Inloggen /
Registreren

Winkelmandje

Offerte
aanvragen
Home | Stickers

Stickers maken en drukken

Laat je stickers drukken op elk gewenst formaat

487 Reviews Gratis verzending 24-uurs levering Persoonlijk advies

Stickers maken kan voor elk doeleinde. Bij ons laat je verschillende soorten stickers drukken. Voor een promotie actie kan je het beste ronde of rechthoekige stickers maken. Deze stickers zijn makkelijk te verspreiden waardoor je boodschap zeker blijft plakken. Onze stickers drukken we op papieren stickers of op vinyl (waterafstotende) stickers.

  Kies uit al onze soorten stickers

  Verkrijgbaar in vele formaten. Ook op maat gemaakte stickers

  Laat je stickers maken op vinyl of papier

Bedrukt tape

Verpak je dozen met herkenbare tape. Zo ziet de ontvanger van jouw pakket direct wie de afzender is. Verder is dit natuurlijk veel goedkoper dan speciale dozen laten maken voor je bedrijf. Deze dozen worden vaak ook direct weggegooid zodra het product ontvangen is. Bedrukte tape is net zo duur als gewoon tape. 

Ronde stickers

Wil je stickers maken die je binnen en buiten kunt gebruiken? Kies dan voor ronde stickers. Het voordeel van ronde stickers is dat je deze ook contour (in alle vormen) kunt snijden. Grotere formaten worden meestal gebruikt voor promotionele activiteiten. Kleine ronde stickers worden vaak gebruikt als sluiting van enveloppen en op pakketten. 

Stickers op maat

Wil je stickers maken die aan speciale wensen moeten voldoen? Bestel dan stickers op maat. Hierbij zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kunt hierbij alles zelf kiezen. Denk hierbij aan de vorm, de materiaalsoort, de afwerking, de levensduur en het formaat. 


Vierkante stickers

Wil je rechthoekige stickers maken die je overal voor gebruiken? Kies dan voor vierkante stickers. Deze stickers kun je zowel binnen als buiten gebruiken en zijn ideaal voor promotionele activiteiten. 


Vloerstickers

Zoek je een sticker speciaal voor een harde ondergrond? Kies dan voor een vloersticker. Ideaal als versiering voor elke winkel, beursstand of straat. De stickers zijn voorzien van een anti-sliplaag.  Deze laag voorkomt slijtage en zorgt dat het minder glad is. 


Doming stickers

Doming stickers (ook wel 3D stickers) zijn stickers met een speciale epoxy laag (harslaag met 2 componenten). Door de harslaag komt de sticker iets omhoog. Het wordt doming genoemd omdat de ronding de vorm aanneemt van een dome. Ideaal geschikt als sticker voor een merklabel.

Zoek je een ander product? Bekijk dan de homepage van Drukbedrijf.nl.  

Hulp met jouw stickers producten?
Bel 020-348 48 72 of dien een terugbelverzoek in!