Beoordeling: Ronde stickers


9 Beoordelingen

89%

van de klanten beveelt dit product aan

Beoordelingen

5 sterren
5
4 sterren
3
3 sterren
0
2 sterren
0
1 Ster
1

7
Goede, vlotte service en communicatie!

Bij mijn bestelling had ik wat hulp nodig. Dit werd mij vlot en gratis gegeven. Bestelling uiteindelijk snel binnen! (ik had alleen een rol met stickers verwacht en kreeg een zak vol losse).

Aanbeveling
Datum
Door
ja
20-06-2020
Paulien, Den Haag

10
kwalitatief super ontzorgend

perfecte ondersteuning en het bestand is gratis aangepast naar de gestelde specificaties. Er wordt altijd snel geschakeld en meegedacht in oplossingen. Een meer dan leuke, professionele ontzorgende club waar men zegt wat men doet en doet wat men zegt.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
04-09-2020
Peter, Tilburg

1
Niet geleverd wat er werd geadverteerd

Ik kwam bij Drukbedrijf uit omdat ik ronde stickers wilde hebben. Echt rond, dus rond gestanst. Op de pagina 'ronde stickers' op de website van drukbedrijf staan 4 afbeeldingen, elk van een echt ronde sticker, waarbij er op 1 foto zelfs te zien hoe de ronde sticker van het ronde velletje gehaald worden. Goed, ik dus die ronde stickers bestellen, maar ik kreeg vervolgens geen rond gestanste stickers maar vierkante stickers waar de ronde stickers uit/af te halen is. Dat is normaal misschien niet zo'n punt, maar bij deze sticker wilde ik voor het visuele effect echt een rond gestanst sticker, zoals dus op de foto te zien was. Daarom was ik juist bij Drukbedrijf uitgekomen. Toen ik dit aankaartte bij Drukbedrijf was de respons dat ik toch echt ronde stickers had gekregen. Op de verkeerde indruk die de foto's op de site geven werd niet ingegaan. Hun oplossing was dat ik alsnog echt ronde stickers kon bestellen met 20% korting, wat voor mij uiteraard geen oplossing is. Ik zal dan ook nooit meer zaken doen met Drukbedrijf.

Aanbeveling
Datum
Door
nee
14-09-2020
Eelke de Blouw, Amersfoort

10
top

snel besteld en snel ontvangen dus top!

Aanbeveling
Datum
Door
ja
29-05-2020
richard olsman, Hardenberg

9
Beste service...

Echt goede service en dit bedrijf denkt ook mee...geen klachten alleen positieve ervaringen..

Aanbeveling
Datum
Door
ja
19-08-2020
Jaap Horstman, Amsterdam

8
goede prijs-kwaliteit!

goede ervaring met drukbedrijf. Heb 4 sterren gegeven, omdat de levertijd langer duurde dan dat het aangaf.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
13-05-2020
Tess Yeh, Amsterdam

8
Op zich heel tevreden!

Op zich heel tevreden over de bestelling. Ik had echter verwacht dat ik stickers op rol zou krijgen (ik dacht ook dat ik deze had besteld via de webshop), maar dit bleken losse stickers te zijn. Helaas, want de achterkantjes zijn er lastig af te halen. Drukkwaliteit is wel prima en de levertijd was ook mooi snel.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
10-06-2020
Renate Krooneman, Wezep

9
Super goede service, ze doen alles voor een goede afhandeling!

Ging een paar keer iets mis maar jullie hebben er alles aan gedaan om het goed te laten verlopen. Bedankt voor de service!

Aanbeveling
Datum
Door
ja
02-07-2020
Janiek Schulting, Groningen

9
Uitstekend!

Snelle levering en goede kwaliteit van de producten! Overigens ook goede service, had een vraag en die werd meteen goed en snel behandeld :)

Aanbeveling
Datum
Door
ja
01-04-2020
Yasmee Kilsdonk, haarlem