Direct Mailing

Direct mailing: drukken en verzenden

Gelijmde brochures worden in veel gevallen als direct mailing richting bijvoorbeeld abonnees of leden van een vereniging verzonden. Van het softcover boek drukken tot de distributie, wij kunnen het van a tot z verzorgen. Je magazines worden altijd netjes voorzien van een seal en adresdrager(s). Wij werken daarnaast met verschillende verzendmaatschappijen samen zodat we altijd de beste deal voor jouw kunnen bedingen. Versturen op rekening en op basis van je eigen dibiteurennummer behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Bindwijzes

Verschillende bindwijzes

Wij werken je boek standaard af met een perfectbind afwerking. Dit is een erg sterke vorm van een gelijmd gebonden boek. We bieden ook genaaid gebonden oplossingen. De kosten hiervan liggen hoger echter is deze bindwijze ook duurzamer.

Afwerking omslag

Afwerking omslag wat kies jij? 

Je softcover boek drukken kan met schillende afwerkingen. Wij werken je omslag standaard gratis af met mat of glans laminaat. Omslag met spot UV of een preeg is ook een mogelijkheid. Hiervoor gelden afwijkende tarieven.

Spot UV:

Spot UV is een luxe-afwerking, bijvoorbeeld bij visitekaartjes, omslagen van magazines en flyers kan dit een glanzende lak zijn die je op een bepaald deel van het ontwerp kunt laten plaatsen.

Pregen

Dit noemen we ook wel prägen ofwel embossing. Zeer oude techniek waarbij reliëf (diepdruk) in drukwerk wordt aangebracht. meestal wordt deze methode van drukwerkveredeling ook gebruikt in combinatie met gedrukte tekst en foliedruk.


Voor meer opties neem contact op met onze klantenservice: 020 348 48 72

Beoordeling: Softcover boeken


10 Beoordelingen
100%

van de klanten beveelt dit product aan

Beoordelingen

5 sterren
10
4 sterren
0
3 sterren
0
2 sterren
0
1 Ster
0

10
Professioneel en zeer klantvriendelijk

Mijn opdrachten worden snel en professioneel afgehandeld tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Medewerkers zijn zeer hulpvaardig en vriendelijk.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
06-02-2022
Floris Blankenberg, 's-Gravenhage

9
netjes gemaakt

Ik ben super tevreden over mijn nieuwe boek Gemeente Land van Cuijk "De mooiste plekjes" Ik heb 50 exemplaren besteld ( om te proberen) .. deze zijn in 2 dagen al bijna op...

Aanbeveling
Datum
Door
ja
03-01-2022
Jan Hendriks, Vortum-Mullem

10
Mooi boekje. Snelle levering. Goede communicatie.

Zie boven

Aanbeveling
Datum
Door
ja
20-07-2023
Floris Blankenberg, Den Haag

9
Goede prijs/kwaliteit verhouding

Altijd goede service en kwaliteitsvolle producten tegen een prima prijs. Het enige wat ontbreekt om vijf sterren te kunnen geven is een e-mail met track & trace link wanneer de bestelling wordt verzonden.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
05-07-2021
Pascale Vanbutsele, Kapelle-op-den-Bos

9
Goede service en snel antwoord, product van goede kwaliteit.

Goede service en snel antwoord. Duidelijke handleiding op de kleurexportinstellingen na. Product van goede kwaliteit, na versturing documenten snel ontvangen.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
13-09-2020
Florence Bellemont, Leiden

10
Mooi boekje, snel gedrukt en niet duur

Ik stelde een boekje samen dat ik door Drukbedrijf liet drukken. Ik vroeg 5 exemplaren, maar kreeg er 11 voor dezelfde (redelijke) prijs. Het is een mooi boekje geworden en het was snel klaar. Prima gedaan!

Aanbeveling
Datum
Door
ja
26-02-2021
Floris Blankenberg, 's-Gravenhage

10
Prima kwaliteit; zeer klantgericht; niet duur.

Het boekje dat ik liet drukken ziet er perfect uit. Bij enkele problemen bij de aanlevering van de tekst en de omslag werd ik snel en vakkundig geholpen. De medeweker was zeer klantgericht. Levering snel en prijs zeer redelijk.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
14-06-2021
Floris Blankenberg, Den Haag

10
Scherpe prijs en Uitstekende kwaliteit

Ik heb een boek van 42 pagina's gedrukt, en de druk was uitstekend ook een goede papierkwaliteit

Aanbeveling
Datum
Door
ja
29-10-2020
Draid Abdelaziz, Zoetermeer

10
Snelle afhandeling, mooi product, klantvriendelijk

Aflevering was veel sneller dan verwacht. Het boekje ziet er mooi uit. Ik kreeg enkele malen een drukproef; tweemaal heb ik die met commentaar teruggestuurd (beide keren mijn eigen fout) en kreeg ik snel antwoord. Uiteindelijk is alles goed gekomen.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
21-11-2022
Casper Johan Kouwenberg, Den Haag

10
beste kwaliteit

Uitstekend printen voor een betaalbare prijs

Aanbeveling
Datum
Door
ja
26-06-2022
Draid Abdelaziz, Zoetermeer