Inloggen /
Registreren

Winkelmandje

Offerte
aanvragen
Home | Buitenreclame

Buitenreclame

Buitenreclame maken? Bestel je outdoor reclame bij Drukbedrijf.nl

487 Reviews Gratis verzending 24-uurs levering Persoonlijk advies

Buitenreclame is een perfect middel om jouw campagne in de kijker te zetten. Dan wil je natuurlijk wel dat het reclame materiaal van de beste kwaliteit is. Bestel daarom al je buitenreclame materialen bij Drukbedrijf.nl Wij geven je advies op maat en denken met je mee. Alle buitenreclame artikelen worden perfect op maat en volgens jouw wensen gemaakt.

  Alle producten op maat gemaakt

  Topkwaliteit voor langdurig buitengebruik

  Speciale wensen? Wij adviseren je graag

Banieren

Wil jij je reclame, logo, tijdelijke actie of andere teksten presenteren op een banner? Wij hebben met de bannerrail, gevelbanier en indoor banner allemaal verschillende opties.

 

Zo wordt een banner bij een bannerrail vast gemaakt in een rail, waardoor deze doormiddel van haakjes of koortjes gemakkelijk is op te hangen.

 

De gevelbanner is extra stevig en zijwaarts te monteren aan de gevel van je pand. Zo is je gekozen bedrukking voor iedereen die in de straat loopt goed te zien.

 

De indoor banner is binnen zeer gemakkelijk op te hangen aan de muur of het plafond op een haakje.

 

Bouwhekbanner

Banners voor op een bouwhek of dranghek is een perfecte oplossing om die minder mooie hekken van het straatbeeld te doen verwijderen. Voorzie deze hekken van een mooie banner waarop jij reclame kunt maken voor je eigen bedrijf of gebruik het als aankleding voor het event waar de mensen voor staan te wachten.

 

Makelaarsborden

Heb je je huisstijl aangepast? Of zijn de huidige borden gewoon aan vervanging toe? Wij verkopen zowel V-borden als tuinborden. De V-borden zijn zeer makkelijk te bevestigen aan een raam en de tuinborden steek je gemakkelijk in de aarde. Maak je keuze en laat je makelaarsborden bedrukken zoals jij ze hebben wil.

 

Reclameborden

Ook voor reclameborden hoef je niet meer verder te zoeken. Wij leveren zowel rechthoekige borden als reclameborden die de vorm hebben naar jouw wens. Daarnaast zijn er liefst negen materiaalsoorten waaruit je kunt kiezen. Kies voor materiaal met een dikte van 2 mm tot 16 mm en kies voor enkelzijdige of dubbelzijdige bedrukking in full-color.

 

Bepaal vervolgens of je jouw reclamebord met glans of mat afwerking wilt laten bedrukken of juist zonder afwerking. Ook gaten kunnen eventueel al geboord worden. Scheelt jou weer een extra klus.

 

Spandoek in frame

Naast het hebben van een mooi spandoek, is het ook handig om deze goed op te kunnen hangen. Ook dat kunnen wij bieden. Doordat de aluminium buizen een doorsnede hebben van 42 mm en een wanddikte van 3 mm, weet je zeker dat deze blijft staan in weer en wind. Je kunt kiezen uit allerlei verschillende frames, zoals de damwand frame, muurframe, U-frame, V-frame, vrijstaand frame en zelfstaand frame.

 

Spandoeken

Laat jouw spandoekontwerp bedrukken op bisonyldoek, meshdoek, blockout of vlaggendoek. Laat deze enkelzijdig of dubbelzijdig in full-color bedrukken en bepaal daarnaast ook de afwerking en de afmeting naar keuze.

 

Stoepborden

Trek met de stoepborden je klanten binnen met de meest aantrekkelijke aanbiedingen. Je kunt hier kiezen om alleen de print, alleen het systeem of allebei tegelijk te bestellen. Wij bieden simpele klapborden aan, klapborden met vering en dwarspoten of een klapbord met vering en een vulbare watertank. Door de vering klapt het bord niet snel om wanneer er harde wind staat, maar veert het gemakkelijk een beetje mee. Afhankelijk van het bord dat jij kiest kun je kiezen voor de formaten A0, A1, A2, B1 en B2.

 

Vlaggen

Met liefst 13 verschillende soorten vlaggen weten wij haast zeker dat de vlag die jij zoekt bij ons te bedrukken zijn. Zo hebben wij onder andere beachflags, landen vlaggen, een kioskvlag, vlaggenlijntjes, zwaaivlaggetjes, een vlag op maat en nog veel meer. Laat jouw gekozen vlag bedrukken, zoals het hebben wil.

 

Afhankelijk van de soort vlag wordt ook rekening gehouden met het materiaal waar je voor kan kiezen. Zo moet een beachflag een veel hogere windkracht aan kunnen dan een zwaaivlaggetje die je bijvoorbeeld in een stadion uitdeelt.

 

X-banner

De X-banner heeft zijn naam te danken aan het grote kruis dat de banner aan de achterkant ondersteund. Bij ons is het mogelijk om zowel de banner als het systeem tegelijk of apart van elkaar te kopen. Laat jouw ontwerp in full-color enkelzijdig bedrukken op het 510 grams bisonyldoek welke in vier verschillende maten te verkrijgen is.

 

Maak hieronder de keuze voor het soort buitenreclame dat jij wilt hebben. Als je ergens niet uit komt, dan helpen we je graag.

Hulp met jouw buitenreclame producten?
Bel 020-348 48 72 of dien een terugbelverzoek in!