Inloggen /
Registreren

Winkelmandje

Offerte
aanvragen
Home | Horeca | Bekers

Bekers bedrukken

Laat mokken of wegwerpbekers bedrukken

487 Reviews Gratis verzending 24-uurs levering Persoonlijk advies

Heb je binnenkort een evenement waarvoor je bedrukte wegwerpbekers nodig hebt? Laat deze dan bedrukken met een logo of boodschap. Ben je op zoek naar een relatiegeschenk of een cadeau voor je personeel? Dan is een thermosbekers of mokken bedrukken misschien een leuk idee! Bedruk de bekers in full color of met PMS kleuren, afhankelijk van het soort beker.

 

 Keuze uit verschillende bekers

 Kies uit verschillende formaten 

 Laat je bekers in één of meerder kleuren bedrukken

 Perfect voor relatiegeschenken, events of voor op het werk

Wat voor beker zoek jij?

 

Op onze website bieden we verschillende soorten bekers aan. Zo heb je de keuze uit koffiemokken, plastic bekers en kartonnen bekers. Zie hieronder per beker wat de mogelijkheden zijn.

 

Koffiemokken

Wil jij meerdere mokken of slechts één mok laten bedrukken? Onze mokken hebben een inhoud van 300cc en kunnen rondom in full color worden bedrukt. Je kunt ervoor kiezen om de mok alleen te laten bedrukken met een naam of logo. Het is ook mogelijk om er een hele afbeelding op te bedrukken. Is dit dus wat je zoekt voor op kantoor bijvoorbeeld? Laat dan een mok met foto of tekst bedrukken.

 

Plastic bekers

Op zoek naar plastic bekers voor een event of voor bij jouw café op het terras? Bekijk dan onze pagina met plastic bekers. Je kunt plastic bekers laten bedrukken in 4 PMS kleuren. Op aanvraag is het zelfs mogelijk om tot 6 PMS kleuren te bedrukken. Bedruk plastic bekers al vanaf 1250 stuks. Ben je daarnaast op zoek naar verschillende formaten? Kies uit bekers van 170cc, 250cc of 300cc. Op aanvraag kun je hier ook platte of koepel deksel bij bestellen.

 

Kartonnen bekers

Ook kartonnen bekers zijn bij ons te bestellen. We kunnen de kartonnen bekers allemaal in full color laten bedrukken. Op de 230cc beker na kunnen we de bekers van 100, 150, 180 en 300cc ook bedrukken met 1 tot 4 PMS kleuren. De kartonnen bekers zijn al vanaf 50 stuks te bedrukken.

 

Thermosbekers

Zoek je een leuk geschenk voor je personeel of relaties? Wij beschikken over thermosbekers in  6 verschillende kleuren. Wij kunnen de thermosbekers laser graveren of bedrukken tot 4 PMS kleuren.

Hulp met jouw bekers?
Bel 020-348 48 72 of dien een terugbelverzoek in!