Inloggen /
Registreren

Winkelmandje

Offerte
aanvragen
Home | Buitenreclame | Vlaggen

Vlaggen bedrukken

Laat hier je reclamevlaggen bedrukken met logo’s of afbeeldingen!

487 Reviews Gratis verzending 24-uurs levering Persoonlijk advies

Vlaggen zijn voor veel verschillende doeleinden te gebruiken. Wil jij vlaggen bedrukken om jouw bedrijf of sponsors te promoten? Of ben je op zoek naar een leuke bootvlag of vlaggenlijn? Bekijk hieronder alle vlaggen die wij aanbieden. De vlaggen zijn allemaal te bedrukken in full color en worden gemaakt op extra stevig vlaggendoek. Zie daarnaast ook onze vlaggenaccessoires.

 Vlaggen ter promotie
 Vlaggen voor een goed feestje
 Maak een vlag op maat
 Bedrukking in full color
 GRATIS hulp bij je opmaak!

Laat jouw gewenste vlag drukken

Bij ons kun je terecht voor allerlei soorten vlaggen. Het materiaal van de vlag is afhankelijk van het soort vlag die je kiest. De vlagmaterialen die wij hebben zijn 110 grams vlaggendoek, 115 grams Longlife en 610 grams blockout. Daarnaast verschilt ook de levensduur per vlag en soort vanwege de weersomstandigheden waaraan deze worden blootgesteld. Zo heeft een beachflag het vaak zwaarder te verduren dan een raamvlag. Hieronder worden de specificaties per vlag uiteengezet.

 

Promotie vlaggen bedrukken

Wil jij vlaggen laten bedrukken ter promotie? Bij ons kun je nagenoeg alle vlaggen kopen. Beachvlaggen zijn bijvoorbeeld perfect geschikt voor promotie. Omdat deze er zo sportief uitzien, zie je deze vaak terug op het strand of in de skigebieden. Echter is deze ook perfect geschikt voor tijdens de beurs. Wil je grotere vlaggen laten drukken voor in de masten of op je raam? Kies dan bijvoorbeeld voor een baniervlag of raamvlag.

 

Dropflags

Dropflags zijn perfect geschikt voor op het strand of in de skigebieden. Daarnaast kun je deze vlag ook prima voor indoor evenementen gebruiken zoals op een beurs. De gewenste bedrukking wordt full color bedrukt op 115 grams Longlife. Let er op dat de vlag niet brandwerend is. De levensduur van deze vlag is, mits deze niet bij windkracht 6 of hoger wordt gebruikt, 3 tot 5 maanden. Bij gebruik tijdens lagere windsnelheden zal de levensduur langer zijn. Bekijk onze dropflags.

 

Beachflag bedrukken

Net als de dropflags kun je beachvlaggen bedrukken voor op het strand, in skigebieden, op de stoep voor je winkel, of gewoon voor binnen. Het enige verschil met dropflags is dat dit een rechte vlag met een kromming in de rug is en de dropflags meer druppelvormig zijn. Deze vlag maken we van 115 grams Longlife en worden full color bedrukt. De vlaggen werken niet brandwerend of brandvertragend. De levensduur van deze vlag is, mits deze niet bij windkracht 6 of hoger wordt gebruikt, 3 tot 5 maanden. Bij gebruik tijdens lagere windsnelheden zal de levensduur langer zijn. Bekijk onze beachflags.

 

Baniervlaggen

Wil je de vlaggen in je vlaggenmasten weer eens veranderen? Misschien zijn ze versleten, is het evenement afgelopen of is het tijd voor wat anders. Wij kunnen baniervlaggen op vijf verschillende formaten bedrukken op 110 grams vlaggendoek en op 115 grams Longlife. Daarnaast kun je ook nog aangeven of je de afwerking van de vlag aan de linker of de rechter zijde wilt hebben. Ook kan de vlag eventueel worden voorzien van een tunnel aan de bovenkant. Bepaal aan de hand van je opdruk of je een zwarte of een witte band met haken wilt hebben. Bekijk hier onze baniervlaggen.

 

Golfvlaggen

Onze golfvlaggen van 44 x 34,5 cm worden altijd voorzien van een golftube waarmee deze op elke gangbare vlaggenstok past op de golfbaan. Deze vlaggen maken we van 115 grams Longlife en zijn te bedrukken in full color. Laat per seizoen, event of sponsor andere golfvlaggen bedrukken. Jouw gewenste bedrukking wordt door middel van de sublimatietechniek op de golfvlag aangebracht. Bekijk onze golfvlaggen.

 

Kioskvlag bedrukken

Op zoek naar een vlag voor aan de buitenmuur van je winkel? Promoot de merken die je verkoopt door middel van deze kioskvlaggen. Natuurlijk  is deze vlag ook perfect geschikt om het logo van jouw eigen bedrijf erop te bedrukken. De kioskvlaggen zijn te bedrukken in drie verschillende formaten waarbij de grootste 75 x 75 x 150 cm is. Je kunt voor deze vlag kiezen uit twee verschillende materialen. Dit zijn 115 grams Longlife en de 610 grams blockout. De bedrukking wordt aangebracht door middel van sublimatie. Bekijk onze kioskvlaggen.

 

Raamvlag

Wil jij voor een tijdelijke of langdurige promotie een vlag ophangen aan je raam? Dan is onze raamvlag daar goed geschikt voor. De raamvlaggen worden op een formaat van 55 x 80 cm gemaakt van hoogwaardig 610 grams blockout. Je kunt jouw vlag dubbelzijdig laten bedrukken in full color. Je hebt de keuze om alleen een losse vlag te kopen of daar ook een stok met zuignap aan toe te voegen. Bekijk onze raamvlaggen.

 

Zwaaivlaggetjes

Zoek je leuke zwaaivlaggetjes voor op een sportevenement of voor een ander event? Wij bieden zwaaivlaggetjes aan op verschillende formaten. De grootste zwaaivlag is 31 x 21 cm en kan zowel op 150 grams glanzend papier gemaakt worden als op het 120 grams vlamwerende materiaal flamstop. De kleinere zwaaivlaggetjes kunnen eveneens op 150 grams glanzend papier gedrukt worden en daarnaast ook op  het lichtere 115 grams glanzend papier. De stokjes standaard gemaakt van onbreekbaar PP Polypropyleen. Bekijk onze pagina met zwaaivlaggetjes.

 

Vlag bedrukken met logo

Bootvlag bedrukken

Wil jij jouw boot voorzien van een leuke bootvlag? Laat dan een  vlag bedrukken! Wij bieden hiervoor diverse afmetingen. Daarmee zijn de bootvlaggen dus zowel geschikt voor kleine als voor grote boten. De bedrukking zal door middel van sublimatie worden aangebracht op het 115 grams Longlife doek. Bekijk onze bootvlaggen.

 

Gevelvlag bedrukken

Wil jij een vlag laten maken voor aan de mast op jouw gevel? Laat de vlaggen met naam bedrukken van jouw bedrijf. Zo herkennen jouw klanten de winkel of het kantoor van jouw gelijk. Bij deze vlag kun je kiezen uit 115 grams Longlife en 110 grams vlaggendoek. Daarnaast zijn er diverse formaten te kiezen. Deze gevelvlag wordt afgewerkt met een band, koord en een lus. Bekijk onze gevelvlag.

 

Landenvlag

Hoewel we niet alle vlaggen in onze webshop hebben staan, kunnen we wel zeggen dat we alle vlaggen van de wereld hebben. Wil jij dus een vlag bestellen van een specifiek land? Dan kun je deze altijd via een offerte aanvragen. Wil jij een van onze vlaggen bestellen die kant en klaar op de site staan, dan hoef je daar verder geen bestanden meer voor aan te leveren. Je kunt wel nog kiezen uit drie verschillende formaten. De vlaggen zijn gemaakt van 155 grams spunpolyester en zijn daarbij ook UV-bestendig. Bekijk onze landenvlaggen.

 

Vlaggenlijn bedrukken

Wil jij vlaggen laten maken voor een leuk feestje? Kies dan voor de vlaggenlijn. De vlaggetjes zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te bedrukken. Bij enkelzijdige bedrukking worden de vlaggen gemaakt van vlaggendoek en bij dubbelzijdige bedrukking worden de vlaggetjes gemaakt van 610 grams blockout. Laat er je eigen foto, een leuke tekst of een ander grappig plaatje op bedrukken. De vlaggen zijn voorzien van een B1-brandcertificaat. De vlaggenlijnen zijn standaard vijf meter lang en bestaat uit 13 vlaggetjes. Kies zelf of je een witte of een zwarte band wilt hebben. Bekijk onze vlaggenlijn.

 

Vlaggen op maat

Heb je nog steeds niet de vlag gevonden die jij zoekt? Dan kun je jouw eigen vlag ontwerpen. Je kunt hier kiezen uit 110 grams vlaggendoek of 115 grams Longlife. Het is geheel aan jou hoe groot je de vlag wilt maken. Je kunt daarnaast ook nog voor afwerkingen kiezen. Zo kun je kiezen voor een vlag met koord en lus, met haken of een vlag met of zonder tunnel.  Bekijk onze vlaggen op maat.

 

Andere vlag laten bedrukken?

Ben jij opzoek naar vlaggen die wij op dit moment niet hebben, zoals bijvoorbeeld een tafelvlag? Vraag hier dan een offerte voor aan. Zo kun je elke gewenste vlag met logo, foto of tekst laten bedrukken.

 

Alleen vlagaccessoires nodig?

Op zoek naar een vlaggensysteem, vlaggenstok of vlaggenstokhouder? Bekijk dan onze pagina met vlaggen accessoires.

Vragen of spoed met onze vlaggen bedrukken?

Heb je vragen over onze bedrukte vlaggen? Of heb je spoed met een vlag bedrukken? Neem dan snel telefonisch contact met ons op.

Hulp met jouw vlaggen?
Bel 020-348 48 72 of dien een terugbelverzoek in!