Beoordeling: Ronde Stickers


32 Beoordelingen
84%

van de klanten beveelt dit product aan

Beoordelingen

5 sterren
17
4 sterren
10
3 sterren
1
2 sterren
3
1 Ster
1

8
Top service en mooie producten maar niet voor beginners

Hele goeie service gehad, altijd heel snel en goed geholpen door Lisa! De stickers en posters zijn prachtig geworden. Wel soms wat onduidelijkheid over het formaat, het soort bestand en meer kleine dingetjes. Dit zou wel grotendeels komen omdat ik voor het eerst met zo'n opdracht bezig ben geweest.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
07-11-2021
Fiscus Vereniging, Utrecht

9
Perfecte aftersales

Klein foutje waardoor het in twee zendingen was gestuurd. Maar Roos heeft dit perfect opgelost. Jammer dat UPS het zo nodig vond om de 2e zending in de smerige kliko te gooien ipv bij de buren. Maar daar kan Drukbedrijf natuurlijk niks aan doen ;) Kreeg wel pas paar dagen na ontvangst van mijn stickers de verzendbevestiging, dus dat is wel een minpuntje. Maar ook dat schuif ik vooralsnog even op UPS. UPS dumpen en overgaan op PostNL en ze zouden 10 krijgen ;)

Aanbeveling
Datum
Door
ja
13-07-2023
Ron van Rutten, Vlaardingen

9
Fijn bedrijf met hele aardige medewerkers

Ik heb goede ervaringen met Drukbedrijf. De medewerkers zijn erg vriendelijk, reageren snel en denken mee. De levertijd wordt ook nagekomen. Kortom een fijn bedrijf om mee samen te werken.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
05-07-2021
Dominique , Utrecht

10
Drukbedrijf ik ben fan!!

Wat mij betreft is drukbedrijf: bedrijf van het jaar! En van vorig jaar, en van volgend jaar! :) Alleen al vanwege de manier waarop je snel, klantvriendelijk en persoonlijk geholpen wordt. "Wij houden niet van keuzemenu's en daarom verbinden we je direct door met een medewerker" hoor je als hun belt, en dat gebeurd dan ook. Heerlijk toch! Wat een verademing in deze tijd. Ik heb tot op heden al verschillende producten besteld: Meerdere spandoeken (o.a. 2m x 2m), flyers en onlangs ook stickers. En altijd voor een scherpe prijs, een goede kwaliteit en ruim voldoende mogelijkheid tot vriendelijke assistentie. Nu ging er bij m'n laatste bestelling helaas iets mis, ik kreeg een sticker mat ipv glans. Foutje kan eens gebeuren. Ik belde hen en wat was de reactie? "Oh sorry, onze fout, we fixen het" Wat zou het toch fijn zijn als je overal zo geholpen werd. Drukbedrijf ik ben fan! Dank! Speelse groet, Niels

Aanbeveling
Datum
Door
ja
21-04-2021
Niels Pieterse, Amsterdam

8
Prima

Ondanks het stroeve begin door een miscommunicatie, toch erg blij met mijn bestelling. Goede kwaliteit en een hele snelle levering.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
26-08-2021
Justin Robles, Bennekom

8
Prima resultaat

Alleen verwacht dat de stickers of een vel geleverd zouden worden. Nu allemaal kleine afzonderlijke stickrs

Aanbeveling
Datum
Door
ja
22-08-2021
Michiel LANGEVELD, Zoetermeer

4
Bestelling te laat en niet netjes

Niet duur maar bestelling twee dagen te laat binnen en ronde stickers in een viezig zakje met zwarte stofjes opgestuurd. Klantenservice wel behulpzaam toen ik vroeg waar mijn bestelling bleef, maar blijft een feit dat hij twee dagen later binnenkwam waardoor we een deadline misten.

Aanbeveling
Datum
Door
nee
08-04-2023
Laura, Den Haag

10
Goed product, snelle reactie en levering

De stickers zijn van goede kwaliteit. Er werd snel gereageerd op de chat bij een vraag over het uploaden van het bestand. En alles was super snel in huis.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
22-09-2022
Maaike, Rosmalen

7
Goede, vlotte service en communicatie!

Bij mijn bestelling had ik wat hulp nodig. Dit werd mij vlot en gratis gegeven. Bestelling uiteindelijk snel binnen! (ik had alleen een rol met stickers verwacht en kreeg een zak vol losse).

Aanbeveling
Datum
Door
ja
20-06-2020
Paulien, Den Haag

9
Fijne communicatie en goede kwaliteit voor een extreem lage prijs!

Flexibel bedrijf met een snelle levering!

Aanbeveling
Datum
Door
ja
16-11-2020
Bram Tanke, Groningen

10
kwalitatief super ontzorgend

perfecte ondersteuning en het bestand is gratis aangepast naar de gestelde specificaties. Er wordt altijd snel geschakeld en meegedacht in oplossingen. Een meer dan leuke, professionele ontzorgende club waar men zegt wat men doet en doet wat men zegt.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
04-09-2020
Peter, Tilburg

9
Snelle en duidelijke klantenservice

Ik was erg tevreden met hoe snel er werd geschakeld. Offertes werden snel en duidelijk aangepast waar nodig. De stickers zelf kwamen een beetje rommellig aan in de doos. (niet alles was gebonden). Jammer dat er niet meer "standaard formaten" zijn en je dus meer moet betalen voor een bepaalde grootte.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
06-08-2021
Sebastiaan, Amsterdam

10
Drukbedrijf is de beste.

Snelle check van bestanden, goeie service en product is perfect.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
17-05-2023
Kadir Karagoz, Rotterdam

8
Volgens verwachting

Mijn bestelling werd naadloos en volgens verwachting keurig geleverd. Goede printkwaliteit.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
03-04-2021
Rik Bakker, Assen

1
Niet geleverd wat er werd geadverteerd

Ik kwam bij Drukbedrijf uit omdat ik ronde stickers wilde hebben. Echt rond, dus rond gestanst. Op de pagina 'ronde stickers' op de website van drukbedrijf staan 4 afbeeldingen, elk van een echt ronde sticker, waarbij er op 1 foto zelfs te zien hoe de ronde sticker van het ronde velletje gehaald worden. Goed, ik dus die ronde stickers bestellen, maar ik kreeg vervolgens geen rond gestanste stickers maar vierkante stickers waar de ronde stickers uit/af te halen is. Dat is normaal misschien niet zo'n punt, maar bij deze sticker wilde ik voor het visuele effect echt een rond gestanst sticker, zoals dus op de foto te zien was. Daarom was ik juist bij Drukbedrijf uitgekomen. Toen ik dit aankaartte bij Drukbedrijf was de respons dat ik toch echt ronde stickers had gekregen. Op de verkeerde indruk die de foto's op de site geven werd niet ingegaan. Hun oplossing was dat ik alsnog echt ronde stickers kon bestellen met 20% korting, wat voor mij uiteraard geen oplossing is. Ik zal dan ook nooit meer zaken doen met Drukbedrijf.

Aanbeveling
Datum
Door
nee
14-09-2020
Eelke de Blouw, Amersfoort

10
top

snel besteld en snel ontvangen dus top!

Aanbeveling
Datum
Door
ja
29-05-2020
richard olsman, Hardenberg

5
Niet zoals verwacht

(gisteren ook gemaild, geen reactie) Maandag ontving ik de stickers, maar deze zien er anders uit dan ik had opgemaakt. In de online editor was niet te zien dat er snijlijnen zichtbaar bleven, die zijn nu wel zichtbaar. Het ziet er wat rommelig uit zo (is bedoeld als giveaway).

Aanbeveling
Datum
Door
nee
11-02-2022
Julia, Rotterdam

10
Goede kwaliteit, prijs én klantenservice

Zeer goed geholpen met mijn vraag, snelle levering en een goede kwaliteit voor een goede prijs. Zal hier in de toekomst weer bestellen.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
25-01-2021
Milan, HEERHUGOWAARD

9
Beste service...

Echt goede service en dit bedrijf denkt ook mee...geen klachten alleen positieve ervaringen..

Aanbeveling
Datum
Door
ja
19-08-2020
Jaap Horstman, Amsterdam

3
Spoedbestelling ondermaats

Spoedbestelling gedaan van stickers; onscherp geprint en niet gecentreerd geleverd. Stickers zijn onbruikbaar. Vervolgens hier een vraag over gesteld die 'doorgezet' is. Maar niets meer van gehoord. Gezien het een spoedbestelling was kan enige urgentie aangenomen worden.

Aanbeveling
Datum
Door
nee
20-11-2022
Bob, Utrecht

9
prettige snelle service

we wilden graag snel stickers bestellen bij drukbedrijf. De levering was snel en compleet

Aanbeveling
Datum
Door
ja
18-05-2021
Alex Versteegh, Amsterdam

10
Snel en zoals omschreven

Tweede keer dat ik bestel bij Drukbedrijf, en wederom zeer tevreden!

Aanbeveling
Datum
Door
ja
21-06-2021
Chris Souren, Amsterdam

8
goede prijs-kwaliteit!

goede ervaring met drukbedrijf. Heb 4 sterren gegeven, omdat de levertijd langer duurde dan dat het aangaf.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
13-05-2020
Tess Yeh, Amsterdam

7
In order

Alles was op tijd . Kwaliteit goed.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
06-11-2021
Willem, Den Haag

8
Goed geholpen

Goed geholpen bij het ontwerpen van de ronde stickers. Plakken goed.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
09-02-2021
Joep Groenestein, Arnhem

8
Op zich heel tevreden!

Op zich heel tevreden over de bestelling. Ik had echter verwacht dat ik stickers op rol zou krijgen (ik dacht ook dat ik deze had besteld via de webshop), maar dit bleken losse stickers te zijn. Helaas, want de achterkantjes zijn er lastig af te halen. Drukkwaliteit is wel prima en de levertijd was ook mooi snel.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
10-06-2020
Renate Krooneman, Wezep

10
Fantastische service

Mijn drukbestand voor ronde stickers was niet goed. Het is binnen de kortste keren aangepast en de stickers lagen in de bus voor ik het wist! Dank je wel Drukbedrijf

Aanbeveling
Datum
Door
ja
03-06-2023
Chalaine, Amsterdam

9
Super goede service, ze doen alles voor een goede afhandeling!

Ging een paar keer iets mis maar jullie hebben er alles aan gedaan om het goed te laten verlopen. Bedankt voor de service!

Aanbeveling
Datum
Door
ja
02-07-2020
Janiek Schulting, Groningen

8
Snelle levering en goede stickers

De stickers waren zelfs nog sneller binnen dan er werd aangegeven bij het bestellen. Het enige minpuntje was dat er wat restjes papier bij zaten van het uitsnijden van de stickers.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
17-04-2023
Rosa, Amsterdam

9
Uitstekend!

Snelle levering en goede kwaliteit van de producten! Overigens ook goede service, had een vraag en die werd meteen goed en snel behandeld :)

Aanbeveling
Datum
Door
ja
01-04-2020
Yasmee Kilsdonk, haarlem

4
Matig

Ik heb online een bestelling gedaan, zelf de foto ge-upload en in een cirkel moeten plaatsen. Ik weet dat het mijn verantwoordelijkheid is, maar uiteindelijk had ik het plaatje niet goed gecentreerd. Wat pas zichtbaar was na het leveren van de bestelling. Maar dit hebben ze moeten zien en een simpel mailtje of belletje had het opgelost. Waardoor ik uiteindelijk niet tevreden ben over het eindresultaat. Jammer

Aanbeveling
Datum
Door
nee
18-06-2023
René, Rhoon

10
Goede klantenservice (Onno!)

Goede en snelle communicatie.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
27-01-2022
Bas, Amsterdam