Inloggen /
Registreren

Winkelmandje

Offerte
aanvragen
Home | Textiel | Petten

Petten bedrukken

Wil je petten bedrukken of een pet borduren? Dat kan hier!

487 Reviews Gratis verzending 24-uurs levering Persoonlijk advies

Laat petten bedrukken met tekst of met logo voor je bedrijf of team. Kies uit onze baseball caps, vintage caps, trucker caps en snapbacks. Wij drukken al vanaf 5 stuks! Kies bij elke pet uit één van de kleuren en laat deze bedrukken in PMS kleuren, full color. Je kunt de caps ook laten borduren. Lever je eigen ontwerp aan en wij gaan voor je aan de slag.

 Zowel bedrukking als borduring mogelijk
 Meerdere modellen petten
 Al vanaf 5 stuks te bestellen
 Gratis verzending

Jouw petten bestellen en bedrukken of borduren

Kies je gewenste soort pet en bepaal je soort bedrukking. Wij bieden al onze petten in verschillende kleuren aan. Zit jouw gewenste kleur er niet tussen? Dan kun je eventueel zelf petten aanleveren of even contact met ons opnemen of wij ook een pet in jouw gewenste kleur kunnen leveren.

 

Hieronder een korte samenvatting per soort pet

 

Baseball caps

De naam zegt het al. Dit zijn de klassieke baseball caps die je misschien wel kent van het Amerikaanse honkbal. Een pet met een ronde klep. Kies uit één van de 11 kleuren en en laat deze borduren met maximaal 12 kleuren. Daarnaast is deze pet te bedrukken met één tot vier PMS kleuren. Op aanvraag is deze pet ook te bedrukken aan de achterzijde. De bedrukte caps kunnen met 7 werkdagen geleverd worden en zijn te bestellen vanaf 25 stuks.

 

Snapbacks

De snapbacks zijn ook wel bekend als de rappercaps. Deze petten zijn voorzien van een rechte klep en een druksluiting aan de achterzijde. De snapbacks zijn verkrijgbaar in 10 kleuren. Je kunt deze caps laten bedrukken in zowel één tot vier PMS kleuren als in full color. Daarbij kun je deze cap borduren met 1 tot 12 kleuren. Bedruk de pet bijvoorbeeld met je eigen naam of jouw logo. We kunnen je bedrukte pet al binnen een week leveren.

 

Trucker cap

Ook kun je trucker caps bedrukken. Bij de cap heb je de keuze uit vijftien verschillende kleurcombinaties. Laat de petten bedrukken met logo van jouw bedrijf. Laat de bedrukking aanbrengen in één tot vier PMS kleuren of in full color. Ook deze pet kun je borduren. Wij kunnen je pet met opdruk al binnen een week leveren.

 

Vintage cap

De vintage cap is eigenlijk een mix van de snapback en de trucker cap. Het is dan ook de oude variant van de trucker cap. Laat de petten bedrukken met naam of maak een pet met logo. Deze pet heeft een rechte klep inclusief een opdikking. Bij de vintage caps kun je kiezen uit 11 verschillende kleuren. Voorzie de pet van een bedrukking in PMS kleuren of in full color. Ook deze petten zijn binnen een week te leveren en verkrijgbaar vanaf 5 stuks.

 

Welke pet kies jij?

Kies hieronder de pet die jij graag wilt hebben. Wordt het de baseball cap, snapback, trucker cap of toch de vintage cap? Voorzie de petten met tekst die je zelf hebt verzonnen en maak ze daarmee uniek.

Wanneer je jouw keuze voor de pet hebt gemaakt en het soort opdruk hebt bepaald, dan krijg je ontwerpinstructies te zien voor het samengestelde product.

 

Wil je meer informatie hebben over de petten? Of wil je weten of de petten die jij wenst te hebben nóg sneller geleverd kunnen worden? Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij bekijken dan de mogelijkheden met onze productie.

Hulp met jouw petten?
Bel 020-348 48 72 of dien een terugbelverzoek in!