Inloggen /
Registreren

Winkelmandje

Offerte
aanvragen
Home | Kerst | IJskrabbers

IJskrabber bedrukken

Laat voor je personeel een ijskrabber met logo bedrukken

487 Reviews Gratis verzending 24-uurs levering Persoonlijk advies

Op zoek naar een leuke give-away voor jouw klanten? Of juist naar een winters cadeautje voor het personeel? Kies dan uit een van onze ijskrabbers. Zo heb je de keuze uit de luxe krabber met handschoen of de simpelere maar net zo functionele budget krabber. Bedruk je logo op de krabbers die bedoelt zijn voor je klanten of een leuke tekst op de krabbers van jouw personeel.

 

 Keuze uit verschillende kleuren

 Keuze uit twee verschillende ijskrabbers

 Wij helpen graag met je design

 Maakt je ruiten ijsvrij!

Verschillende ijskrabbers

Wij bieden op onze website twee verschillende ijskrabbers aan. Een simpele maar zeer functionele driehoekige ijskrabber of een luxe ijskrabber met handschoen. Beide ijskrabbers zijn te verkrijgen in meerdere kleuren.

 

Kies je kleur

Maak je de keuze voor de driehoek ijskrabber? Dan zijn er 7 verschillende kleuren waar je uit kunt kiezen. Als je ijskrabber met handschoen laat bedrukken, dan kun je kiezen uit 3 verschillende kleuren handschoenen.

 

Soort bedrukking

Als je de driehoek ijskrabber laat bedrukken, dan zal deze enkelzijdig in full color worden bedrukt. De luxe ijskrabber met handschoen wordt bedrukt in PMS kleuren. Zo kun je ontwerpen aanleveren waarin tot 4 PMS kleuren worden gebruikt. Deze bedrukkingen kun je laten aanbrengen op de krabber, de handschoen of op beide.

 

Hulp nodig met design?

Heb je moeite met het opmaken van de ijskrabber? Wij helpen je graag met het ontwerpen van een bedrukte ijskrabber die naar jouw wens is. Wil je alleen wat op weg geholpen worden? Bekijk dan onze werktekeningen.

 

Spoed met bestellen?

Helemaal vergeten om te bestellen? Of een last-minute ingeving? Neem telefonisch contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden voor een spoedlevering. Wij kijken graag mee naar een oplossing.

Hulp met jouw ijskrabbers?
Bel 020-348 48 72 of dien een terugbelverzoek in!