Sponsoring

Sponsoring 

Wij sponsoren jaarlijks meerdere verenigingen bij het almanak drukken. Zo zijn riante kortingen mogelijk wanneer wij als drukwerkpartner op jullie website mogen staan met een korte tekst en link naar onze website. Wil je meer informatie ontvangen over sponsoring neem dan vrijblijvend contact op via hans@drukbedrijf.nl.

Gratis In-Design cursus

Gratis In-Design cursus

Een almanak drukken is altijd een speciaal moment. Hierbij is het uitermate belangrijk dat de opmaak van je jaarboek aan onze aanleverspecificaties voldoet. Bij een minimale afname van 100 hardcover boeken leveren wij een gratis In-Design cursus bij ons op het kantoor in Amsterdam. Jullie almanakcommissie is van harte welkom voor het volgen van een 1,5 uur durende cursus. Wij leren jullie de basisprincipes van InDesign zodat jullie kunnen starten met een grafisch design. 

Veredelen

Verschillende manieren van veredelen

Jullie almanak drukken is de basis maar de afwerking van jullie boekwerk maakt uiteindelijk ieder project pas echt uniek. Wij bieden verschillende afwerkingen zoals een leren omslag, pregen, foliedruk en spot UV. Vraag naar de verschillende mogelijkheden of maak een afspraak en kom langs voor een uitgebreide toelichting. We zien jullie graag in Amsterdam!

Beoordeling: Almanakken


2 Beoordelingen
100%

van de klanten beveelt dit product aan

Beoordelingen

5 sterren
0
4 sterren
2
3 sterren
0
2 sterren
0
1 Ster
0

8
Er wordt fijn meegedacht

De service is erg fijn, er worden veel controles uitgevoerd en als iets niet goed is, wordt er goed meegedacht.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
10-02-2021
Quadrivium, Eindhoven

8
Fijne samenwerking, snelle terugkoppeling

Communicatie verliep zeer voorspoedig en was prettig. Paar kleine verbeterpuntjes: Het zou prettig zijn om bij aanvraag automatisch de 'almanak checklist' mee te sturen zodat we daar niet naar hoeven te vragen. Verder begrijp ik dat de levertijd soms kan fluctueren, maar in ons geval kwamen de boeken een week later aan dan de levertijd waar we in het begin van op de hoogte werden gesteld, dat is jammer. Ook zou het prettig zijn om een track en trace te ontvangen zodra de bestelling is opgestuurd. Kleine verbeterpuntjes, maar over het algemeen zeer tevreden over de samenwerking! Mijn complimenten!

Aanbeveling
Datum
Door
ja
18-09-2020
Wouter Kuyper, Eindhoven