Inloggen /
Registreren

Winkelmandje

Offerte
aanvragen
Home | Presentatie | Wandbekleding

Wandbekleding

Maak je wanden in een handomdraai mooier met wandbekleding

487 Reviews Gratis verzending 24-uurs levering Persoonlijk advies

Met wandbekleding maak je van je saaie witte muren heel snel een mooie strakke wand. Door de keuze uit verschillende soorten producten hebben we voor elk type wand een toepassing om deze op te vrolijken. Zowel voor binnen als voor buitenwanden is dit geen probleem. Je kunt ook nog eens kiezen voor permanente en tijdelijke oplossingen.

  Keuze uit verschillende producten
  Voor elk formaat wand
  Makkelijk te monteren
  Gratis hulp bij de opmaak!

Soorten wandbekleding

Kies uit verschillende soorten producten om je wanden op te vrolijken. Sommige soorten geven je een eenvoudige tijdelijke oplossing waar andere producten je een strakke permanente wand bieden.

Al onze wanden zijn eenvoudig zelf te plaatsen.

Wanneer je een gladde muur wilt voorzien van behang, dan kun je ervoor kiezen dit behang met een eigen ontwerp te laten drukken. Dit kan op het product airtex. Een bijkomend voordeel is dat het airtex in de meeste gevallen uit één stuk geleverd kan worden. Zo kun je het in zijn geheel op de muur aanbrengen zonder strepen en slechte aansluitingen

Naast het behangen van een volledige muur kun je  er ook voor kiezen om een peesdoek op de muur aan te brengen. Hiervoor schroef je eerst een aluminium frame op de muur waar je later een doek in hangt. Het resultaat is superstrak. En als je uitgekeken bent op het ontwerp kun je deze makkelijk wisselen met een nieuw doek.

Wil je niet een hele muur voorzien van een print maar slechts één of meerdere gedeeltes dan kun je het beste kiezen voor fotoplaten. Die bieden we in verschillende materialen en formaten.

Zo kun je kiezen voor Aluminium platen, canvas foto’s, foto op hout en foto op plexiglas. Elk materiaal heeft zijn eigen specifieke eigenschappen waardoor je deze platen goed kan laten opnemen in de uitstraling en sfeer van je kantoor.

Zoek je een tijdelijke oplossing om een wand te voorzien van een print? Dan kun je het beste kiezen voor ons gekkotex. Dat is zelfklevend textiel die je (net als airtex) op de muur plakt. Maar dan als een sticker. Het zelfkleven textiel blijft ongeveer een half jaar goed plakken en is ook eenvoudig te verwijderen na enkele dagen

Hulp met jouw wandbekleding?
Bel 020-348 48 72 of dien een terugbelverzoek in!