Inloggen /
Registreren

Winkelmandje

Offerte
aanvragen
Home | Presentatie | Banieren

Banier bedrukken

Laat je baniervlag bedrukken in full color. Mét of zonder print!

487 Reviews Gratis verzending 24-uurs levering Persoonlijk advies

Banieren zijn een uitstekend middel om op groot formaat reclame te maken. Daarvoor heb je wel een mooi systeem nodig. Banieren voor buiten en binnen hebben elk hun eigen systeem om op te hangen. Kies daarom voor het materiaal en het systeem dat het beste bij het gebruik past.

 Kies uit indoor banier, gevelbanier en banner rail
 Verkrijgbaar in verschillende breedtes en hoogtes
 Prints worden geleverd op verschillende materialen

Laat jouw gewenste banier drukken

Bepaal allereerst of je de banier binnen wilt hebben of juist buiten. Voor buiten banieren ophangen kun je het beste kiezen voor de haakse gevelbanieren. Met deze gevelbanier zijn beide zijden goed zichtbaar. Het maakt dan dus niet uit vanaf welke kant je komt aangelopen.

Wil je echt van die grote baniervlaggen bedrukken die in masten komen te hangen? Bekijk dan onze baniervlaggen. De bannerrail en de indoorbanner worden gebruikt voor binnen.

Hieronder vind je een korte samenvatting van de mogelijkheden per baniersoort.

 

Bannerrail

De bannerrail is een beetje te vergelijken met een kliklijst. Je klikt zowel de boven- als onderkant in een frame. De bovenkant wordt voorzien van twee haakjes zodat je deze aan een muur kunt bevestigen, maar je kan hier ook een koord doorheen halen en deze gemakkelijk ophangen. Makkelijk op te rollen en daarmee zeer geschikt voor op een beurs. Kies je gewenste formaat en bedruk op 210 grams decotex, 115 grams vlaggendoek of 135 grams glanzend MC. De posters worden enkelzijdig bedrukt in full color.

 

Gevelbanier

Wil je buiten aan je pand een banier ophangen? Dit systeem is ideaal omdat je bedrukking altijd strak gespannen staat op het kwalitatief sterke product 610 grams blockout.  Daarmee is je bedrukking altijd goed zichtbaar. Ook is je print eenvoudig te verwisselen. Het aluminium systeem hoef je dan ook maar eenmaal aan te schaffen. Kies uit één van de verschillende formaten en bedruk dubbelzijdig in full color op het 610 grams blockout.

 

Indoor banner

De indoor banner kan een leuke decoratie zijn voor thuis of op kantoor. Deze banner wordt standaard voorzien van een tunnelzoom aan de bovenkant met een ophangsyteem met koord. Er zijn verschillende formaten mogelijk en daarbij kun je zelf kiezen of je de bedrukking op 210 grams decotex wilt aanbrengen, of op 115 grams vlaggendoek. Wij bedrukken de doeken enkelzijdig in full color.

 
Hulp met jouw banieren?
Bel 020-348 48 72 of dien een terugbelverzoek in!