Mogelijkheden

Wat is er allemaal mogelijk

In principe is alles mogelijk. Zo kan je jouw hardcover boek drukken in hele luxe vormen en afwerkingen maar uiteraard ook in standaard producties. In veel gevallen is dit afhankelijk van tijd en budget. We starten het proces altijd bij het inventariseren van de wensen maar ook de eisen van de klant. Het eindresultaat staat natuurlijk altijd voorop. 


Hardcover boek drukken 5 vragen die jij jezelf kan al vast kan stellen:

  1. Wordt het een kleine of een grote oplage boeken?
  2. Wordt het een pocket boekje of een groot formaat boek?
  3. Wat is je budget?
  4. Wil je een sobere uitgave of moet je boek in het oog springen?
  5. Ontwerp je zelf je boek of laat je jouw boeken ontwerpen door een uitgeverij of designstudio?

Producties

Digitaal geprint of offset gedrukt 

Deze vraag krijgen we vaak op ons bordje van klanten. Tegenwoordig is hier heel makkelijk antwoord op te geven. Namelijk wat is de oplage? En wat is je formaat? Wel uitgaande dat je boekproductie altijd meer dan 52 pagina’s binnenwerk heeft. Jouw hardcover boek drukken in kleine oplages? Deze drukken wij altijd op een digitale pers. Wij kiezen in dit soort gevallen bijna altijd voor een Indigo drukpers. De kwaliteit van deze drukpersen is in feite niet meer te onderscheiden van offset druk. Bij grotere oplages wordt er altijd uitgeweken naar offsetproducties in binnen of buitenland. Dit gebeurt altijd in overeenstemming met de klant. 

Gepersonaliseerde covers

Een nieuwe trend in boekenland. Ieder hardcover boek uniek laten printen. Je omslag voorzien van een persoonlijke boodschap of naam? Dat kan middels nieuwe technieken, zo hebben wij verschillende hardcover boeken laten drukken met een gepersonaliseerde omslag ofwel inleiding. Erg uniek en persoonlijk! Vraag naar de mogelijkheden. 

Service

Service staat centraal 

Tot slot willen we je meegeven dat bij Drukbedrijf.nl kwaliteit altijd voorop staat. Hardcover boek drukken is weer anders dan een proefschrift laten printen. Onze ontwerpafdeling staat je graag telefonisch te hulp bij vragen of voor het geven van adviezen. Je mag natuurlijk ook altijd langskomen op ons kantoor in Amsterdam voor een persoonlijk gesprek onder het genot van een bak koffie. We willen samen met je bekijken wat de beste opties zijn voor het drukken van jouw eigen boek uitgave.

Beoordeling: Hardcover boeken


4 Beoordelingen
100%

van de klanten beveelt dit product aan

Beoordelingen

5 sterren
3
4 sterren
0
3 sterren
1
2 sterren
0
1 Ster
0

9
Drukbedrijf heeft mijn boek heel mooi en snel gedrukt

Het boek dat ik schreef over het leven van mijn schoonmoeder heb ik bij Drukbedrijf laten drukken. Ik had eerder al zeven boeken laten maken door Drukbedrijf en de ervaringen daarmee waren zeer positief. Er is bij de druk van dit laatste boek iets misgegaan, maar Drukbedrijf heeft dat probleem snel en professioneel opgelost. Het resultaat is een heel mooi boek.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
08-07-2020
Casper Kouwenberg, Den Haag

9
Snel en goed

Fijne ervaring met drukbedrijf. Ze zijn snel en leveren goede kwaliteit.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
14-12-2021
Bo, Houten

10
Zeer goede begeleiding en een perfecte levering

Het was mijn eerste boek en ik moet zeggen, het zal zeker mijn laatste bestelling niet zijn. Vermits ik enkel beschikte over een digitale drukproef, was ik toch wel benieuwd naar het eindresultaat en dat was allemaal buikt>. In deze wil ik speciaal Onno bedanken, voor zijn toch wel zeer snelle antwoorden op allerlei vragen.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
15-10-2021
Roland Heirman, Maldegem

6
Het product is heel mooi, advies / meedenken miste

Ik had nog nooit een boek afgedrukt dus was niet op de hoogte van al het visuele werk en de templates om de druk goed eruit te laten komen. Het meedenken hierin vond ik minimaal - ik leverde 1 pdf aan wat blijkbaar gesplitst moest worden. Uiteindelijk is de voor- en achterzijde ook aan de binnenkant gedrukt omdat deze nog steeds in de "totale" pdf stond. Jammer dat ik hier niet op gewezen werd, het proactieve meedenken miste ik dus. Los daarvan goede prijs kwaliteit verhouding en het boek is verder prachtig. Snelle communicatie en snelle levering. Perfect voor mensen die weten wat ze doen! Mocht je advies nodig hebben of net als ik nieuw zijn, not so much

Aanbeveling
Datum
Door
ja
24-12-2021
Tessa, Amsterdam