortom, het Drukbedrijf snapt wat de klant wil, denkt mee en lukt het ff niet dan is er een passende oplossing.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
26-08-2021
karel, Feerwerd

10
Dit was mijn beste drukervaring ooit, een goede, dduidelijke en snelle service!

Ik had dik binnen 24 uur een spandoek nodig. Ik ben enorm goed geholpen en het is nog gelukt ook. Wat een fijn bedrijf, meedenkend, goed en snel. Enorm blij met het resultaat!

Aanbeveling
Datum
Door
ja
24-03-2020
Jonata Taal, Amsterdam

9
Snelle service, website redelijk makkelijk mee te werken.

Was al poosje geleden dat ik wat via drukbedrijf had besteld en blij verrast dat het een stuk makkelijker is geworden om via de website ontwerpen aan te leveren. Maar er blijft toch altijd ergens onduidelijkheid. Uiteindelijk hartstikke goed product ontvangen en ook snel. Ik ben tevreden!

Aanbeveling
Datum
Door
ja
31-07-2022
Mieke , Amsterdam

10
Helemaal Top

Na veel geduld en tips uiteindelijk een mooi doek gekregen.Ga zeker meer bestellen hier. Thx voor alles :-)

Aanbeveling
Datum
Door
ja
27-04-2021
J, V

10
Super snelle service en mooie kwaliteit

Super snelle service en mooie kwaliteit

Aanbeveling
Datum
Door
ja
03-06-2021
Nicky, Amsterdam

10
perfect

perfect

Aanbeveling
Datum
Door
ja
12-10-2020
dawit, winterswijk

10
Snelle levering en goede kwaliteit.

Bezorgtijd was geschat op een week, maar kwam binnen 2 werkdagen al. Kwaliteit en prijs prima, goed verpakt.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
03-01-2023
Thijs, Almen

10
Mensen die meedenken

Ik kreeg iets niet aangepast in InDesign en Chiel heeft me hier enorm goed bij geholpen. Bedankt!

Aanbeveling
Datum
Door
ja
03-05-2023
wanda, breda

10
Prime service!

Vriendelijk en behulpzaam. Drukbedrijf levert wat er wordt beloofd tegen een prima prijs,

Aanbeveling
Datum
Door
ja
09-01-2023
Wouter Wolters, HUISSEN

9
top

zeer goede kwaliteit / prijs verhouding

Aanbeveling
Datum
Door
ja
10-05-2020
j. entjes, dalen

9
Prima ondersteuning bij aanleveren document en een prachtig product.

Drukbedrijf.nl is makkelijk telefonisch bereikbaar met goede en vlotte service. Goede ondersteuning bij het aanleveren van het document. Het product (spandoek) is erg mooi geworden en van goede kwaliteit voor een goede prijs.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
05-09-2023
Frank, Molenhoek

10
Alleen maar goede ervaring

Alles wordt goed en vlot geleverd. Werk al meer dan een jaar met drukbedrijf.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
17-09-2023
Tan, Huizen.

10
prima produkt, prima service, prima prijs!

uitstekende afhandeling

Aanbeveling
Datum
Door
ja
16-03-2020
jeroen, naaijkens

10
goede service

goed product voor een scherpe prijs en snelle levering

Aanbeveling
Datum
Door
ja
03-09-2022
Hendrik Slager, Rouveen

9
Goed

Ik ben net een bedrijf begonnen en moet veel laten drukken. Er is bij dit bedrijf veel mogelijk. Met vragen word je goed en snel geholpen.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
18-08-2020
Annelieke, Haarlem

10
Prima service

Prima

Aanbeveling
Datum
Door
ja
05-11-2020
Peter, Vinkevee

10
Was top!

Goede informatie en makkelijk aanvraag proces. Kwaliteit is heel goed!

Aanbeveling
Datum
Door
ja
24-03-2022
Mathijs, Ergens

10
Een zeer tevreden klant

Na een bestand geüpload te hebben werd er goed met me meegedacht. Ik had in mijn ontwerp witte randen. Dit is verwijderd door drukbedrijf. Voor een lage prijs, een goede service en een snelle levering heb ik een mooi product ontvangen.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
28-04-2020
Dianne, Coevorden

10
Top kwaliteit! Gelijk een 2de spandoek besteld.

Top, goede service en communicatie

Aanbeveling
Datum
Door
ja
07-09-2020
Gerwin Struijs, HOOGKARSPEL

6
Al jaren lang gewoon goed!

Laatste levering kleine hapering maar ook opgelost!

Aanbeveling
Datum
Door
ja
23-05-2022
Robin, Twente

10
Goede druk van mijn beach flag en spandoeken en fijn contact voor controle

Goed rondgezocht naar het beste en meest betaalbare bedrijf om mijn spullen te laten drukken. Kwam hier terecht en de druk is goed. Aanleveren verloopt soepel en de helpdesk is snel, duidelijk en kan goede tips geven. Geen extra controle betaald maar de standaard controle is al zeer handig. Was wel zeker van mijn druk kwaliteit omdat ik mijn spullen bij een designer heb laten ontwerpen. Zodra je dat zelf gewoon goed geregeld hebt kan het hier bijna niet mis gaan!

Aanbeveling
Datum
Door
ja
07-05-2023
Martijn, Groningen

10
TOP service!

Ik had voor dit weekend last minute een spandoek nodig. Een belletje met de klantenservice, waar ik vriendelijk werd geholpen, deed wonderen! Ik heb gebruik gemaakt van de ontwerp service die ze aanbieden en dit werd adequaat opgepakt. Zo had ik binnen 1 werkdag mijn gewenste spandoek in huis! Beveel het iedereen aan.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
19-08-2023
Lotte, Amsterdam

9
Helemaal top in orde

Ik heb een poster met zelf verzonden opdruk besteld. Was binnen een week thuis bezorgd en ziet er mooi uit. Zeker een aanrader.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
15-11-2021
Sam, Kapelle

7
-

-

Aanbeveling
Datum
Door
ja
13-02-2021
Jasmijn, Nijmegen

10
Snelle service, mooi resultaat

Zorgvuldige service met bestand checken en snelle levering met erg mooi resultaat.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
10-10-2022
Ramon, Haaksbergen

10
Zeer goede service

Ik wou een vierkant stuk van 210x210 cm laten beprinten met een een door ons aangeleverde hd foto voor in de tuin. Na verschillende foto's aangeleverd te hebben die niet goed voldeden voor een scherpe print is het uiteindelijk gelukt dankzij wytze. Het resultaat is verbluffend en is nu een grote blikvanger in onze tuin.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
06-06-2020
Paul Ijgel, Diemen

10
In de jaren dat wij met dit bedrijf werken heb ik alleen maar lof voor producten en service

Prima bedrijf, snel accuraat en ook als er eens wat misgaat bij ons geen probleem het wordt opgelost.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
22-01-2021
Vocaal ensemble Voices, Bussum

10
Super snel, TOP!!!

.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
20-05-2020
Xander Vlasblom, Schiphol-Rijk

10
Méér dan tevreden!

Snelle service, goede service en een top product! Bedankt! :)

Aanbeveling
Datum
Door
ja
19-07-2022
Dani, Enschede

10
Uitstekende service

Uitstekende service Accuraat handelen

Aanbeveling
Datum
Door
ja
01-03-2021
Peter , Vinkeveen

10
Snel, voordelig en goede kwaliteit!

We hadden op korte termijn een gedrukt spandoek nodig. Via wat google-werk bij Drukbedrijf uitgekomen. Heldere website en eenvoudig proces voor het kiezen van het juiste spandoek. Het ontwerp kon ik uploaden via de browser en wordt meteen gecontroleerd of het kwalitatief goed genoeg is, erg prettig. Via de mail goed op de hoogte gehouden van de order, en deze lag op de geplande dag in de ochtend al op de mat! Het spandoek zelf is super! Ondanks dat ik voor het goedkoopste materiaal had gekozen, is het resultaat ontzettend netjes! Topwerk!

Aanbeveling
Datum
Door
ja
16-08-2021
Kars, Achterhoek

10
Perfect!

Zeer snelle levering en goede kwaliteit

Aanbeveling
Datum
Door
ja
13-06-2022
Mathieu, Heemskerk

10
Gebruiksvriendelijke website; snelle levering van prima kwaliteit.

Gebruiksvriendelijke website; snelle levering van prima kwaliteit.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
12-07-2020
Frits, Zoetermeer

3
Prima zeil, slechte service

Heb via Drukbedrijf een zeil met spoed besteld om voor een werksessie te gebruiken. Het zeil zou op donderdag worden geleverd. Op vrijdagmiddag had ik nog steeds niets ontvangen, terwijl ik het die maandag nodig had. Ik ben zelf erachteraan gaan bellen, maar de medewerker gaf aan dat het 'ergens' bij het postbedrijf lag en dat hij erachteraan zou gaan. Ik heb benadrukt dat ik het écht maandag nodig had, en heb zelf tweemaal terug moeten bellen. Tegen het einde van de vrijdagmiddag ben ik zelf maar met het betreffende postbedrijf gaan bellen. Daar heeft iemand mij uiteindelijk hartstikke goed geholpen en is er een koerier op zaterdag nog gekomen, waardoor ik het zeil op tijd had. Helaas heb ik niets meer gehoord van Drukbedrijf over de betreffende bestelling, behalve dit verzoek voor een review dan...

Aanbeveling
Datum
Door
nee
30-11-2022
Koen, Vermeulen

10
Geweldig !!

Een enorm klantvriendelijk bedrijf, die klanten behandelen zoals jezelf ook behandeld wil worden !! Behulpzaam waar nodig en komen na wat ze beloven, toppers.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
04-06-2021
René Loohuis, Rijssen

9
goede kwaliteit. goede hulp. snelle levering

goede kwaliteit. goede hulp. snelle levering

Aanbeveling
Datum
Door
ja
15-06-2020
Niels, amsterdam

1
24 uurs bezorging is een totale farce

Op donderdagmiddag vóór 16 uur besteld en nog apart met een medewerker overlegd of het écht mogelijk was om het spandoek binnen 24 uur of in ieder geval zaterdagochtend te leveren. Ja, dat was mogelijk. Op maandagochtend, twee dagen nadat de manifestatie waar we het spandoek voor nodig hadden voorbij was en 3 dagen na het einde van de zogenaamde 24-uurs levering kreeg ik een spandoek binnen. De kwaliteit daarvan was matig. Op mijn eerdere mail hadden ze niet eens het fatsoen om te reageren. Ik heb bij verschillende bedrijven spandoeken besteld en dit is de meest waardeloze en onbeschofte behandeling die ik ooit heb meegemaakt.

Aanbeveling
Datum
Door
nee
24-06-2021
Matthias, Utrecht

9
Erg goed!

Goede service en snel geleverd

Aanbeveling
Datum
Door
ja
01-06-2021
Remi Boekhorst, Utrecht

8
Super!

Website is erg overzichtelijk. Klantcontact is erg goed. Medewerkers helpen je graag op weg en staan je erg vriendelijk te woord. Ik ben erg tevreden met dit drukbedrijf.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
05-05-2023
Erkan, Yalcin

10
Snelle levering, hele mooie kwaliteit, goede prijs.

Wij zijn heel tevreden over de levering, kwaliteit en prijs . Wij gaan zeker hier meer bestellen

Aanbeveling
Datum
Door
ja
14-01-2021
Marijjke, Barendrecht

10
Supersnelle en perfecte service

Ik heb een spandoek besteld met snelle service. Niets te veel gezegd ... perfect op tijd met een perfecte kwaliteit. Een dikke 10 !

Aanbeveling
Datum
Door
ja
26-02-2022
Mark, Beilen

10
Zeer goede en snelle service

Ik heb een paar keer telefonisch contact gehad, ben zeer netjes te woord gestaan met kundig advies. Zeer tevreden toen onze spandoeken sne binnen kwamen.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
25-04-2022
Dre , Prinsenbeek

10
Boven verwachting

Foto met hoge resolutie geüpload, maar de resolutie was aan de lage kant voor het formaat doek dat ik wilde, die mededeling kreeg ik bij het ingeven van de bestellin. Gelukkig is het resultaat prachtig, want we zitten toch niet met onze neus er bovenop. Natuurlijk doet een goed ontwerp/afbeelding al veel. Maar het was een goede print. De ogen zaten er best mooi in, de zoom was netjes en het werd op tijd geleverd. Ik weet nu waar ik mijn spandoeken ga bestellen in de toekomst.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
03-09-2023
Eric, Lelystad

10
Snelle service en top kwaliteit!

De kwaliteit en de snelheid zijn gewoon zware pluspunten!

Aanbeveling
Datum
Door
ja
18-07-2020
Michel Klink Fotografie, Spijkenisse

10
Wat een service! Zwaar onder de indruk!

Had last last last minute een spandoek nodig omdat de bestelling bij een ander bedrijf niet goed was gegaan. Ik zag 24 Uurs service staan maar dat zou nog te laat zijn. Het was 17 uur in de avond en de volgende dag rond de middag zou een fotograaf langskomen om het spandoek te fotograferen. Onmogelijk natuurlijk maar Wytze van Drukbedrijf heeft het onmogelijke mogelijk gemaakt. De volgende ochtend om 10 uur was mijn spandoek geprint en bezorgd. Wauw. Ik weet dat je dit niet standaard mag verwachten, dus ga Wytze nu niet allemaal bellen, maar als echt de nood aan de man is, dan kun je op dit bedrijf bouwen! Zwaar onder de indruk. Dank Drukbedrijf. Dank Wytze en collega’s! Andere bedrijven kunnen hier nog wat van leren. Dit is echt de klant centraal stellen en verwachtingen overtreffen! Dank dank dank! Jullie hebben onze actie gered! Helden!

Aanbeveling
Datum
Door
ja
24-04-2021
Henk, Blaricum

9
Mijn ervaring was voortreffelijk bij drukbedrijf.

Drukbedrijf is een overzichtelijk en professioneel bedrijf. De klanten service is doelgericht en snel in de communicatie. Ze staan open voor vragen en geven duidelijke service. Ik heb de samenwerking als prettig en geslaagd ervaren. De druk was zoals beloofd en de levering op tijd. Voor herhaling vatbaar dus!

Aanbeveling
Datum
Door
ja
01-03-2021
Floris, Leiden

9
helemaal goed

Letten goed op wát je stuurt en geven je dan aan hoe en wat er eventueel anders of beter moet. Je wordt iig prima geholpen. Daar mag menig andere webwinkel ook eens aan werken.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
24-06-2021
Erik, Echt-Susteren

9
Zeer net product tegen zeer scherpe prijs.

Voor kerst een spandoek besteld voor de straat. Zeer mooi spandoek en exact geleverd volgens de levertijdindicatie.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
13-12-2020
Machiel, Smit

7
Levert wat je verwacht

Ik heb onlangs een banner besteld met tunnelzoom. Hij kwam netjes aan, de kwaliteit van de banner is erg mooi. Super tevreden over deze bestelling!

Aanbeveling
Datum
Door
ja
06-06-2021
Irene, Oostvoorne

10
Behulpzaam en snel

Super behulpzaam met het omzetten van een veel te groot photoshop bestand. en een mooie snelle levering.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
10-07-2023
Anneloes Haringsma, Oldenzaal

10
Top service!

Zeer tevreden met onze doeken en goeie hulp gehad met het logo op maat van het doek te maken.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
04-09-2020
Ramon, Nieuw balinge

10
Top!

Snell levering, goede communicatie. Reeds meerdere maken iets laten drukken, en altijd tot volle tevredenheid .

Aanbeveling
Datum
Door
ja
23-01-2021
Jes, Hengelo

10
Mooie kwaliteit en snelle levering!

Spandoek was precies zoals ontworpen, goeie stevige kwaliteit, drukkwaliteit mooi en de levering was sneller dan voorspeld. Bedankt!

Aanbeveling
Datum
Door
ja
23-08-2020
Dave Vosmeer, Hilversum

10
Top!

Snelle telefonische hulp. Perfecte uitvoering!

Aanbeveling
Datum
Door
ja
24-08-2020
Niels, Amsterdam

10
Top!

Prachtig spandoek voor mijn 50-jarige vriendin, snelle levering.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
11-04-2020
Tineke, Putten

10
optijd

heel netjes optijd gekom

Aanbeveling
Datum
Door
ja
19-02-2021
dawit woldearegai, Winterswijk

10
Snel, klantvriendelijk

Snelle service, klantvriendelijk en prima prijs/ kwaliteit. Moest wennen dat je eerst betaald en daarna pas je bestand kan uploaden.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
26-11-2020
Mike De Roode, Nijmegen

10
Goede kwaliteit, snel geregeld en uitstekende service

Bij het bepalen van de maten was het mis gegaan waarna door Drukbedrijf is geholpen de poster op de juiste maat te krijgen. Waarvoor dank.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
24-08-2020
wouter, Amsterdam

10
Mooi drukwerk

Mooi drukwerk . Super snelle levering en zeer vriendelijke service

Aanbeveling
Datum
Door
ja
21-10-2023
Denis Donders, Venlo

10
Goede service en zeer behulpzaam

Drukbedrijf is goed te bereiken, reageert snel en communiceert duidelijk.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
09-01-2023
Bas, Utrecht

10
Meedenken en flexibel

Erg tevreden met het product! Was de eerste bestelling, en ik was mij niet bewust dat ik het design zelf moest maken. Ik ben perfect geholpen en Drukbedrijf heeft binnen mum van tijd bij hoge uitzondering een mooi design voor mij geholpen, waardoor de banner klaar was voor het evenement.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
02-10-2023
Davide Viti, Amsterdam

9
Goed overleg tot je hebt wat je graag wilt.

Ik wilde een klein spandoek bestellen (1.15x1.38cm). Geen enkele ervaring mee. De foto die ik opstuurde bleek niet goed op allerlei fronten. Ik kreeg van Drukbedrijf stapsgewijs per mail (incl filmpjes) hoe ik de problemen moest oplossen. Ik heb het geprobeerd, maar het lukte mij niet. Drukbedrijf heeft een goede service, één contactpersoon, overleg om te krijgen wat je zelf graag wilt. Ik wilde het spandoek ook makkelijk kunnen verwijderen. Dus de standaard ringen met touwtjes voldeden niet. Helaas heeft Drukbedrijf geen ovale ringen met 'tourniquet draaisluitingen', deze heb ik dus zelf besteld elders. Was overigens makkelijk te doen zelf. Drukbedrijf heeft alleen de foto gedrukt en omgezoomd. Mooi spandoek geworden uiteindelijk. Heel blij mee!

Aanbeveling
Datum
Door
ja
19-04-2021
Eveline , Zuid-Beijerland

10
Makkelijk te bestellen, snel te leveren

In een paar klikken besteld, volgende werkdag geleverd. Goede kwaliteit!

Aanbeveling
Datum
Door
ja
04-01-2021
Karin, Ede

10
Snelle service en prima kwaliteit

Helemaal goed

Aanbeveling
Datum
Door
ja
15-03-2021
Hanneke, Rosmalen

10
Denken met je mee en hebben een snelle levering!

Drukbedrijf denkt altijd met je mee, zijn goed te bereiken en leveren goede kwaliteit op een topsnelheid. Ze schakelen snel als er spoed bij komt kijken. Geven goede adviezen over materiaalsoorten en papiersoorten. Erg prettig bedrijf om mee samen te werken.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
22-06-2020
Jelle, Utrecht

10
Supersnel prima en mooi spandoek!

Drukbedrijf heeft me supersnel toch aan een spandoek geholpen. heel veel dank.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
24-04-2020
anita, stein

10
Snel vriendelijk en goede prijs-kwaliteit!

Snelle levering Vriendelijke medewerkers Goed werk voor een een mooi prijsje!

Aanbeveling
Datum
Door
ja
22-05-2023
Bram, Heusden

10
Perfect

Sehr gutes Spanntuch Schnelle Lieferung

Aanbeveling
Datum
Door
ja
21-06-2020
Michael , Eibergen

9
Zeer snel geleverd, mooie kwaliteit, aantrekkelijk geprijsd

Voor een feest van een 50e verjaardag heb ik voor het eerst een spandoek laten maken. Ik koos dit bedrijf vanwege goeie reviews en snelle levering. Ik was blij dat de beloofde snelle levering werd waargemaakt. En het spandoek zag er prachtig uit, de kleuren waren zoals op de originele foto's. Ik weet niet hoe het spandoek zich op den duur houdt in de buitenlucht want heb het pas enkele dagen in huis. Maar de eerste indruk is super

Aanbeveling
Datum
Door
ja
15-08-2020
Sabien Jonkers, Arnhem

10
Klantvriendelijk

Snelle reactie door klantenservice bij vragen

Aanbeveling
Datum
Door
ja
08-05-2021
Anneke Kroonenberg, Weesp

10
Supersnelle levering en uitstekende support!

Voorafgaand aan mijn drukwerk-opdracht eerst contact gehad met een medewerker in verband met wat lay-out-technische vragen. Snelle en zeer volledige reactie waarna ik mijn spandoek in opdracht heb gegeven. Levering zou na een paar werkdagen zijn, maar 2 dagen later had ik het spandoek al in huis. Perfect! Dus graag nog eens!

Aanbeveling
Datum
Door
ja
18-11-2021
Joris, Eindhoven

10
Goed advies, snel geleverd en scherp geprijsd!

Zie hierboven, prima banners ontvangen incl. elastieken en binnen de door mij gewenste levertijd!

Aanbeveling
Datum
Door
ja
02-08-2021
Geoffrey, Valkenswaard

10
Prachtig resultaat!

Het is altijd afwachten wat het eindresultaat is als je een ontwerp maakt en dat ziet op het scherm. Het spandoek is mooi van kleur en ook de fijnheid van de pixels is bijzonder goed gegaan. Heel blij mee!

Aanbeveling
Datum
Door
ja
15-12-2022
Peter, Utrecht

9
Prima, nog geen klachten

Als nieuwe klant inmiddels drie keer besteld maar bevalt prima. Snel, goed verpakt en nette prijzen.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
28-05-2021
Berry, Amstelveen

10
snelle service

snelle service en snelle levering

Aanbeveling
Datum
Door
ja
01-08-2021
Ben Erren, Heerlen

2
Ik heb extra betaald voor een snelle levering en het werd later geleverd dan beloofd.

Ik heb extra betaald voor een snelle levering en het werd later geleverd dan beloofd. Het ging de vrijdagavond geleverd worden (ik had ze die dag nodig voor een evenement) en het is pas maandag toegekomen.. Ik vind dit niet kunnen als je een meerprijs betaald voor iets dan moet het in orde zijn.

Aanbeveling
Datum
Door
nee
13-09-2021
Shirley, Roeselare

6
Goed contact, toch niet helemaal blij

Alles werd snel in werking gezet en goed geregeld. De bezorging ging niet goed en daar is nogal wat stress door ontstaan hier op school. Uiteindelijk kwam het toch nog goed.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
04-06-2020
Carina, Uithoorn

10
Super via chat, goede hulp, maar nu nog steeds geen product ontvangen.

Goede rechtstreekse hulp, goed meegedacht. Attent. Maar mede door weekend en 5 mei nog geen product ontvangen. Kan dus ook de kwaliteit niet beoordelen. Afscheid van collega is ook al geweest. Aanvulling, doordat de bezorgservice vooral de grote boosdoener was in deze casus, is voorgesteld om de kosten te delen. Ik ben daar erg tevreden over. Open en eerlijk gesprekken aan de telefoon over verwachtingen en wensen. Prettig dat men het gesprek aan gaat en tot oplossing probeert te komen. Geeft vertrouwen voor een volgende keer.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
07-05-2020
Rose , Koudum

10
Top service, kwaliteit en levertijd!

Goed bereikbare service en goed advies. Geen ellelange wachtrij aan de telefoon. Behulpzame medewerker die daarna nog even belt voor afstemming. Nog eerder geleverd dan belooft en in een hoge kwaliteit en juiste maatvoering. Gewoon top!

Aanbeveling
Datum
Door
ja
22-06-2020
Geha, Werkendam

10
Super gedaan!

Snel geleverd en top kwaliteit!!

Aanbeveling
Datum
Door
ja
04-09-2022
Merel, Limmen

10
Snelle reactie via de chat en mooi produkt

Erg fijn dat je snelle reactie krijgt op vragen. de levering was snel en erg tevreden over het resultaat.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
04-08-2022
Ageeth, Ruinerwold

10
reliable and quick service, banners look great

see above

Aanbeveling
Datum
Door
ja
20-02-2023
Susanne van Panhuys, 's-Gravenhage

8
Snelle levering

Ze hebben ons snel geholpen voor een nette prijs en niet onbelangrijk het drukwerk was ook prima.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
07-02-2023
Ben de Vries , Oud Beijerland

10
Goede service, kwaliteit en snelle levering

Duidelijke site, mijn spandoek was snel binnen, en blij met de kwaliteit + duidelijke opdruk

Aanbeveling
Datum
Door
ja
17-09-2023
Merel, Bodegraven

10
De spandoeken zijn snel geleverd en de service was top!

Ik heb lang contact gehad over de producten die ik wilde bestellen en er werd altijd snel en zorgvuldig gereageerd. Ze hebben ons ook fijn geholpen met de ontwerpen die wij aanleverden. Goeie service!

Aanbeveling
Datum
Door
ja
25-06-2020
Sander Schellens, Wageningen

9
Altijd betrouwbaar, goede hulp en levering op tijd

Altijd betrouwbaar, goede hulp en levering op tijd

Aanbeveling
Datum
Door
ja
29-06-2023
Robert de Rooij, Hoofddorp

9
Snelle makkelijker manier van bestellen.

Bestellen is eenvoudig. Bedrijf denkt mee op het moment dat ze zien dat artwork niet goed is. Snelle levering en mooie kwaliteit.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
31-10-2021
Ed Roelofs, NIEUWEGEIN

10
Top service en kwaliteit! Zeer tevreden!

Een zeer snelle service en een prachtige afdruk op het doek. Wij zijn er blij mee!

Aanbeveling
Datum
Door
ja
16-05-2021
Suzanne, Hoofddorp

2
Niet geleverd en niet geholpen

Ik heb een andere bestelling ontvangen dan dat ik had besteld, daarna werd ik niet geholpen met het oplossen van het probleem. Erg slechte service. We hebben uiteindelijk niks ontvangen.

Aanbeveling
Datum
Door
nee
09-07-2022
Dido, Leiden

10
Top

Al een aantal malen een spandoek besteld hier. Ze zijn goed bereikbaar, denken mee en leveren altijd op de afgesproken dag. Kwaliteit van het spandoek is goed.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
12-04-2021
Jessica , Arnhem

10
Topbedrijf met topservice en supervriendelijke medewerkers!

Ik ben een kneus op de pc en kon de tekst niet goed op het doek krijgen. Belde met de hulplijn en kreeg Wytze aan de telefoon. Hij heeft me fantastisch geholpen. En...helemaal perfect was...het spandoek kwam op tijd binnen! Dus ook dat lukte nog en wel binnen een dag! Daarom alle lof voor Drukbedrijf. In een tijd als deze, waarin het moeilijk is voor ondernemers om het hoofd boven water te houden en gemotiveerd te blijven weet Drukbedrijf zich, met deze geweldige medewerkers staande te houden! Dank!!

Aanbeveling
Datum
Door
ja
22-05-2020
Tiny Ydo, Noord-Scharwoude

10
Highly recommend

Perfect service: good communication, quick shipping, good quality of the works.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
04-06-2021
Michal Pawlega, Amsterdam

10
Alweer een mooi spandoek

Voor de 2e maal een mooi spandoek geleverd voor mijn beide bands Snel geleverd ook.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
05-09-2022
Cor Klarenbeek, Huizen

8
Simpel en goed

De hele vriendengroep die 50 werd heeft er zijn spandoek vandaan. Altijd correct, snel en goed. 1x zelf een fout gemaakt met een annulering en toen telefonisch super geholpen en de volgende dag het spandoek thuis. Hier in Twente zouden we zeggen, “kost wat, heij wat!”

Aanbeveling
Datum
Door
ja
03-08-2020
Robin Kemper, Ambt Delden

10
Goede communicatie en service

Alles was top

Aanbeveling
Datum
Door
ja
20-06-2022
Ferry Meijdam, Leerdam