Inloggen /
Registreren

Winkelmandje

Offerte
aanvragen
Home | Huisstijl | Visitekaartjes

Visitekaartjes drukken

Visitekaartjes maken in alle soorten

487 Reviews Gratis verzending 24-uurs levering Persoonlijk advies
Ben je op zoek naar een mooi visitekaartje?
Wij drukken al jaren de visitekaarten voor bedrijven in Amsterdam en natuurlijk heel Nederland.
Onze visitekaartjes bestel je met gemak. En wil je meerdere ontwerpen drukken? Vraag dan even een offerte aan.

  Visitekaartjes bestellen tegen de allerlaagste prijs van Nederland
  Alle soorten visitekaartjes: Standaard, luxe en exclusief (lasercut, spot UV lak etc)
  Spoedservice! Visitekaartjes drukken en leveren binnen 1 dag
  Gratis levering en digitale proefdrukBewaren

Nieuwe visitekaartjes

Visitekaartjes zijn er in alle soorten en maten.
Je wilt natuurlijk goed voor de dag komen bij je zakenrelaties en dat doe je met een goed en mooi kaartje. De mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos en je kunt het zo exclusief maken als je zelf wilt. Uiteraard passen daar ook de kosten bij. Bedenk daarom dus goed hoe je ze wilt gaan gebruiken.

Op onze site kies je eerst voor het formaat. Dit is belangrijk voor de uitstraling van je kaartje en uiteraard ook voor de hoeveelheid informatie die je er op kwijt kan.

Het standaard visitekaartjes-formaat is 85 x 55 mm. Dat is net zo groot als een pasje waardoor ze perfect in je portemonnee passen zonder dat ze beschadigen. Wij drukken de visitekaartjes ook op dit formaat.


We drukken standaard in full color. Dit is ook de goedkoopste optie. Met full color is elke kleur mogelijk. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om in PMS-kleuren te bedrukken. Bepaal zelf of je dubbelzijdige of enkelzijdige visitekaartjes wilt bestellen.

We kunnen verschillende papiersoorten gebruiken. Deze variëren van standaard papier tot speciale papiersoorten. Mocht je vragen hebben bij een bepaalde soort dan kun je natuurlijk het beste even contact met ons opnemen.


Wil je net iets extra voor je visitekaart? Dan kies je nog een extra afwerking. De keuzes op de site zijn voor de meest gebruikte afwerkingen. Uiteraard kunnen we hier nog veel verder in gaan. Neem daarvoor contact met ons op.


Soorten

Je kunt dus hele exclusieve en unieke visitekaartjes maken. Deze zijn uiteraard duurder dan de standaard kaartjes. Ben je iemand die veel kaartjes uitdeelt? Dan kun je wellicht beter kiezen voor een simpel model. Als je alleen aan échte potentiële klanten je kaartje wilt geven dan wil je hier ook direct de beste indruk bij achterlaten. Kies dan voor een uniek kaartje waarmee je er écht uitspringt. 


Op onze site heb je verschillende producten visitekaartjes. Uiteraard bieden we je de meest standaard kaartjes die het goedkoopst zijn. Daarbij heb je ook de keuze voor de wat duurdere kaartjes die net iets mooier en exclusiever zijn. 


Neem bijvoorbeeld een kaartje met ronde hoeken. Dan ben je net even anders. Daarnaast hebben we ook gevouwen visitekaartjes. Op die manier kun je wat meer informatie kwijt of eventueel nog een boodschap opschrijven. Kijk hiervoor ook bij formaten.


Ben je echt op zoek naar hele originele visitekaartjes? Wij kunnen alles maken! Dus ook jouw kaartje. We beschikken over zeer veel papiersoorten die volgens verschillende methoden bedrukt en afgewerkt kunnen worden. Niets is dus te gek. Zo drukken we bijvoorbeeld visitekaartjes met bijvoorbeeld folies of kunnen we ze afwerken met een preeg.


Exclusieve visitekaartjes

Ben je op zoek naar zeer luxe of professionele visitekaartjes? Ben ons ben je aan het juiste adres. 

De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos. Dus geef je creatieve geest de ruimte!

Ook voor advies kun je ons bereiken. Door onze rijke ervaring kunnen we met je meedenken en jouw wensen vervullen om zo de mooiste kaartjes te maken.


Wil je zeer mooie zakelijke kaartjes maken? Met ons uitgebreid papiersoort assortiment geef je direct een mooie zakelijke uitstraling aan je visitekaartjes. Op de site staat slechts een kleine greep van de meest bestelde papiersoorten. Echter heb je papier in alle kleuren, diktes, texturen en afwerkingen. Voor exclusiviteit ben je dus aan het juiste adres. Wil je deze soorten eens goed bekijken? Kom dan gerust eens langs bij ons kantoor in Amsterdam of vraag een samplebox aan. 


Naast de keuze voor je papier heb je ook nog verschillende soorten bedrukking. Uiteraard drukken onze visitekaartjes standaard in full color of pantone kleuren. Ook kunnen we bedrukken met folie of speciale laksoorten. Zo kun je zelfs een blanco kaartje voorzien van je bedrijfsinformatie zonder dat er inkt wordt gebruikt. Folie is met name heel mooi wanneer dit op karton wordt ingelegd. Dit is beschikbaar in de meeste kleuren en uiteraard kun je meerdere kleuren tegelijk gebruiken. Als je gekleurd papier gebruikt met eventueel nog speciale structuren, krijg je leuke visitekaartjes.

Afwerkingen

Naast de keuze voor de papiersoorten en de manier van het bedrukken, heb je ook nog mogelijkheden voor de afwerking. Afhankelijk van de voorgaande keuzes, heb je nog vele soorten afwerkingen.


Zo kun je lamineren. Hiermee breng je een heel dun plastic laagje aan op het papier. Dit zorgt voor extra stevigheid. Je hebt hierin standaard de keuze uit glans- en matlaminaat. Ook heb je linnenlaminaat. Dit zit bijvoorbeeld op de buitenkant van je paspoort.


Tegenwoordig zie je steeds vaker dat visitekaartjes worden voorzien van een preegvorm. Dit wordt ook wel letterpress of blinddruk genoemd. De vorm wordt tegen heb papier aangedrukt waardoor er een reliëf ontstaat in het papier. Dit is voelbaar. Het pregen is aan één zijde toe te passen. Op de andere zijde is het wel zichtbaar maar staat het uiteraard gespiegeld weergegeven. Voor deze afwerking moet speciaal een vorm volgens het design worden aangemaakt. Die kosten draag je bij de eerste productie. Daarna is de vorm reeds beschikbaar en is het niet meer nodig voor toekomstige opdrachten nogmaals eenzelfde vorm te maken.


Ook kun je de visitekaartjes voorzien van een stansvorm. Dit is het uitsnijden van een vorm in het papier. De vorm moet apart worden gemaakt. Deze duwt als het ware het motief uit het papier. Als je bijvoorbeeld kiest voor een klapkaartje kun je mooie effecten maken met deze afwerking.


Op de site bieden we je de keuze om de visitekaartjes af te werken met een spot UV-lak. Dit is een doorzichtige lak. Geef dit dan wel aan op de werktekening die je gebruikt. Zo leg je extra nadruk op dit element ten opzichte van de rest. Naast spot UV-lak is er ook nog reliëflak. Dit is bijna hetzelfde, met als verschil dat de lak er dikker op wordt gezet. Daardoor komt het ook nog voelbaar omhoog. De spot UV-lak kun je ook in zijn geheel op de kaartjes aanbrengen. Daarmee geef je een mooie glanslaag op het papier. Dit noemen we gewoon ‘UV-lak’.


Bedrijven kaartjes

Voor alle werknemers nieuwe kaartjes nodig? Geen probleem.


Wil je meerdere ontwerpen visitekaartjes bestellen dan kunnen we die combineren. In de meeste gevallen zijn namelijk de voorzijdes van alle kaartjes hetzelfde. De achterzijde is verschillend met de persoonsgegevens van de medewerkers. Alle producten kunnen we combineren en dat levert jou een voordeel in de prijs op.

Je kunt de ontwerpen dan in aparte PDF bestanden aanleveren. Maak één PDF voor de algemene voorkant en maak verschillende PDF-bestanden voor de achterkantjes. Upload je bestand na je bestelling. Heb je geen PDF-bestanden? Kijk dan hier hoe je een visitekaartje in Word op kan maken. 


Productie van visitekaarten

Afhankelijk van de oplage produceren we digitaal of offset. Kleine aantallen of bepaalde spoedproducties drukken we digitaal. Dat gaat op een andere machine. Grote oplages drukken we offset. Dit duurt over het algemeen iets langer.

Vroeger kon je het verschil tussen beide productiewijzen goed onderscheiden. Daarbij was offset altijd een stuk mooier, dit kon echter niet altijd wanneer er bepaalde spoed geboden was. Tegenwoordig doen beide druktechnieken niet voor elkaar onder en zie je dus geen verschil.


Snel geleverd

De naamkaartjes worden over het algemeen snel geleverd.

Wanneer je de kaartjes met standaard papier en afwerking bestelt, duurt het zeker niet langer dan een week.

Heb je wat exclusievere afwerkingen gekozen, dan moet je er rekening mee houden dat het wat langer kan duren. Je resultaat is daarbij wel het wachten waard.

Als je aparte opties bij ons hebt aangegeven die niet op de website staan, dan is het een maatwerkproductie. Hiervoor nemen we graag de tijd zodat we zeker weten dat jij het perfecte product krijgt! We maken onze visitekaartjes altijd met grote toewijding.


Klik hier om terug te gaan naar Drukbedrijf.nl 

1Product samenstellen

Kies uit een van de opties om jouw product geheel naar wens samen te stellen.

 
  Hulp nodig?  
Marjon helpt je graag! 
Bel: 020 348 48 72
2
Kies Bedrukking
Bedrukking:
?
Visitekaartjes kunnen op de voor- en achterzijde worden bedrukt met maximaal 3 PMS-kleuren of full color (CMYK).

Full color of PMS kleuren

Full color
•    Visitekaartjes worden gedrukt met de kleuren: cyaan, magenta, yellow en key (zwart)
•    Full color wordt weergegeven met het cijfer 4 (Enkelzijdig 4/0 of Dubbelzijdig 4/4)
•    Kies deze optie bij drukwerk met 4 of meer kleuren
•    Let op! De kleuren kunnen afwijken ivm andere producten

Bij Full color drukwerk kun je kiezen voor 4/0, 4/4 en bij sommige producten 4/1. 4/0 betekent dat enkel de voorzijde wordt bedrukt, 4/4 betekent dat zowel de voor- als achterzijde worden bedrukt. 4/1 betekent dat de voorzijde in Full Color en achterzijde in zwart wordt bedrukt.

PMS-kleuren
•    Iedere kleur heeft een uniek nummer met uniforme specificaties
•    PMS wordt weergegeven met de cijfers 1 tot 3 (1/0, 1/1, 2/0, 2/2, 3/0, 3/3)
•    Kies deze optie bij drukwerk met maximaal 3 specifieke kleuren
•    Het kleurresultaat is altijd en overal hetzelfde.

1/0, 2/0, 3/0 of 4/0 houdt in dat  enkel de voorzijde met 1, 2, 3 of 4 PMS-kleuren wordt bedrukt. Bij 1/1, 2/2, 3/3 of 4/4 wordt zowel de voor- als de achterzijde met 1, 2, 3 of 4 PMS-kleuren bedrukt. Het getal staat voor het totale aantal gebruikte PMS-kleuren.

3
Kies Papiersoort
Papiersoort:
?

300 grams mat MC: Goedkoop en met een matte coating afgewekt. Ideaal voor hoge aantallen als je heel veel kaartjes weggeeft bijvoorbeeld bij bestellingen, pakketjes of bij de receptie.

300 grams biotop: Gerecycled papier zonder coating met een lichte crèmekleur. Heeft een open structuur waardoor je er ook nog op kunt schrijven.

300 grams metallic: Speciaal papier met een metallic effect. Dit geeft een licht zilveren glitter in je drukwerk.

300 grams vergé: Luxe papier met een gelinieerde structuur erin verwerkt. Het papier heeft een open structuur met een lichte crème kleur.

350 grams mat MC: Meest gekozen papiersoort. Mooi stevig en niet duur. Het papier heeft een matte coating en kan van bijna alle afwerkingen worden voorzien.

350 grams offset wit: Strak wit papier zonder coating. Dit papier is mooi stevig en geeft een zakelijke uitstraling. Je kunt hier ook nog goed op schrijven.

350 grams sulfaatkarton: Papiersoort met extra opdikking waardoor dit dikker is dan 350 grams mat MC.

400 grams mat MC: Extra stevig papier met een matte coating. 

450 grams sulfaatkarton: Het dikste papier dat we aanbieden. Geeft een mooie luxe uitstraling en kan van meerdere afwerkingen worden voorzien.

750 grams luxecore: De kern van dit papier is zeer stevig en kan gekozen worden in verschillende kleuren die zichtbaar zijn op de snede. Hiermee is de kern een verlengstuk van je ontwerp.

1000 grams bankpas: In wit en in transparant verkrijgbaar.

Aluminium: Dit is een dun aluminium plaatje. Omdat de bedrukking niet op een witte maar een aluminium achtergrond geplaatst wordt, krijg je kleurverschil.

4
Kies Afwerking
Afwerking:
?

De afwerking is zeer bepalend voor je visitekaartje. Hieronder worden de afwerkingen uitgelegd.

visitekaartjes goudfolie Goudfolie: Je kaartje wordt voorzien van een gouden folie in de gewenste vorm
visititekaartjes zilver folie Zilverfolie: Je kaartje wordt voorzien van een zilveren folie in de gewenste vorm
visitekaartjes met hologram folie Hologram: Je visitekaartje wordt voorzien van een folie met een hologram effect
visitekaartjes met preeg Pregen: Je visitekaartje krijgt een relief erin gedrukt in de gewenste vorm. ook wel blinddruk genoemd.
visitekaartjes met relieflak Reliëflak: Er wordt een glanzende en voelbare lak over bepaalde elementen gelegd. De lak kun je ook in een bepaalde vorm aanleggen zoals hier met waterdruppels.
visitekaartjes met spot-uv Spot-UV: Er wordt een glanzende lak over bepaalde delen op het visitekaartje gelegd. Deze lak is licht voelbaar.
×
De volgende onderdelen zijn niet ingevuld:
2Aantal, prijs en levertijd

Selecteer een prijs in de tabel om verder te gaan met je bestelling.

Aantal
De staffel die je ziet bevat onze standaard aantallen. Mocht je een ander aantal nodig hebben, vraag dan gerust een offerte aan.

Levertijd
Onze standaard levertijden zijn weergegeven. Mocht je het product sneller in huis willen hebben, vraag dan gerust een offerte aan.

Aantal en Prijzen - Digitaal gedrukt
?
Selecteer hieronder in de tabel hoeveel stuks je wilt bestellen door op de prijs te klikken. De prijzen komen overeen met het aantal stuks en de bijbehorende levertijd.
Voordelig bij kleine oplages
  Budget levering Standaard levering Spoed levering
Aantal
* Prijzen zijn excl. BTW en inclusief levering binnen Nederland en België (mits anders aangegeven).
** Uiterlijke leverdatum geldt enkel indien alle bestanden voor 14:00 uur zijn aangeleverd.
Kies je oplage en levertijd
Selecteer een prijs in de tabel om verder te gaan
2Aantal, prijs en levertijd

Selecteer een prijs in de tabel om verder te gaan met je bestelling.

Aantal
De staffel die je ziet bevat onze standaard aantallen. Mocht je een ander aantal nodig hebben, vraag dan gerust een offerte aan.

Levertijd
Onze standaard levertijden zijn weergegeven. Mocht je het product sneller in huis willen hebben, vraag dan gerust een offerte aan.

Aantal en Prijzen - Offset gedrukt
?
Selecteer hieronder in de tabel hoeveel stuks je wilt bestellen door op de prijs te klikken. De prijzen komen overeen met het aantal stuks en de bijbehorende levertijd.
Voordelig bij grote oplages
  Budget levering Standaard levering Spoed levering
Aantal
* Prijzen zijn excl. BTW en inclusief levering binnen Nederland en België (mits anders aangegeven).
** Uiterlijke leverdatum geldt enkel indien alle bestanden voor 09:30 uur zijn aangeleverd.
Kies je oplage en levertijd
Selecteer een prijs in de tabel om verder te gaan

Visitekaartjes maken

Wil je visitekaartjes maken?
Wij bieden je visitekaartjes in alle soorten en maten.

Visitekaartjes maken

Een visitekaartje kun je voor verschillende doeleinden gebruiken. Over het algemeen geef je deze aan zakenrelaties zodat deze direct bezitten over jouw belangrijke gegevens. Dan wil je natuurlijk wel dat je direct een goed indruk achter laat.

Je kunt ze ook gebruiken om bijvoorbeeld mee te geven bij pakketjes. Zo weet de ontvanger waar het product vandaan komt.

Dit zijn zomaar twee voorbeelden voor het gebruik van een visitekaart. Bedenk altijd eerst waarvoor je ze wilt gaan gebruiken. Je kunt hier dan je ontwerp en ook de specificaties op af stemmen. Voor een simpel kaartje is het niet nodig om heel veel bijzondere elementen of papiersoorten te kiezen. En juist voor het achterlaten van een perfecte indruk bij je zakenrelaties kies je voor exclusieve materialen en afwerkingen.


Inhoud van je kaartje

Er zijn altijd een paar basiselementen die niet mogen ontbreken als je het visitekaartje gaat ontwerpen. Over het algemeen kiezen mensen er voor om het dubbelzijdig te laten drukken. Zo kun je op één zijde overzichtelijk alle belangrijke gegevens kwijt. Op de andere zijde wordt dan vaak groot het logo met eventueel een slogan afgebeeld. Je kunt hier natuurlijk je eigen draai aan geven.

Adresgegevens, telefoonnummers en persoonsgegeven mogen natuurlijk nooit ontbreken op de informatiezijde. Je kun altijd nog extra informatie toevoegen zoals de functie binnen het bedrijf, alternatieve telefoonnummers en websites.

Als je heel veel informatie kwijt wilt op de visitekaartjes dan kun je het beste een gevouwen kaartje kiezen. Dit noemen we klapkaartjes. Als we deze visitekaartjes maken dan kun je de vouw zowel op de korte als de lange zijde plaatsen. Dit soort kaartjes zijn ook mooi om te stansen.

 

Het ontwerp van je visitekaartje dien je zelf te maken. Je levert je bestanden bij ons aan nadat de bestelling is voltooid. Wij controleren die altijd nog. Zo weet je zeker dat wij de juiste visitekaartjes maken.

 

Let wel altijd goed op onze aanleverspecificaties bij het ontwerpen van je visitekaart. Vaak zien we dat de bestanden de teksten te dicht bij de rand hebben of dat er geen afloop is meegenomen bij het opslaan. We kunnen het natuurlijk altijd drukken maar dan heb je een risico dat er bijvoorbeeld stukjes tekst wegvallen of dat je kaartje witte randen krijgt terwijl dit niet de bedoeling is.

 

Wil je visitekaartjes maken maar heb je nog geen eigen ontwerp? Wij kunnen je hierbij helpen. We hebben geen programma in de website voor visitekaartjes maken. Maar we kunnen dit in onze studio voor je doen. Vertel ons wat je wilt hebben en wij maken het voor je.

Ook als je nog geen logo hebt, kunnen wij die voor je ontwerpen.

Visitekaartjes met spoed bestellen.

Heb je snel visitekaartjes nodig? Bestel dan visitekaartjes met spoed.

Sommige soorten kunnen we direct produceren en dezelfde dag nog verzenden. Dan heb je de visitekaartjes spoed morgen in huis. Ben je dus vergeten om visitekaartjes bij te bestellen en heb je morgen een belangrijk evenement? Maak je geen zorgen! Zijn je visitekaartjes spoed vandaag voor 14.00 uur besteld? Dan worden ze morgen geleverd. Daarbij heb je ook nog de optie om ze bijvoorbeeld voor 12.00 uur of 10.00 uur te ontvangen.  

De levering van je visitekaartjes is dus binnen 24 uur. Spoed is dus echt spoed!

Alle kaartjes die geen speciale afwerking hebben, kunnen met spoed worden geleverd.

De visitekaartjes die met glans of mat laminaat worden afgewerkt, kunnen ook met spoed worden geleverd.

Ook als je verschillende ontwerpen nodig hebt, is het geen probleem de visitekaartjes spoed te leveren. Je kunt hiervoor de bestanden gewoon bij je bestelling aanleveren.

Zorg er voor dat je bestelling helemaal in orde is. Wij controleren uiteraard jouw bestanden. Als die goed zijn kunnen we direct gaan produceren. Als de bestanden niet goed zijn, verliezen we kostbare tijd. In de meeste gevallen kunnen wij het snel aanpassen maar dat is geen garantie.

Visitekaartjes drukken

Visitekaartjes drukken we al jaren voor duizenden klanten. Kies uit onze goedkope acties of uit zeer mooie en exclusieve versies.

Wil je advies hebben of eens verschillende soorten van dichtbij zien? Kom dan gerust langs op ons kantoor in Amsterdam.


Visitekaartjes drukken

We kunnen visitekaartjes drukken op veel verschillende manieren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Afhankelijk van je ontwerp en gebruiksdoeleinde, maken wij de mooiste kaartjes!

In de drukkerij kunnen we de visitekaartjes op elke wijze maken. Dit varieert van grote aantallen die door de grote drukstraten gaan van kleine aantallen die we digitaal printen. Dit zijn dus twee verschillende manieren van produceren.

Voor de kwaliteit maakt dit geen verschil. Jouw visitekaart wordt altijd mooi gedrukt!

Eerst controleren we het ontwerp dat je bij ons hebt aangeleverd. Het aanleveren kan online in je account of je stuurt ze naar ons per mail. Als het ontwerp niet goed is, dan laten we je dit gelijk weten. Je kunt je eigen ontwerp dan zelf nog aanpassen. Als je ons de aangepaste bestanden stuurt controleren we deze opnieuw.

Als je bestanden goed zijn, dun kunnen we die direct gaan afdrukken.

De bestanden worden naast elkaar op een groot vel geplaatst. Dit wordt vervolgens aan de voorkant en achterkant bedrukt op het door jou gekozen papier.

Na het visitekaartjes drukken worden de vellen gedroogd. Hierna kunnen ze op maat worden gesneden en verpakt voor verzending. Als je verschillende soorten hebt, worden die uiteraard ook apart verpakt.


Visitekaartjes drukken met spoed!

Heb je morgen visitekaartjes nodig? Geen probleem!

Wij drukken jouw kaartjes met spoed. Als je de bestelling inclusief je bestanden voor 14.00 uur voltooid, dan kunnen we de volgende werkdag nog de bestelling leveren. Altijd handig als je last minute nog kaartjes nodig hebt.