Inloggen /
Registreren

Winkelmandje

Offerte
aanvragen
Home | Promotie | Brochures / Magazines

Brochure maken en drukken

Jouw magazines of tijdschrift druk je bij Drukbedrijf.nl

487 Reviews Gratis verzending 24-uurs levering Persoonlijk advies

Een brochure maken kan vanaf 8 pagina’s of meer met een veelvoud van 4 pagina’s. Ga je een brochure drukken, zorg dan voor een strakke vormgeving. Dat geeft het geheel een nette indruk. Bij Drukbedrijf.nl laat je brochures maken op verschillende formaten en met verschillende afwerkingen. Heb je vragen over het drukken van brochures, neem dan contact met ons op.

  Brochure maken in verschillende formaten

  Keuze uit verschillende papiersoorten en afwerkingen voor jouw brochure

  Brochures voorzien van nietjes, wire-o of lijmbinding

Brochures drukken

Een brochure drukken is ideaal wanneer je jouw klanten wilt voorzien van veel informatie. Of het nou over jouw bedrijf gaat, je product of dienst of gewoon informatief bedoeld is, met een brochure krijgen je klanten iets in zijn handen dat ze sowieso meenemen.

De manier waarop je de brochure laat drukken is daarbij zeker niet onbelangrijk. Heb je als doel een korte promotiebrochure mee te geven dan kun je het beste kiezen voor een geniete brochure met een goedkope selfcover. 
Wanneer je wat uitgebreidere informatie op een mooie manier wilt presenteren, dan kun je er voor kiezen om de cover te laten afwerken met een glans- of matlaminaat. Dat straalt al wat meer luxe uit.

Met een wire-o binding geef je de klant echt iets moois in handen. Zorg er dan ook voor dat je ontwerp er goed ziet zodat het geheel een mooie en luxe uitstraling heeft.

Hulp met jouw brochures / magazines?
Bel 020-348 48 72 of dien een terugbelverzoek in!