Beoordeling: Ringbanden


4 Beoordelingen
75%

van de klanten beveelt dit product aan

Beoordelingen

5 sterren
2
4 sterren
1
3 sterren
1
2 sterren
0
1 Ster
0

6
Uiteindelijk een mooi product ontvangen maar dat had wat voeten in de aarde.

Op 4 mei 2023 heb ik bij Drukbedrijf mijn bestelling geplaatst voor ringbanden en notitieblokken. De gewenste specificaties zijn duidelijk doorgegeven inclusief beeldmateriaal. Er is zelfs een voorbeeld (foto + opmaak) aangeleverd hoe het geheel eruit moest komen te zien. Op 24-5 was de bestelling dan eindelijk definitief. levering was 3 weken later en niet op de afgesproken datum. In de tussentijd heb ik van de medewerker 4 maal een mail gekregen met daarin volledig onnodige vragen qua specificaties en opmaak. Had de medewerker alles goed gelezen was de bestelling stukken efficiënter (voor mij én Drukbedrijf) verlopen. De waardering voor de kwaliteit van het materiaal: 5* Prijs Kwaliteit: 5* De gang van zaken en de professionaliteit bij de medewerker waar ik mee te maken heb gehad: 1* voor de moeite.

Aanbeveling
Datum
Door
nee
18-06-2023
Jos , Eindhoven

10
Snel en goed geregeld!

Ik was op zoek naar betaalbare ringbanden waardoor ik bij Drukbedrijf uitkwam. Ze zijn niet alleen betaalbaar, ze zien er ook goed uit, de print is scherp en ze waren ook nog eens eerder geleverd dan gepland!

Aanbeveling
Datum
Door
ja
28-07-2022
Maaike, Gouda

8
Duidelijk en snel

Duidelijke en snelle communicatie. Proefdruk voor ringband via drukbedrijf laten maken en ook prettige manier van communiceren. Levering en eindresultaat ook zoals we verwacht hadden.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
15-08-2022
Astrid, Vijfhuizen

10
Prachtig drukwerk

Ringband mappen laten drukken. Mooi product goed verpakt en op tijd geleverd. Super tevreden.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
28-03-2022
Christel , Mierlo