Inloggen /
Registreren

Winkelmandje

Offerte
aanvragen
Home | Textiel

Textiel bedrukken

Laat al je textiel bedrukken bij Drukbedrijf.nl

487 Reviews Gratis verzending 24-uurs levering Persoonlijk advies

Bij ons kun je terecht voor al je textiel drukwerk. Zo kun je onder andere bij ons terecht voor het bedrukken van een dekbedovertrek, t-shirts, polo’s, sweaters en zelfs zitzakken. Wil jij een product bedrukken dat niet op onze site staat, of gaat het om textiel dat je zelf hebt dat je wilt laten bedrukken of borduren? Vraag dan een offerte aan en we sturen je zo snel mogelijk een prijs op maat.

 Grootste assortiment bedrukte kleding van Europa
 Verschillende soorten textiel producten beschikbaar
 Speciale wensen? Wij adviseren graag!

Textiel laten bedrukken

Op onze website kun je meerdere textielproducten laten bedrukken of borduren. Dus wil je bijvoorbeeld in maximaal 12 kleuren een plaatje of tekst borduren op textiel. Of een logo bedrukken in 1 tot 4 PMS kleuren of full color? Dat is bij ons geen enkel probleem. Zie hieronder de producten waarbij kort de mogelijkheden staan.

 

Canvas tassen

Wil je een canvas tas hebben met logo of tekst? Dat is geen probleem. Kies uit één van de 15 kleuren canvas tassen en bedruk deze in één tot drie PMS kleuren. Wil je een canvas tas met eigen foto? Vraag dan een offerte aan.

 

Hardloop shirts

Bij onze hardloopshirts kun je kiezen uit vier kleuren en zwart of wit. Neem vervolgens een basic of pro variant en bedruk deze op één of twee plekken. Kies bijvoorbeeld een klein logo op de borst of een grote afbeelding aan de voor en achterkant. Wij bedrukken in één tot vier PMS kleuren of in Full color. Verschillende maten zijn mogelijk.

 

Hoodies

Neem een hoodie met of zonder rits in één van de 13 verschillende kleuren of in het zwart, wit of grijs. Bepaal de plek(ken) waar je een bedrukking wilt hebben en laat dit drukken in één tot 4 PMS kleuren of in full color. Kies het maatje naar wens.

 

Linten

Wil je een lint bedrukken met PMS kleuren? Op de site heb je de keuze uit tien verschillende kleuren lint. Wil je nog andere kleuren hebben? Neem dan even contact met ons op en laat weten welke kleur lint je wilt hebben. Wij zullen dan even kijken welke varianten we van de gewenste kleur hebben. Kies vervolgens uit een gewenste breedte van het lint tussen de 10 mm en 50 mm en bedruk deze in één tot 4 PMS kleuren. Geef daarbij aan om de hoeveel centimeter de bedrukking herhaald moet worden en hoeveel meter het lint moet zijn. Zo heb jij je lint op maat.

 

Mutsen

Komende de koudere dagen er al aan? Of zit je midden in de winter? Het is nooit te laat voor een lekkere warme muts. Onze mutsen kun je laten borduren. Wij kunnen dit textiel laten borduren met een maximum aantal van 12 kleuren.

 

Petten

Wil je petten laten bedrukken? Bij ons kun je kiezen uit borduren en bedrukken! Kies uit onze baseball caps, snapbacks, trucker caps en vintage caps. Op de baseball pet na, zijn alle petten te bedrukken met een logo of foto in full color. Alle petten kunnen worden voorzien van een logo met één tot vier PMS kleuren of door middel van borduren met een maximum aantal van 12 kleuren.

 

Polo’s

Wil je polo’s laten bedrukken? Kies uit een budget, standaard of luxe soort polo in één van de negen kleuren. Bedruk de polo’s op één of twee plekken in full color of in één tot 4 PMS kleuren. Als laatst kun je aangeven hoeveel polo’s je van elk formaat wilt hebben.

 

Sweaters

Onze sweaters zijn unisex en daarmee geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Wij hebben de sweaters in 9 verschillende kleuren en in het zwart, wit of grijs. Kies waar je de bedrukking wilt hebben en in hoeveel kleuren deze bedrukt moet worden.

 

T-shirts

Wil je budget, standaard of luxe t-shirts bedrukken? Kies of je een ronde hals of een v-hals wilt hebben en kies uit één van de 12 kleuren, wit, grijs en zwart. Kies vervolgens op welke plek of plekken je de bedrukking wilt hebben en breng je gewenste opdruk aan in één, twee, drie of vier PMS kleuren. Bedrukking in full color is ook mogelijk en daarmee een ideale optie voor foto’s. Bestel de bedrukte t-shirts in de gewenste formaten.

 

Textieldoeken

Wil je een foto op textiel bedrukken? Kies bij de textieldoeken uit één van de vier verschillende materiaalsoorten welke te enkelzijdig te bedrukken zijn in full color. Wij hebben onze eigen selectie gemaakt voor qua materiaal, wil je toch een ander doek hebben? Vraag daar dan een offerte voor aan of stuur ons een e-mail. Heb je een wat groter formaat en twijfel je of dit in één stuk bedrukt kan worden? Voor meer informatie kun je altijd even bellen. Onze textieldoeken zijn tevens te voorzien van allerlei afwerkingen als een tunnelzoom, siliconen pees of klittenband.

 

Zitzakken

Wil jij een zitzak bedrukken? Kies uit een losse hoes of een zitzak met vulling. Neem een zitzak met een grootte van 100 x 140 cm, 135 x 135 cm of 135 x 175 cm en bedruk deze in full color.

 

 

Hulp met jouw textiel producten?
Bel 020-348 48 72 of dien een terugbelverzoek in!