Inloggen /
Registreren

Winkelmandje

Offerte
aanvragen
Home | Promotie | Boeken

Boek drukken

Meer dan 20 jaar vakmanschap!

487 Reviews Gratis verzending 24-uurs levering Persoonlijk advies

Drukbedrijf.nl helpt jou graag met de begeleiding van je boekproductie ongeacht of deze in kleine of grote oplage wordt gedrukt. Onze drukkerijen zijn zo ingericht dat we maximaal rendement halen uit  onze drukvellen zodat we je de laagste prijzen kunnen bieden. 

Je boek bij Drukbedrijf.nl drukken is altijd: 

  Scherpste prijs, gegarandeerd!

  Offerte binnen 24 uur

  Gratis en snel geleverd

  Kosteloze ontwerphulp

  Vanaf 10 stuks leverbaar

Wat is jouw verhaal?

Je eigen boek drukken is een feestelijk  moment. Veel tijd en energie heb je gespendeerd aan de ontwikkeling van je eigen verhaal en design. Nu is het moment om je boeken te laten drukken. Een spannende tijd waarbij je op zoek bent naar de beste technieken in combinatie met de laagste productie kosten.

Boeken opmaken

Is jouw verhaal helemaal klaar maar heb je nog geen grafisch ontwerp? Geen probleem, ons grafische team helpt je graag bij de opmaak alvorens we je boek drukken. Wij geven altijd, standaard kosteloze ondersteuning bij de opmaak voor we je boek drukken.  Wanneer wij dus je boek drukken ben je altijd verzekerd van correct artwork. Wel zo handig. Wil je eerst langskomen voor een kop koffie en persoonlijk advies? Of wil je dat wij je opmaak verzorgen van A tot Z?  Bel ons voor een kosteloze afspraak. 

Boeken printen 

Jouw boek drukken is een uniek moment, dus ook de aanpak. Er is veel tijd gestoken in het ontwerpen van jullie almanak of het schrijven van bijvoorbeeld een biografie of levensverhaal van een familielid.  Doordat wij gebruik maken van een enorm netwerk aan drukprofessionals en vakmensen kunnen wij voor ieder project de juiste partner inschakelen. Welke bindtechnieken wil je gaan gebruiken? Heb je al nagedacht over een papiersoort? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze, vraag daarom hier een gratis papierwaaier aan. Wil je graag enkele afdrukken ontvangen van een katern of een aantal bladzijdes? Bij een definitieve opdracht zit dit in de prijs inbegrepen.   

Bindtechnieken

Als het om een boek drukken gaat zijn de bindkeuzes ook een belangrijk onderdeel bij het maken je keuze.  Als boekdrukker adviseren wij bij hardcovers te kiezen voor genaaid gebonden boek. Door het ontbreken van garen bij het maken van bijvoorbeeld een gelijmd softcover boek is deze productietechniek per definitie minder stevig, echter wel voordeliger. Het bedrukken van binnenwerk of omslag verschilt qua techniek en kwaliteit niet. Het artwork en de opmaak echter wel weer.

Genaaid of garenloos gebrocheerd

Een genaaid gebonden boek is een boekblok opgebouwd uit katernen die aan elkaar vastgenaaid zijn met garen. Het boekblok wordt vervolgens voorzien van een gaasje met een lijmlaag die flexibel is.  Uiteindelijk worden de boekblokken schoon gesneden en in een harde omslag verlijmd. Wilt je voor een duurzame oplossing gaan dan adviseren wij om voor een genaaid gebonden oplossing te kiezen.  Bij garenloos gelijmde boeken wordt de rug na het printen van de vellen, gevouwen tot katernen en daarna ingefreesd waarna een flexibele lijm de functie van genaaid gebonden katernen overneemt.

Hoe schrijf jij je boek?

Je eigen levensverhaal als boek drukken? Of gewoon een boek uitbrengen omdat je een geweldig idee hebt? Vanuit ons kantoor in Amsterdam kunnen onze professionele tekstschrijvers je ondersteunen tijdens het schrijfproces. We beschikken over een handig stappenplannen om je wat extra handvaten te bieden. 

 

Hulp met jouw boeken?
Bel 020-348 48 72 of dien een terugbelverzoek in!