Beoordeling: Folders


23 Beoordelingen
87%

van de klanten beveelt dit product aan

Beoordelingen

5 sterren
14
4 sterren
6
3 sterren
1
2 sterren
0
1 Ster
2

7
Heel apart

Ik zou een mail krijgen zodra de bestelling zou worden verzonden. Tot mijn verbazing had ik de bestelling al, maar nooit een track and trace ontvangen.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
17-01-2021
Kim, Oldenzaal

5
Folders bestelling - geen gewenste resultaten

Ik heb een bestelling gedaan van folders Helaas is deze druk niet helemaal naar wens uitgevallen. Er zijn randen in de folder ontstaan die ik niet had gewild. Drukbedrijf is naar mijn mening niet secuur genoeg geweest in de beoordeling van de bestanden. Verder zijn de folders qua kwaliteit prima in orde.

Aanbeveling
Datum
Door
nee
24-01-2022
Roos Leijten, Castricum

10
Levering, kwaliteit en service conform afspraken.

Al meerdere leveringen van drukbedrijf ontvangen. Ook deze keer weer fijne samenwerking en uitstekende hulp.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
31-03-2021
Teun Bijlsma, Rotterdam

2
Ik beveel dit bedrijf niet aan

Ik zou dit drukbedrijf niet aanraden. Op de site staat "100% tevredenheid" wat zeker niet het geval is.. Geen goede communicatie: We hadden haast met drukken van een product. Ik heb voortijdig contact opgenomen met Drukbedrijf.nl, ik kreeg 3 dagen later een offerte en pas een dag later kon het drukken beginnen. Ik heb meerdere malen gebeld om mijn bestelling in gang te zetten. Ik zou worden teruggebeld of morgen weer wat horen.. Aan de telefoon zeiden ze dat het ongeveer 5 dagen zou duren, vervolgens duurde het toch 7 dagen. Dit betekende dat ik het product pas 11 dagen na het eerste contact kon verwachten. Product foutief geleverd: Product (meer dan 1000 exemplaren) werd uiteindelijk geleverd. Het product was verkeerd uitgesneden, waardoor de volledige order opnieuw moest, tevens was er een druklaag niet meegenomen in het product, waarvan zij claimde dat dit niet bij hun lag maar bij de gene die het document opleverde. Vervolgens wilde ze mij voor 50% van de verkeerde order laten betalen. Na nogal wat discussies was dit van de baan. Veel te laat geleverd: Vervolgens werden ze een week later opnieuw bezorgd, wat eerst niet kon, maar na vermelden van annulering en geld terug, kon het wel binnen een week bezorgd worden. Uiteindelijk hadden we de juiste producten ongeveer 2 weken na mijn eerste order (terwijl ik had vermeld dat het enige haast had).

Aanbeveling
Datum
Door
nee
12-01-2021
Annabelle, Amsterdam

8
Prima!

Gemakkelijk, snel, simpel. Niks mis mee!

Aanbeveling
Datum
Door
ja
16-03-2020
Chelsey, Vlissingen

9
Zeer positief

Voor mij was het de eerste keer dat ik een grote afname van folders (2500 stuks) deed. Ik had best wel wat vragen over hoe de ontwerpen aangeleverd moesten worden en welke soort druk papier ik moest kiezen. Aan de telefoon werd ik goed te woord gestaan en toen er een klein foutje in de ontwerpen zat, kreeg ik de tijd om dit aan te passen met minimale vertraging van de levertijd. Dankzij het kundige personeel heb ik nu mooie folders zonder drukfouten.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
27-07-2020
Vincent, Wageningen

10
Fijne ervaring

Fijn contact en snelle levering!

Aanbeveling
Datum
Door
ja
12-07-2021
Lotte van der Duin, Amsterdam

7
fijne website en scherpe prijzen

Diverse keren al besteld en gaat prima. Een duidelijke webshop waar je eenvoudig doorheen navigeert.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
30-01-2022
albertino silva, Rotterdam

10
Gemakkelijk, snelle service en goede kwaliteit!

Wij werken nu inmiddels ruim een jaar met Drukbedrijf. Items zijn gemakkelijk te bestellen via de website, ook als het om een grote oplage gaat. Wanneer er iets niet goed gaat met het uploaden van bestanden, krijg je snel persoonlijk bericht. Er wordt goed meegedacht!

Aanbeveling
Datum
Door
ja
22-12-2020
Theater De Lievekamp - Afdeling Marketing, Oss

10
Heel goed

- Goede kwaliteit Drukwerk - Snelle levering - Goede prijzen - Handige website waar gemakkelijk de prijzen zijn in te zien

Aanbeveling
Datum
Door
ja
05-05-2023
Daan, Almere

8
snelle offerte, passende oplossing, snelle levering, prima prijs.

Zie hierboven. Meedenken in gramsgewicht scheelt stukken in de prijs!

Aanbeveling
Datum
Door
ja
29-03-2021
Geoffrey van Gerven, Valkenswaard

8
correcte bestelling

makkelijk bestellen, prima geleverd

Aanbeveling
Datum
Door
ja
31-08-2023
lisa, zwolle

10
Recommended

1000 flyers/folders ordered. Good price and quality, delivered on time.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
10-01-2024
Terry, Amsterdam

8
redelijk

mijn ervaring is goed

Aanbeveling
Datum
Door
ja
01-06-2023
Stan Egging, aalten

2
niet zo best

nou het was geen beste beurt van drukbedrijf ik had de order op 5-10-23 geplaatst en kreeg het pas geleverd op 24-10-23 en ik had het op HVMC besteld en wat ik kreeg was HVO papier en dan nog de bundeling hoewel ik gevraagd had om het te bundelen per 250 stuks werd het geleverd met bundels van ca 125 stuks. Dus niet goed

Aanbeveling
Datum
Door
nee
28-10-2023
Stan Egging, westervoort

9
Goed maar kan nig beter!

Hi, I order from Drukbedrijf from 2018 and still continuing with them. I can see that they quality in communication decreesed, probably they need more people doing that job. I wish to be called when something is urgent and needs to be done or changed. Unfortunately they only send you and e-mail. Maybe for small orders that is not important but for some deadlines it is. Further I stick to them.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
15-06-2020
A., Utrecht

10
Prettige en soepel verloop. Snel reactie op hulpvraag

Hartstikke leuk om zelf je flyers, ansichtkaarten en folders te maken en te drukken. Maar met een grote oplage ook spannend of het allemaal lukt. Mails worden snel beantwoord, zeker in het begin erg zoeken om de opdracht correct weg te zetten. Maar met de begeleiding heb ik al veel succelvolle opdrachten bij Drukbedrijf ondergebracht. Ik vind het wel jammer dat onder mijn account alles wb opdrachten terug te vinden is, maar niet hetgeen gedrukt is. Op terugwerkende kracht vind ik het onoverzichtelijk om bijvoorbeeld een opdracht te laten herdrukken. Waarschijnlijk zie ik een tool over het hoofd, maar tot op heden nog niet gevonden.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
08-03-2021
Astrid, Apeldoorn

9
Professioneel drukwerk tegen een lage prijs

Ik heb 5000 stuks wikkelfolders A5 besteld. Snelle levering en uitzonderlijke kwaliteit. Mijn complimenten!

Aanbeveling
Datum
Door
ja
09-05-2022
John, Duiven

9
Zeer goed

Ze denken mee, je krijgt een mens aan de lijn en als je iets niet correct hebt gedaan maken zij het perfect.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
16-09-2022
Mary van Vucht, Amsterdam

9
Uitgebreide keuze in producten, perfecte afwerking

Door het steeds toenemende productaanbod kom ik regelmatig bij Drukbedrijf terecht. Of het nu gaat om huisstijldrukwerk, uitnodigingen of cocktailprikkers. Het wordt superstrak gedrukt en geleverd.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
04-03-2020
Dirk, Enschede

10
Top.

We bestellen al enkele jaren bij drukbedrijf. We bestellen niet veel / vaak, maar ze leveren altijd kwaliteit. Reageren snel op mails. Ondanks de problemen met PostNL hadden we onze folders nog een dag eerder van verwacht vlak voor de Kerst binnen! Bedankt Wytze!

Aanbeveling
Datum
Door
ja
30-12-2020
André Zuidervaart, Weesp

10
Top service!

Tijdens het bestellen had ik een verkeerd document geüpload, snel en netjes kunnen herstellen. Zou eigenlijk dinsdags geleverd worden maar het was er al zaterdag! Top

Aanbeveling
Datum
Door
ja
04-02-2022
Sylven De Vreede, Amsterdam

10
goede prijs-kwaliteit verhouding en service

Goedkoper dan andere drukbedrijven met dezelfde kwaliteit en een netjes verpakte en snelle levering

Aanbeveling
Datum
Door
ja
19-01-2024
Rens, Cranendonck