Inloggen /
Registreren

Winkelmandje

Offerte
aanvragen
Home | Presentatie | Textieldoeken

Foto op textieldoek bedrukken

Laat hier jouw foto op textieldoek bedrukken

487 Reviews Gratis verzending 24-uurs levering Persoonlijk advies

Een textieldoek is ideaal voor prints op groot formaat. Je kunt een textieldoek laten drukken voor bijvoorbeeld een beurs of het bekleden van wanden. Kies uit één van onze verschillende materiaalsoorten en afwerking. Daarbij kun je zelf de door jou gewenste hoogte en breedte maat invoeren. Zo kun jij je doek laten bedrukken op maat.

 Bedrukking in full color
 Op elk gewenst formaat
 Keuze uit 4 materiaalsoorten
 Meerdere afwerkingen mogelijk

Doek bedrukken met foto

Laat je textieldoek maken van één van onze vier materiaalsoorten en in full color bedrukken om jouw foto’s in perfecte kleuren tot uiting te laten komen. Laat het doek schoonsnijden, voorzien van een siliconen pees of kies uit één van onze andere afwerkingen. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

 

Kies je gewenste materiaalsoort

Op onze website heb je standaard de keuze uit vier verschillende materiaalsoorten.

 

115 grams vlaggendoek

Het 115 grams vlaggendoek is een zeer sterke polyester doek welke is voorzien van een B1 certificaat*. Dit doek is enkelzijdig te bedrukken en heeft een doordruk van 98%. Dit betekent dat jouw bedrukking op de ene zijde, in spiegelbeeld vertoond zal worden op de andere zijde. Deze doeken hebben water-, weer-, licht- en wasechte kleuren.

 

210 grams decotex (UV bestendig)

Dit materiaal is een polyester doek van 210 grams met een matte uitstraling en een fijne structuur. Doordat dit doek het licht niet weerkaatst, maar juist absorbeert, komt je bedrukking extra mooi tot uiting. Dit doek heeft een B1 certificaat en is daarbij ook UV bestendig. Daarmee is dit doek dus perfect voor buiten en binnen. Voor dit doek is het geen probleem om het op te vouwen vanwege het hoge kreukherstellende vermogen. Makkelijk dus als je een zeer groot doek hebt dat regelmatig vervoerd moet worden! De maximale printbreedte van dit doek is 495 cm. Bij grotere formaten worden de doeken aan elkaar gemaakt en opgevouwen verzonden.

 

320 grams canvas doek

Wil je een foto op canvas laten maken? Kies dan voor dit materiaal. Dit doek bestaat voor 65% uit katoen en voor 35% uit polyester. Het canvasdoek is voorzien van een B1 certificaat*, heeft een matte structuur, wordt bedrukt met een milieuvriendelijke latex en is waterafstotend. Wil je dat het canvas doek opgespannen op een houten frame wordt geleverd? Bekijk dan het product canvas foto.

 

330 grams airtex

Wil jij een ruimte behangen met een eigen afbeelding? Kies dan voor het naadloze 330 grams airtex. Dit behang is tot een breedte van 496 cm in één deel te bedrukken. Het behang is voorzien van een B1 certificaat* en wordt bedrukt met UV bestendige inkt. Daardoor kun je dit behang zonder problemen in een zonnige kamer ophangen. Laat je dit product schoonsnijden, dan kun je dit product alleen met behulp van behanglijm ophangen. Het is ook mogelijk om voor een tunnelzoom te kiezen. Wil je een speciale Airtex behanglijm hebben? Vraag hiervoor dan een offerte aan in combinatie met het gewenste formaat airtex.

 

*B1 certificaat: Dit houdt in dat dit doek brandvertragend werkt en daarmee geschikt is voor openbare ruimtes, zowel indoor als outdoor.

 

Kies jouw gewenste afwerking

Laat jouw textieldoek schoonsnijden wanneer je geen afwerking wilt hebben. Hiermee wordt jouw gewenste afbeelding bedrukt op het doek en wordt deze op formaat afgesneden.

Ga je voor de Siliconen pees? Als je kiest voor het textieldoek met pees, dan kun je het textieldoek in een frame drukken.

Ook kan er gekozen worden voor een klittenbandrand van 2,5 of 5 centimeter breed. Hierbij wordt dan rondom klittenband aan het doek aangebracht.

We kunnen daarnaast ook een tunnelzoom aanbrengen aan de linker- en rechterzijde, of de boven- en onderzijde. Hierbij kan je nog de keuze maken uit een tunnelzoom van vijf of acht centimeter.

 

Kies het formaat

Wij maken het door jouw gewenste doek precies op het formaat dat je wilt hebben. Zo zijn allerlei verschillende formaten dus mogelijk. Let er wel op dat bij grotere doeken ook een zeer hoge resolutie afbeelding geleverd dient te worden. Zorg dus dat de grootte van een afbeelding ten minste het formaat van het doek heeft en ook naar verhouding aangepast kan worden naar de grootte van het doek. Mocht het doek groter zijn dan het formaat van de afbeelding, dan blaas je de afbeelding op en wordt dit pixelig.

 

Lever je bestand(en) aan

Wij bedrukken de afbeelding die jij wenst in full color. Je kunt zelf bepalen of je een foto bijvoorbeeld in zwart wit aanlevert of in kleur. Wil je meer informatie krijgen over de grootte die jouw afbeelding nodig heeft? Dan kun je altijd bellen of mailen naar de ordermanager die jouw bestelling in behandeling heeft genomen. Wil je geen foto op het doek, maar een eigen ontwerp? Dat kan natuurlijk ook.

 

Heb je echter niet de tools of vaardigheden om tot een eigen ontwerp te komen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze vormgevers kunnen aan de hand van een briefing aan de slag gaan met jouw ontwerp.

1Product samenstellen

Kies uit een van de opties om jouw product geheel naar wens samen te stellen.

 
  Hulp nodig?  
Hans helpt je graag! 
Bel: 020 348 48 72
1
Kies Materiaalsoort
Materiaalsoort:
2
Kies Bedrukking
Bedrukking:
3
Kies Afwerking
Afwerking:
×
De volgende onderdelen zijn niet ingevuld:
4
Kies het formaat
?
We maken jouw product precies op maat. Vul hier de breedte en hoogte in centimeters in om het totale formaat te bepalen. Selecteer vervolgens "bereken prijs".
Breedtecm
Hoogtecm
Totaalm2
Let op! Minimale breedte/hoogte = 10 cm
 
2Aantal, prijs en levertijd

Selecteer een prijs in de tabel om verder te gaan met je bestelling.

Aantal
De staffel die je ziet bevat onze standaard aantallen. Mocht je een ander aantal nodig hebben, vraag dan gerust een offerte aan.

Levertijd
Onze standaard levertijden zijn weergegeven. Mocht je het product sneller in huis willen hebben, vraag dan gerust een offerte aan.

Aantal en Prijzen
?
Selecteer hieronder in de tabel hoeveel stuks je wilt bestellen door op de prijs te klikken. De prijzen komen overeen met het aantal stuks en de bijbehorende levertijd.
Voordelig bij kleine oplages
  Budget levering Standaard levering Spoed levering
Aantal 7 werkdagen
levering do 28-2
5 werkdagen
levering do 28-2
1 werkdag
levering do 28-2
* Prijzen zijn excl. BTW en inclusief levering binnen Nederland en België (mits anders aangegeven).
** Uiterlijke leverdatum geldt enkel indien alle bestanden voor 14:00 uur zijn aangeleverd.
2Aantal, prijs en levertijd

Selecteer een prijs in de tabel om verder te gaan met je bestelling.

Aantal
De staffel die je ziet bevat onze standaard aantallen. Mocht je een ander aantal nodig hebben, vraag dan gerust een offerte aan.

Levertijd
Onze standaard levertijden zijn weergegeven. Mocht je het product sneller in huis willen hebben, vraag dan gerust een offerte aan.

Aantal en Prijzen - Offset gedrukt
?
Welk product heb je nodig? Bijvoorbeeld folders.
Voordelig bij grote oplages
  Budget levering Standaard levering Spoed levering
Aantal 7 werkdagen
levering do. 28-2
5 werkdagen
levering do. 28-2
1 werkdag
levering do. 28-2
* Prijzen zijn excl. BTW en inclusief levering binnen Nederland en België (mits anders aangegeven).
** Uiterlijke leverdatum geldt enkel indien alle bestanden voor 09:30 uur zijn aangeleverd.