Inloggen /
Registreren

Winkelmandje

Offerte
aanvragen
Home | Stickers | Raamstickers

Raamstickers maken

Raamstickers bestellen met logo of met je eigen ontwerp

487 Reviews Gratis verzending 24-uurs levering Persoonlijk advies
Bestel je raamstickers voor op kantoor met het logo van je bedrijf of op zandstraalfolie om bepaalde ruimtes te blinderen. Of laat je raamstickers maken om de geboorte van je kind te vieren. De stickers worden altijd precies op maat gesneden. Jij hoeft ze alleen nog maar te plakken op de ramen.

  Kies uit verschillende materialen voor het gewenste effect
  Bestel rechthoekig of gesneden in een speciale vorm
  Keuze uit witte bedrukking
  Ontwerp eigen tekst, logo, afbeelding of blindering

De bestelling van je raamfolie plaats je door alle stappen op de pagina te doorlopen. Bedenk van tevoren wat voor een soort sticker je wilt bestellen. En of je deze aan de buitenzijde of aan de binnenzijde van het raam wilt plakken.


Soorten Folie

Je kunt kiezen uit 5 soorten materialen voor je sticker. De meest gekozen soort is normaal wit vinyl. Dit wordt voornamelijk gebruik voor het maken van witte letters en ander witte vorm. Zo kun je op een raam snel informatie weergeven aan voorbijgangers.
Transparante folie kan worden voorzien van een witte bedrukking. Als je direct je eigen ontwerp in full laat drukken op de transparante raamfolie, dan wordt je bedrukking ook licht transparant. Alle witte onderdelen in je ontwerp worden niet gedrukt tenzij je voor een witte + full color bedrukking hebt gekozen.
De clearview folie heeft dezelfde eigenschappen als de transparante folie maar is nog helderder. Je hebt nauwlijks door dat er een folie op het raam is geplaatst.
Als je bepaalde delen van het raam wilt blinderen voor inkijk dan kun je kiezen voor onze zandstraal folie. De zandstraal folie kun je zowel op de buitenzijde als op de binnenzijde van het raam plaatsen. Het materiaal kunnen we direct bedrukken. Kies je voor plakken op de binnenzijde, dan drukken we op een transparante folie die we voorzien van een zandstraal folie. Anders kun je de bedrukking niet goed zien van buiten.
One way vision folie wordt gebruikt om de inkijk volledig tegen te gaan. Met one way vision folie kan men helemaal niet meer naar binnen kijken. Je kunt zelf nog wel naar buiten kijken. Dit materiaal kan alleen op de buitenzijde van het raam worden geplakt. Men kan dan niet naar binnen kijken en ziet in plaats daarvan jouw eigen ontwerp raamstickers.

Bedrukking

Standaard drukken wij de raamstickers in full color. Als je kiest voor een witte folie of een one way vison folie, dan heb je hieraan voldoende. Kies je voor een transparante folie dan wil je misschien witte delen printen in je ontwerp. Dan moet je kiezen voor alleen een witte print of voor een bedrukking in full color + een witte print.

De vorm van je raamsticker

Een raamsticker logo kun je laten maken door te kiezen voor een vrije vorm. We snijden dan je eigen logo op het grote stickervel. Het logo haal je dan van het stickervel af.
We pellen en appliceren niet op transfer. Die mogelijkheid is er wel. Wil je dit bestellen? Vraag dan even online een offerte aan.
We drukken je raamstickers op maat. Dit gaat heel nauwkeurig dus zorgt dat je alles goed hebt opgemeten. Als de sticker iets te groot is, dan kun je nog wel wat wegsnijden. Echter kan een te kleine sticker niet groter gemaakt worden. Dit kan dus niet zo mooi zijn.

Binnenzijde of buitenzijde plakken

Raamstickers kun je plakken aan de binnenzijde en aan de buitenzijde van het raam. Het is aan te raden om de sticker aan de binnenzijde te plakken in verband met de houdbaarheid. Op deze manier is je raamsticker beschermd tegen de regen en de zon. Als je aan de binnenzijde gaat plakken en je wilt dat het ontwerp aan de buitenzijde zichtbaar is, dan moet je het ontwerp gespiegeld aanleveren.
Het kan ook zijn dat je raamstickers en raamfolie besteld voor gebruik binnen je kantoorpand. Dan is het niet per se nodig om ze gespiegeld te plakken. Je kunt dan gewoon een normale bestelling plaatsen.

Stickers plakken

Raamstickers zijn redelijk eenvoudig te bevestigen. Door de ramen een beetje nat te maken met een plantenspuit, kun je de sticker later nog bewegen. Zo zit het niet direct definitief vast aan het raam. Je kunt hiervoor ook glassex gebruiken.
Als je ontwerp eenmaal netjes op het raam zit gebruik je een rakel om het vocht onder de folie vandaan te strijken. Hou dan een doekje bij de hand om het snel droog te maken. In plaats van een rakel kun je ook een plastic pasje gebruiken.

Snijfolie

Wil je raamstickers maken die bijvoorbeeld bestaan uit alleen tekst of sierlijke vormen waarvan het ontwerp uit 1 kleur bestaat? Dan is het mooier om te kiezen voor een snijfolie. Dit is namelijk verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dan is het niet nodig om wit vinyl te bedrukken. Wij leveren snijfolie in elke gewenste kleur. Je kunt hier een offerte voor aanvragen.

1Product samenstellen

Kies uit een van de opties om jouw product geheel naar wens samen te stellen.

 
  Hulp nodig?  
Joris helpt je graag! 
Bel: 020 348 48 72
1
Kies Materiaalsoort
Materiaalsoort:
?
Witte folie: 3M folie wit. Met witte folie komt de bedrukking het beste tot zijn recht.
Transparante folie: 3M folie transparant. Bedek je ramen met een transparante folie om de inkijk te verminderen.
Clearview folie: Vergelijkbaar met transparante folie maar nog helderder.
Zandstraalfolie: Matte folie met een gezandstraald effect. Voorkomt inkijk van buitenaf. Ook te bedrukken.
One Way Vision folie: Met deze folie kun je van buiten niet naar binnen kijken maar van binnen wel naar buiten. De buitenstaander ziet wel een print.
2
Kies Bedrukking
Bedrukking:
?
4/0: Full color bedrukking. Kan op elke raamsticker. Bij transparant materiaal is de bedrukking ook iets transparant. Je kunt dit voorkomen door te kiezen voor 5/0.
5/0: Full color met wit. Om te voorkomen dat je full color bedrukking transparant wordt, kunnen we hier een witte onderlaag voor drukken. Daarmee krijg je een mooi dekkende bedrukking. Natuurlijk kun je ook gewoon wit in je ontwerp meenemen.
1/0: We drukken alleen wit. Geef dit met een steunkleur aan in je ontwerp.
3
Kies Plakzijde
Plakzijde:
?
Buitenzijde raam: De sticker wordt op de voorkant van het raam geplakt. De belijming zit dus aan de achterkant van de sticker. 
Binnenzijde raam: De sticker wordt aan de achterkant van het raam geplakt met het beeld naar buiten. De belijming zit dus aan de voorkant van de sticker.
4
Kies Vorm
Vorm:
?
Rechthoekig: Je sticker wordt precies gesneden op de aangegeven maat. Je ontvangt een rechthoek.
Vrije vorm: Je sticker wordt in een speciale vorm gesneden. Leg in je bestand een contourlijn aan zodat onze machine deze kan volgens tijdens het snijden. Je formaat is de totale breedtemaat + de totale lengtemaat.
Losse delen: Heb je teksten of losse delen die je op het raam wilt plakken? Dan moeten we hier een applicatiefolie op zetten zodat je de sticker makkelijk kunt plakken. Vraag hier een offerte voor aan.
5
Kies Afwerking
Afwerking:
?
Bij sommige materiaalsoorten kun je voor een glans laminaat kiezen. Laminaat beschermt je print tegen weersinvloeden zoals wind, stof, regen en zon. Vooral aan te raden bij buiten gebruik.
6
Kies Levensduur
Levensduur:
?
Wanneer je de raamsticker voor langere tijd wilt laten zitten, dan kies je voor een drie jarige levensduur. Wissel je de prints vaak? Dan kies je voor 12 maanden. Hierbij is de belijming minder sterk waardoor je die na langere tijd makkelijk verwijdert.
×
De volgende onderdelen zijn niet ingevuld:
7
Kies het formaat
?
We maken jouw product precies op maat. Vul hier de breedte en hoogte in centimeters in om het totale formaat te bepalen. Selecteer vervolgens "bereken prijs".
Breedtecm
Hoogtecm
Totaalm2
Let op! Minimale breedte/hoogte = 10 cm
 
2Aantal, prijs en levertijd

Selecteer een prijs in de tabel om verder te gaan met je bestelling.

Aantal
De staffel die je ziet bevat onze standaard aantallen. Mocht je een ander aantal nodig hebben, vraag dan gerust een offerte aan.

Levertijd
Onze standaard levertijden zijn weergegeven. Mocht je het product sneller in huis willen hebben, vraag dan gerust een offerte aan.

Aantal en Prijzen
?
Selecteer hieronder in de tabel hoeveel stuks je wilt bestellen door op de prijs te klikken. De prijzen komen overeen met het aantal stuks en de bijbehorende levertijd.
Voordelig bij kleine oplages
  Budget levering Standaard levering Spoed levering
Aantal 7 werkdagen
levering do 28-2
5 werkdagen
levering do 28-2
1 werkdag
levering do 28-2
* Prijzen zijn excl. BTW en inclusief levering binnen Nederland en België (mits anders aangegeven).
** Uiterlijke leverdatum geldt enkel indien alle bestanden voor 14:00 uur zijn aangeleverd.
2Aantal, prijs en levertijd

Selecteer een prijs in de tabel om verder te gaan met je bestelling.

Aantal
De staffel die je ziet bevat onze standaard aantallen. Mocht je een ander aantal nodig hebben, vraag dan gerust een offerte aan.

Levertijd
Onze standaard levertijden zijn weergegeven. Mocht je het product sneller in huis willen hebben, vraag dan gerust een offerte aan.

Aantal en Prijzen - Offset gedrukt
?
Welk product heb je nodig? Bijvoorbeeld folders.
Voordelig bij grote oplages
  Budget levering Standaard levering Spoed levering
Aantal 7 werkdagen
levering do. 28-2
5 werkdagen
levering do. 28-2
1 werkdag
levering do. 28-2
* Prijzen zijn excl. BTW en inclusief levering binnen Nederland en België (mits anders aangegeven).
** Uiterlijke leverdatum geldt enkel indien alle bestanden voor 09:30 uur zijn aangeleverd.