Inloggen /
Registreren

Winkelmandje

Offerte
aanvragen
Home | Buitenreclame | Vlaggen

Vlaggen bedrukken

Laat je vlag maken op elk gewenst formaat.

487 Reviews Gratis verzending 24-uurs levering Persoonlijk advies

Vlaggen kan je overal voor gebruiken. Laat vlaggen maken ter promotie van je bedrijf of evenement, gebruik bedrukte vlaggen op evenementen of laat je bedrukte vlaggen wapperen voor je bedrijfspand. Bij ons laat je vlaggen bedrukken op elk gewenst formaat. Ideaal voor elke gelegenheid. 

  Maak je keuze uit verschillende soorten vlaggen
  Wij produceren vlaggen op elk gewenst formaat
  Voordelig en meest besteld: gevelvlag (mastvlaggen)
  Vlaggen drukken tot 30 stuks morgen geleverd! 
  Snel geleverd 
  GRATIS hulp bij je opmaak!

Vlaggen ter promotie

Je kunt verschillende soorten vlaggen bedrukken voor op een beurs. De eerste vlag die je kunt kiezen is de baniervlag. De banier vlag valt enorm op door het grote formaat. Deze vlaggen zijn te bestellen met open zoom waarmee je ze gemakkelijk aan de mast kunt hangen.  


De baniervlag is standaard gemaakt van 110 grams vlaggendoek. Deze is optioneel ook te leveren als 115 grams Longlife vlaggendoek. Deze baniervlaggen gaan minimaal 4 tot 6 maanden mee. De levensduur van de vlag is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de windkracht, weersomstandigheden en onderhoud van de vlag. Strijk de vlag regelmatig om de levensduur te verlengen.

Je kunt kiezen voor een beachflag. Laat deze vlaggen bedrukken als je goed wilt opvallen in het straatbeeld. Deze vlag valt goed op in het straatbeeld doordat vlag een gebogen vorm heeft en vrij hoog is. De beachflags zijn te verkrijgen in 6 verschillende formaten. De vlaggen zijn volledig te bedrukken waardoor je deze zo opvallend kunt maken als je wilt. De vlaggen worden gesublimeerd en daardoor is de print op de vlag Uv-bestendig.

Kies ook voor een dropflag (ook wel druppelvlag genoemd). Door de ronde vorm heeft deze vlag een speels uiterlijk. Afhankelijk van je ontwerp kun je ervoor kiezen om strand vlaggen te bedrukken of een druppelvlag te bedrukken. Een druppelvlag weegt inclusief tas nog geen 2 kilo.

Laat gevel vlaggen bedrukken. Gevelvlaggen (mastvlaggen) zijn een uitstekend product voor al je reclame-uitingen. Een gevelvlag staat vaak aan de buitenzijde van een pand. Bestel er ook een gevelstok bij om deze gemakkelijk aan je pand te bevestigen.

Kies voor een kioskvlag als je vlaggen bedrukken wilt die je aan je winkelpand gaat hangen. Een kioskvlag is een driehoekige gevelvlag. De kioskvlaggen zijn zowel enkelzijdig- als dubbelzijdig te bedrukken. Kies je voor enkelzijdige bedrukking, dan wordt de vlag geproduceerd op 115 grams Longlife vlaggendoek.


Dit materiaal is doorschijnend en waterbestendig. Kies je voor dubbelzijdige bedrukking dan wordt deze geproduceerd op 610 grams zeildoek. Het voordeel hiervan is dat je een andere print op beide kanten kan drukken.

Liever een vlag aan je raam? Bestel dan een raamvlag. Bedrukte raamvlaggen worden standaard geleverd met een zuignap zodat je deze gemakkelijk op het raam kunt plakken (en later weer verwijderen). Raamvlaggen worden (net als v-borden) vooral gebruikt om huizen die te koop staan op een originele manier aan te prijzen.

Heb je een vlag nodig met een speciale afmeting of vorm? Laat dan een vlag op maat bedrukken. Hierbij zijn de mogelijkheden onbegrensd. Zo weet je zeker dat je echt iets unieks hebt. De vlag op maat heeft diverse afwerkingsmogelijkheden waaronder contour snijden.

Heb je een evenement op de golfbaan? Laat dan golf vlaggen bedrukken. Deze bedrukte vlaggen passen perfect op de meest gangbare golfstokken. De golfvlaggen zijn ook te bestellen met ‘tube lock systeem’. Dit houdt in dat de vlag geplaatst wordt in een stok die gemakkelijk mee waait met de wind (dit komt de levensduur van de vlaggen ten goede). De vlaggen worden standaard geleverd in sets van 9, 18 of 27 stuks (ook te bestellen vanaf 1 stuk natuurlijk).

Vlaggen voor overige doeleinden

Heb je ook een boot? Deze kun je ook voorzien van een persoonlijke bootvlag. Maak promotie voor jouw eigen onderneming of ga voor een klassieker zoals een piraten vlag, of een Nederlandse vlag.

Binnenkort een evenement met hapjes? Bestel dan cocktailprikkers. Met zelf bedrukte cocktailprikkers smaakt het eten nog lekkerder. Je kunt deze bestellen in kleine of grote oplages, zo maakt het niet uit hoe groot het evenement is. Jij regelt de hapjes, wij de vlaggetjes.


Trots op je land of regio? Laat dan landen vlaggen bedrukken. Deze landen vlaggen zijn gemaakt van 155 grams Spunpolyester. Bestel bijvoorbeeld een Nederlandse vlag maar ook een Friese vlag of een Amsterdamse vlag.


Binnenkort een feestelijke gelegenheid? Laat dan een lijn van vlaggen bedrukken. De vlaggenlijn (ook wel pavoiseerlijn genoemd) is afgewerkt met een extra sterke band en kan daardoor tegen een stootje. Ook zijn deze vlaggen B1 brandvertragend (hiermee voldoe je aan de door de overheid gestelde eisen). Standaard wordt er een 5 meter lange vlaggenlijn geleverd met een vlag om de 40 centimeter.


Opzoek naar een ideale sfeermaker bij elk evenement? Kies dan voor zwaaivlaggetjes (handvlaggetjes). Deze zwaaivlaggetjes worden standaard geleverd met onverwoestbare staafjes. Op deze manier kunnen kinderen deze vlaggetjes ook gebruiken zonder dat er kans is op gevaar. Ook te bestellen met als materiaal 120 grams Flamstop. Dit materiaal is brandwerend en vat geen vlam. 

Vlaggen bedrukken in Amsterdam

Onze online drukkerij is gevestigd in Amsterdam. Wij produceren veel voor lokale kleine en grote partijen. Wil je langs komen om je ontwerp of aanvraag door te spreken, dan ben je van harte welkom. Wij helpen je graag bij het samenstellen van jou unieke vlag.


Vlaggen aantallen

Heb je een laag aantal vlaggen nodig? Dan is het handig om digitaal gedrukte vlaggen te bestellen (minder dan 30 stuks). Heb je een grotere oplage nodig? Laat dan zeefdruk vlaggen bedrukken.    

Vlaggen accessoires

Laat je vlaggen bedrukken? Kies dan de juiste accessoires bij jouw vlag. Heb je een harde of zachte ondergrond? Bestel dan een grondpen bij je vlaggen. Liever een universele basis voor je vlaggen? Kies dan voor een grondboor. Heb je een vlakke ondergrond? Kies dan voor een kruisvoet.

Niet gevonden wat je zocht? Klik hier om terug te gaan naar Drukbedrijf.nl.

Hulp met jouw vlaggen?
Bel 020-348 48 72 of dien een terugbelverzoek in!