Beoordeling: Magneetstickers


6 Beoordelingen
100%

van de klanten beveelt dit product aan

Beoordelingen

5 sterren
5
4 sterren
1
3 sterren
0
2 sterren
0
1 Ster
0

9
Erg behulpzaam en een perfect result!

Heeft mijn verzoek meerdere malen per chat en e-mail zorgvuldig gelezen en het zonder verdere moeite opgelost. Behulpzaam en geduldig terwijl ik het logo in het beste formaat kreeg. En prachtig werk afgeleverd. Super blij mee!

Aanbeveling
Datum
Door
ja
16-05-2022
Katrien, Schiedam

10
Zeer behulpzaam en snelle levering

Voor mij is alles nog nieuw in de drukwereld, ik ben daarbij zeer goed geholpen om alles zo te krijgen zoals ik het voor mij had. Blij met deze fijne service en ook snelle levering!

Aanbeveling
Datum
Door
ja
25-03-2021
Judith, Hooglanderveen

10
Super service

Wytze heeft ontzettend fijn (en geduldig) geholpen. Zeer fijne service. Eind resultaat nog niet gezien want ligt op kantoor en niemand is daar vanwege corona, maar gebaseerd op eerdere bedrukkingen zal de kwaliteit top zijn.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
21-03-2020
Liza, Utrecht

10
Bestelling was precies zoals omschreven

De bestelde producten waren erg goed van kwaliteit ten opzichte van de prijs. Fijne hulp gehad bij het aanleveren van de bestanden en snelle levering.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
29-08-2022
Nienke van den Hoorn, Barneveld

9
Top geregeld

Snelle werk

Aanbeveling
Datum
Door
ja
27-11-2020
Bas, Delft

8
Goeie service

Ik had vraag achtergelaten bij bestelling. Kreeg meteen volgende dag eerst mail en later telefoontje. Goeie service dus. Minder handig vond ik dat ik eerst moest betalen en daarna pas plaatje kon uploaden en kijken hoe die paste. De magneetstickers bleken trouwens niet te werken op de elektrische auto (deur blijkbaar niet van metaal).

Aanbeveling
Datum
Door
ja
15-05-2020
Jort, Den Haag