Digitaal gedrukte vlaggen

Onze digitaal gedrukte vlaggen worden in Nederland geproduceerd. Levertijden variëren van 1 tot 5 werkdagen. Vlaggen bestellen met spoed, geleverd binnen 24 uur is dan ook geen probleem.

Wij produceren digitaal gedrukte vlaggen op 2 materialen:

  Flag 110 gram
  Longlife 115 gram.

Sublimatie drukken

Digitaal gedrukte vlaggen worden altijd  in combinatie met sublimatie techniek geproduceerd. Dit proces maakt gebruik van hitgevoelige inkten die een verbinding maken op een hiervoor geschikt gecoat oppervlak. Sublimatie inkten hebben als voordeel dat ze wasbestendig zijn.

De voordelen van digitaal drukken

  Complete productie in Nederland
  Verschillende ontwerpen mogelijk op basis van 1 besteld aantal
  Levering mogelijk binnen 24 uur
  Voordelig bij kleine aantallen
  Vlag vanaf €9,00 per stuk
  Vlaggen dezelfde dag mogelijk in regio Amsterdam

Materiaalsoorten vlaggen

Drukken op flag 110 gram – Dit materiaal wordt het meest besteld en is daarom het meest voordelig. Flag heeft een fijne textuur met een lichtglanzend oppervlak. Flag wordt enkelzijdig bedrukt en is 95% doorschijnend. 


 Flag 110 gram

Drukken op lochfilet 100 gram – Stof met ovale gaatjes. Materiaal is duurzaam en stormbestendig daarnaast hoeft niet gezoomd te worden en rafelt het ook niet. Lochfilet heeft een open structuur met een lichtglanzend oppervlak. 


 Longlife 115 grams

Tip: Voor strandvlaggen adviseren wij materiaal lochfilet door zijn open strcutuur!

Zeefdruk vlaggen

Onze zeefdrukvlaggen worden in het buitenland geproduceerd. Het grote voordeel is dat de productiekosten veel lager liggen. Kies uit 1 of meerdere kleuren voor je bedrukking. Prijzen zijn interessant vanaf ongeveer 30 stuks. Zeefdruk vlaggen produceren wij alleen op Flag 110 gram.

Wat is zeefdrukken?

Bij zeefdruk wordt het vlaggendoek over een raamwerk gespannen. Hierbij wordt 1 zijde van het doek bedrukt. Het raamwerk wordt voorzien van een laag die lichtgevoelig is. Alle donkere vlakken die positief geladen zijn, worden tijdens de ontwikkeling weggewassen hierdoor ontstaan doorlatende plekken op het zeefdrukraam. Vervolgens wordt de inkt door de lege/doorlatende plekken gedrukt.

Eigenschappen van zeefgedrukte vlaggen

  Bij grote volumes voordeliger
  Levertijd 3-4 weken
  Productie in het buitenland daardoor voordeliger 
  Doordruk altijd 100%
  Hoge UV bestendigheid