Beoordeling: Duurzame stickers


3 Beoordelingen

33%

van de klanten beveelt dit product aan

Beoordelingen

5 sterren
1
4 sterren
0
3 sterren
1
2 sterren
1
1 Ster
0

6
scherpe prijs en okay kwaliteit maar verzending was bagger

Ik ontving een doos waarin alle stickers dwars door elkaar lagen, de bundels waren losgeraakt, de tussenschotjes van hun plek en meer dan 7 stickers waren beschadigd geraakt daardoor. Bovendien moest ik ze zelf allemaal handmatig weer in bundeltjes rangschikken. Ik heb bij jullie besteld omdat ik duurzame en vegan stickers wilde en daar ben ik ook nog steeds blij mee, maar deze verzending viel toch wel erg tegen.

Aanbeveling
Datum
Door
nee
31-08-2020
Anneke, Nijmegen

4
Goede kwaliteit, te lange wachttijd.

Bij bestelling van de stickers werden de bestanden niet meegestuurd. Per email heb ik deze direct nagestuurd. Hierdoor was de geplande leverdatum niet meer 11 dagen, maar 12 dagen. Vervolgens kwamen de stickers niet, ook geen communicatie hierover. Uitendelijk zijn ze 5 dagen na geplande datum gearriveerd. Dat is dus 17 dagen na bestelling. Te lang. De kwaliteit van de stickers was prima. Met deze lange en onvoorspelbare wachttijd heb je er alleen weinig aan.

Aanbeveling
Datum
Door
nee
22-10-2020
Rolien, Den Haag

9
gebruiksvriendelijk en meer dan op tijd

Het is heel fijn dat er drukbedrijven zijn die rekening houden met natuur en milieu. De optie bij Drukbedrijf voor veganistische stickers maakte de keuze dus makkelijk. Wat nog voor verbetering vatbaar is, is de aard van de papiersoort. Hoewel het kan zijn, dat die ook in orde zijn, is (mij) dat niet expliciet duidelijk geworden. Het maken van opmaak keuzes en bestellen is gebruiksvriendelijk, en ik werd nog even nagebeld om zeker te stellen dat er geen witte rand om het ontwerp zou komen. De levering is meer dan op tijd. Ik ga vaker bij dit bedrijf bestellen!

Aanbeveling
Datum
Door
ja
14-09-2020
Paul, Olst