Inloggen /
Registreren

Winkelmandje

Offerte
aanvragen
Home | Buitenreclame | Makelaarsborden

Makelaarsborden

Kies uit tuinborden of v-borden

487 Reviews Gratis verzending 24-uurs levering Persoonlijk advies

V-Borden of raamborden worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Zo zijn deze geschikt voor om huizen te koop te zetten, maar je kunt deze ook inzetten om te laten zien dat er een jongetje of meisje is geboren. Je kunt kiezen uit v-borden en tuinborden. Je kunt de v-borden gemakkelijk aanbrengen op het raam met het dubbelzijdige tape dat is meegeleverd. Deze laten geen lijmresten achter.

 V-borden bestellen in verschillende formaten
 Geproduceerd van kanaalplaat, geschikt voor buitengebruik
 Per stuk of in grote aantallen bestellen
 Gratis verzending

Tuinborden of V-borden bestellen?

Makelaarsborden: V-borden bedrukken

Wil je makelaarsborden bedrukken, maar heb je geen tuin? Dat kan zijn omdat je een bovenwoning hebt of dicht aan de straat staat, dan is een v-bord ideaal. Onze makelaarsborden zijn standaard voorzien van dubbelzijdig tape. Je kunt de makelaarsborden maken op een gevouwen formaat van 50 x 70 cm of 70 x 50 cm. Laat de makelaarsborden drukken in full color of in de PMS kleuren van jouw huisstijl.

 

Makelaarsborden: Tuinborden

Staat je huis te ver van de straat en wil je dat langslopende of langsrijdende mensen zien dat het huis te koop staat? Dan is een tuinbord ideaal. Bij ons kun je terecht voor een tuinbord met systeem en print. Ben je op zoek naar alleen een print? Dat is ook mogelijk! Dit wordt bedrukt dubbelzijdig full color bedrukt op een 5 mm forexbord. Kies uit een bordje van 65 x 48 cm of 48 x 65 cm.

 

Waarvoor de borden gemaakt worden?

Je kunt het bord gebruiken om aan voorbijgangers te laten zien dat het huis te koop staat, maar het is ook makkelijk voor bezichtigers om het juiste adres te vinden.

 

We gebruiken de borden ook steeds vaker bij geboortes. Laat iedereen met trots zien dat er een jongetje of meisje is geboren!

 

Neem contact op voor informatie

Voor meer informatie over de verschillende borden kun je ons altijd per telefoon of e-mail bereiken.

Hulp met jouw makelaarsborden?
Bel 020-348 48 72 of dien een terugbelverzoek in!