Inloggen /
Registreren

Winkelmandje

Offerte
aanvragen
Home | Buitenreclame | Spandoeken

Spandoeken bedrukken

Scherp geprijsd én snel geleverd!

487 Reviews Gratis verzending 24-uurs levering Persoonlijk advies

Een spandoek laten bedrukken is ideale buitenreclame. Hang het spandoek aan je pand of plaats deze in een frame. Een spandoek drukken we op alle formaten die jij maar wenst. Hoe groter het doek hoe beter jouw boodschap blijft hangen. Een spandoek bedrukken we bovendien met alle afwerkingen. Van licht en stevig materiaal, en dus makkelijk te hanteren.

 Bedruk spandoeken op de materiaalsoorten bisonyl of op meshdoek
 Laat je spandoek voorzien van elke gewenste afwerking
 Spandoeken bestellen, ieder formaat is mogelijk
 Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis!

Hieronder start het keuzeproces.

Maak in elke stap de keuze die het beste bij jouw wensen aansluit.

Bij de laatste stap vul je de formaten in centimeters in. Het aantal vierkante meters wordt vervolgens automatisch berekend en de prijzen worden zichtbaar.

Hulp nodig bij je bestelling? Wij helpen je graag verder. Bijvoorbeeld voor een foto met tekst op je banner.

1Product samenstellen

Kies uit een van de opties om jouw product geheel naar wens samen te stellen.

 
  Hulp nodig?  
Joris helpt je graag! 
Bel: 020 348 48 72
1
Kies Materiaalsoort
Materiaalsoort:
?

510 grams bisonyldoek: Standaard spandoek materiaal. Geschikt voor de binnen en buiten. Sterk PVC doek met weersbestendige bedrukking.

360 grams meshdoek: PVC doek voorzien van kleine gaatjes. Geschikt voor grote spandoeken die buiten hangen. Door de kleine gaatjes kan de wind er makkelijker doorheen waardoor er minder spanning op het doek staat.

610 grams blockout: Dubbelzijdig spandoek materiaal. Voorzien van een zwarte middenkern zodat de bedrukking niet doorschijnt op de andere zijde.

115 grams vlaggendoek: Vlaggenstof. Lichter dan de PVC varianten. 

2
Kies Bedrukking
Bedrukking:
3
Kies Afwerking
Afwerking:
?
Schoonsnijden: Je spandoek wordt alleen rondom schoongesneden. Dus niet gezoomd.
Omzomen en ringen om de 30 cm: Je spandoek wordt gezoomd. Om de 30 cm en in elke hoek wordt een ring geslagen.
Omzomen en ringen om de 50 cm: Je spandoek wordt gezoomd. Om de 50 cm en in elke hoek wordt een ring geslagen.
Omzomen en ringen op de hoeken: Je spandoek wordt gezoomd. In elke hoek wordt een ring geslagen.
Tunnelzoom 5 cm: Je tunnel krijgt een diameter van 5 cm.
Tunnelzoom 8 cm: Je tunnel krijgt een diameter van 8 cm.
×
De volgende onderdelen zijn niet ingevuld:
4
Kies het formaat
?
We maken jouw product precies op maat. Vul hier de breedte en hoogte in centimeters in om het totale formaat te bepalen. Selecteer vervolgens "bereken prijs".
Breedtecm
Hoogtecm
Totaalm2
Let op! Minimale breedte/hoogte = 10 cm
 
2Aantal, prijs en levertijd

Selecteer een prijs in de tabel om verder te gaan met je bestelling.

Aantal
De staffel die je ziet bevat onze standaard aantallen. Mocht je een ander aantal nodig hebben, vraag dan gerust een offerte aan.

Levertijd
Onze standaard levertijden zijn weergegeven. Mocht je het product sneller in huis willen hebben, vraag dan gerust een offerte aan.

Aantal en Prijzen
?
Selecteer hieronder in de tabel hoeveel stuks je wilt bestellen door op de prijs te klikken. De prijzen komen overeen met het aantal stuks en de bijbehorende levertijd.
Voordelig bij kleine oplages
  Budget levering Standaard levering Spoed levering
Aantal 7 werkdagen
levering do 28-2
5 werkdagen
levering do 28-2
1 werkdag
levering do 28-2
* Prijzen zijn excl. BTW en inclusief levering binnen Nederland en België (mits anders aangegeven).
** Uiterlijke leverdatum geldt enkel indien alle bestanden voor 14:00 uur zijn aangeleverd.
2Aantal, prijs en levertijd

Selecteer een prijs in de tabel om verder te gaan met je bestelling.

Aantal
De staffel die je ziet bevat onze standaard aantallen. Mocht je een ander aantal nodig hebben, vraag dan gerust een offerte aan.

Levertijd
Onze standaard levertijden zijn weergegeven. Mocht je het product sneller in huis willen hebben, vraag dan gerust een offerte aan.

Aantal en Prijzen - Offset gedrukt
?
Welk product heb je nodig? Bijvoorbeeld folders.
Voordelig bij grote oplages
  Budget levering Standaard levering Spoed levering
Aantal 7 werkdagen
levering do. 28-2
5 werkdagen
levering do. 28-2
1 werkdag
levering do. 28-2
* Prijzen zijn excl. BTW en inclusief levering binnen Nederland en België (mits anders aangegeven).
** Uiterlijke leverdatum geldt enkel indien alle bestanden voor 09:30 uur zijn aangeleverd.

Jouw spandoek maken wij op hoge kwaliteit

Spandoeken maken wij enkelzijdig en dubbelzijdig, van zeer klein tot heel groot. Wat jij bedenkt, kunnen wij maken!


Maak reclame voor je bedrijf

Een spandoek is uitstekende reclame voor je bedrijf. Het trekt de aandacht en brengt een boodschap duidelijk over. Laat ze bijvoorbeeld maken met je bedrijfslogo, slogan of andere reclame-uiting. Om op te vallen bij een beurs of evenement, de opening van een nieuwe vestiging of een ludieke reclameactie. 


Laat een spandoek bij Drukbedrijf.nl maken!

 Scherpste prijs, gegarandeerd!
 Levering binnen 24 uur
 Gratis en snel geleverd
 Zelf een spandoek ontwerpen
 Eén contactpersoon


Bestel online

Dankzij onze efficiënte werkwijze kunnen we snel elk gewenst spandoek bedrukken. De exacte levertijd kun je zelf kiezen. Bestellingen worden door onze verzendpartners standaard bezorgd tussen 08:30 en 18:00 uur. De levering is altijd gratis en zit bij de aangegeven prijzen inbegrepen. Kies voor een spoedlevering als je een spanddoek op korte termijn nodig hebt. Dit kan doorgaans al de volgende dag geleverd worden. Onze lijntjes zijn kort, de apparatuur van hoge kwaliteit en onze kennis up-to-date. Bestellen doe je gewoon online!


Een spandoek voor buiten of binnen?

Je kunt de spandoeken altijd buiten en binnen gebruiken. Normaal gesproken worden ze het vaakst buiten opgehangen. Het materiaal is hier geschikt voor. Gebruik hiervoor spandoekspanners.

Echter zijn de doeken een mooi alternatief voor posters als je een spanddoek binnen op hangt. Je kunt ze op elk gewenst formaat en afwerking laten maken. Bovendien heeft een spandoek een mooie en luxe uitstraling in vergelijking met papieren producten.

Wil je een spandoek voor binnen laten maken? Bedenk dan van tevoren goed hoe je deze wilt gaan ophangen. Het mooiste voor het ophangen is om gebruik te maken van een frame. Deze zit vaak permanent op de muur. Je kunt dan gemakkelijk verschillende ontwerpen wisselen.

De bovenkant van je spandoek moet altijd zijn afgewerkt met ringen of een tunnelzoom. Dan heb je altijd meerdere opties voor het ophangen van de doeken.

Voor buiten gebruik kun je het beste elke zijde van het spandoek maken met een afwerking. Dan kun je het mooi strak trekken zodat het doek niet wappert in de wind. Hierdoor is het altijd mooi leesbaar.

Spandoek bedrukken

Een spandoek laten bedrukken is een mooi proces. Het is vergelijkbaar met het printen van papier maar dan op een reusachtige machine.


Het drukken van je spandoek

Jouw zeil bedrukken we op speciaal daarvoor gemaakte machines. Deze kunnen maximaal 5 meter breed drukken. Het materiaal ligt op een rol die rijkt tot wel 60 meter. Uit een rol kunnen we dus een spandoek bedrukken van 5 x 60 meter. 

Als je doek breder is dan 5 x 5 meter dan lassen we verschillende delen aan elkaar vast. Hierdoor ontstaat er een lasnaad. Door het materiaal te verhitten plakt het aan elkaar vast.

Op deze manier is elk formaat te produceren.

We adviseren je om bij hele grote formaten spandoeken het meshdoek te gebruiken. Hierdoor is je spandoek een stuk lichter. Daarnaast laat het de wind gemakkelijk door waardoor er minder trekkracht ontstaat in je bedrukte doek.


De bedrukking

In de machine zitten printkoppen die net als je eigen printer van links naar rechts bewegen terwijl het doek door de machine getrokken wordt. De kwaliteit van de bedrukking is afhankelijk van de snelheid waarmee het doek door de machine gaat. Hoe langzamer hoe beter de kwaliteit. Goede machines halen een snelheid van 40 vierkante meter per uur.

Je zult begrijpen dat een spandoek maken daarmee een relatief langzaam proces is.

We drukken je spandoek met een speciale UV-inkt. Deze inkt wordt met hitte uitgehard en is daarmee direct krasvast en weersbestendig. Zo weet je zeker dat je bedrukte doek lange tijd buiten kan hangen!

Meshdoek materiaal

Spandoek kun je maken op verschillende materialen.

Ga je meshdoek bedrukken, bedenk dan altijd waar en hoe je het spandoek gaat ophangen.

Mesh is namelijk met name geschikt voor grote formaten die buiten hangen. Doordat er kleine gaatjes in het materiaal zitten, laat het gemakkelijk de wind door. Hierdoor komt er minder kracht op het doek te staan zodat je doek langer mee gaat. Het klappert namelijk minder en door de lagere spanning die de wind veroorzaak, zal het minder snel scheuren.

Dit materiaal wordt dus voornamelijk buiten gebruikt. Maar ook voor binnen kun je mooi meshdoek bestellen. De kleine gaatjes zal je op grote afstand niet zien. Op kleine afstand geeft dit een mooi artistiek effect.

Meshdoek is van hetzelfde materiaal als normaal spandoek. Het verschil zit dus alleen in de gaatjes.

Het materiaal ook op dezelfde manieren af te werken. Je kunt er dus voor kiezen om het met ringen af te werken. Maar ook tunnelzomen zijn geen probleem. Bedenk wel dat een tunnelzoom goed zichtbaar is aan de voorzijde. Hou daarom rekening met de tunnelzoom in je ontwerp. De lasnaad op de achterzijde zie je terug op de voorkant.

Wil je het mesh na gebruik nog bewaren? Zorg er dan voor dat het doek netjes wordt opgerold. Zo voorkom je dat er lelijke vouwlijnen in komen. Die krijg je er namelijk moeilijk uit