Visitekaartjes maken

Visitekaartjes maken

Wil je visitekaartjes maken?
Wij bieden je visitekaartjes in alle soorten en maten.

Visitekaartjes maken

Een visitekaartje kun je voor verschillende doeleinden gebruiken. Over het algemeen geef je deze aan zakenrelaties zodat deze direct bezitten over jouw belangrijke gegevens. Dan wil je natuurlijk wel dat je direct een goed indruk achter laat.

Je kunt ze ook gebruiken om bijvoorbeeld mee te geven bij pakketjes. Zo weet de ontvanger waar het product vandaan komt.

Dit zijn zomaar twee voorbeelden voor het gebruik van een visitekaart. Bedenk altijd eerst waarvoor je ze wilt gaan gebruiken. Je kunt hier dan je ontwerp en ook de specificaties op af stemmen. Voor een simpel kaartje is het niet nodig om heel veel bijzondere elementen of papiersoorten te kiezen. En juist voor het achterlaten van een perfecte indruk bij je zakenrelaties kies je voor exclusieve materialen en afwerkingen.


Inhoud van je kaartje

Er zijn altijd een paar basiselementen die niet mogen ontbreken als je het visitekaartje gaat ontwerpen. Over het algemeen kiezen mensen er voor om het dubbelzijdig te laten drukken. Zo kun je op één zijde overzichtelijk alle belangrijke gegevens kwijt. Op de andere zijde wordt dan vaak groot het logo met eventueel een slogan afgebeeld. Je kunt hier natuurlijk je eigen draai aan geven.

Adresgegevens, telefoonnummers en persoonsgegeven mogen natuurlijk nooit ontbreken op de informatiezijde. Je kun altijd nog extra informatie toevoegen zoals de functie binnen het bedrijf, alternatieve telefoonnummers en websites.

Als je heel veel informatie kwijt wilt op de visitekaartjes dan kun je het beste een gevouwen kaartje kiezen. Dit noemen we klapkaartjes. Als we deze visitekaartjes maken dan kun je de vouw zowel op de korte als de lange zijde plaatsen. Dit soort kaartjes zijn ook mooi om te stansen.

 

Het ontwerp van je visitekaartje dien je zelf te maken. Je levert je bestanden bij ons aan nadat de bestelling is voltooid. Wij controleren die altijd nog. Zo weet je zeker dat wij de juiste visitekaartjes maken.

 

Let wel altijd goed op onze aanleverspecificaties bij het ontwerpen van je visitekaart. Vaak zien we dat de bestanden de teksten te dicht bij de rand hebben of dat er geen afloop is meegenomen bij het opslaan. We kunnen het natuurlijk altijd drukken maar dan heb je een risico dat er bijvoorbeeld stukjes tekst wegvallen of dat je kaartje witte randen krijgt terwijl dit niet de bedoeling is.

 

Wil je visitekaartjes maken maar heb je nog geen eigen ontwerp? Wij kunnen je hierbij helpen. We hebben geen programma in de website voor visitekaartjes maken. Maar we kunnen dit in onze studio voor je doen. Vertel ons wat je wilt hebben en wij maken het voor je.

Ook als je nog geen logo hebt, kunnen wij die voor je ontwerpen.

Visitekaartjes spoed

Visitekaartjes met spoed bestellen.

Heb je snel visitekaartjes nodig? Bestel dan visitekaartjes met spoed.

Sommige soorten kunnen we direct produceren en dezelfde dag nog verzenden. Dan heb je de visitekaartjes spoed morgen in huis. Ben je dus vergeten om visitekaartjes bij te bestellen en heb je morgen een belangrijk evenement? Maak je geen zorgen! Zijn je visitekaartjes spoed vandaag voor 14.00 uur besteld? Dan worden ze morgen geleverd. Daarbij heb je ook nog de optie om ze bijvoorbeeld voor 12.00 uur of 10.00 uur te ontvangen.  

De levering van je visitekaartjes is dus binnen 24 uur. Spoed is dus echt spoed!

Alle kaartjes die geen speciale afwerking hebben, kunnen met spoed worden geleverd.

De visitekaartjes die met glans of mat laminaat worden afgewerkt, kunnen ook met spoed worden geleverd.

Ook als je verschillende ontwerpen nodig hebt, is het geen probleem de visitekaartjes spoed te leveren. Je kunt hiervoor de bestanden gewoon bij je bestelling aanleveren.

Zorg er voor dat je bestelling helemaal in orde is. Wij controleren uiteraard jouw bestanden. Als die goed zijn kunnen we direct gaan produceren. Als de bestanden niet goed zijn, verliezen we kostbare tijd. In de meeste gevallen kunnen wij het snel aanpassen maar dat is geen garantie.

Visitekaartjes drukken

Visitekaartjes drukken

Visitekaartjes drukken we al jaren voor duizenden klanten. Kies uit onze goedkope acties of uit zeer mooie en exclusieve versies.

Wil je advies hebben of eens verschillende soorten van dichtbij zien? Kom dan gerust langs op ons kantoor in Amsterdam.


Visitekaartjes drukken

We kunnen visitekaartjes drukken op veel verschillende manieren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Afhankelijk van je ontwerp en gebruiksdoeleinde, maken wij de mooiste kaartjes!

In de drukkerij kunnen we de visitekaartjes op elke wijze maken. Dit varieert van grote aantallen die door de grote drukstraten gaan van kleine aantallen die we digitaal printen. Dit zijn dus twee verschillende manieren van produceren.

Voor de kwaliteit maakt dit geen verschil. Jouw visitekaart wordt altijd mooi gedrukt!

Eerst controleren we het ontwerp dat je bij ons hebt aangeleverd. Het aanleveren kan online in je account of je stuurt ze naar ons per mail. Als het ontwerp niet goed is, dan laten we je dit gelijk weten. Je kunt je eigen ontwerp dan zelf nog aanpassen. Als je ons de aangepaste bestanden stuurt controleren we deze opnieuw.

Als je bestanden goed zijn, dun kunnen we die direct gaan afdrukken.

De bestanden worden naast elkaar op een groot vel geplaatst. Dit wordt vervolgens aan de voorkant en achterkant bedrukt op het door jou gekozen papier.

Na het visitekaartjes drukken worden de vellen gedroogd. Hierna kunnen ze op maat worden gesneden en verpakt voor verzending. Als je verschillende soorten hebt, worden die uiteraard ook apart verpakt.


Visitekaartjes drukken met spoed!

Heb je morgen visitekaartjes nodig? Geen probleem!

Wij drukken jouw kaartjes met spoed. Als je de bestelling inclusief je bestanden voor 14.00 uur voltooid, dan kunnen we de volgende werkdag nog de bestelling leveren. Altijd handig als je last minute nog kaartjes nodig hebt.