Inloggen /
Registreren

Winkelmandje

Offerte
aanvragen
Home | Promotie | Boeken | Softcover boeken

Softcover boek drukken

Scherp geprijsd én snel geleverd!

487 Reviews Gratis verzending 24-uurs levering Persoonlijk advies

Wil jij softcover boeken drukken? Bij ons kun je uit vele mogelijkheden kiezen. Bepaal het formaat waarin je het boek wilt hebben, van welk papiersoort je de cover en het binnenwerk en of je het papier nog wilt laten voorzien van een extra afwerking. Geef daarbij aan hoeveel pagina’s je boeken moeten hebben en hoe de jij rugbinding moet worden gemaakt.

 Goedkoper dan hardcover boeken
 Al vanaf 10 stuks te bestellen
 Snelle levering mogelijk

Tip: Voor de leesbaarheid van teksten adviseren wij altijd matte papiersoorten.

Softcover boek drukken naar jouw smaak

Een paperback boek drukken is een stuk goedkoper dan een hardcover boek. Wil jij dus goedkoop boeken laten drukken of bijvoorbeeld een wat luxere brochure? Dan is dit de beste optie. Hieronder geven we wat uitleg over wat de keuzemogelijkheden precies inhouden.

 

Kies de bedrukking van het binnenwerk

Bij ons kun je apart aangeven welke kleur het binnenwerk moet zijn. De bedrukking op de buitenkant van het boek wordt hierbij dus niet bedoeld. Wil jij in jouw boek gewoon zwarte tekst en/of zwart-wit plaatjes hebben? Dan kun je hier kiezen voor 1/1 (Dubbelzijdig zwart). Moeten er ook plaatjes in kleur komen? Kies dan voor 4/4 (Dubbelzijdig full color).

 

Formaat van het boek

Standaard kun je op onze website kiezen uit tien verschillende formaten. Wil je toch nét een ander formaat hebben? Noteer dan bij elke stap welke optie je wilt en vraag een offerte aan. Geef daarbij ook jouw gewenste formaat boek aan.

 

Kies het papiersoort voor het binnenwerk

Er zijn vele verschillende papiersoorten mogelijk. Als je een boek hebt dat echt gelezen moet worden, waar dus veel tekst in komt te staan, dan raden we aan om een matte papiersoort te gebruiken. Daarbij is 90 grams roman de meest gebruikte. Heb je een boekje waar vooral plaatjes worden afgebeeld, dan komt dit op glanzend papiersoort het beste tot uiting. Ben je graag milieubewust, kies dan voor 120 grams biotop. Let wel op, want dit papiersoort is vaak wat meer crème van kleur omdat dit niet is gebleekt.

 

Papiersoort van de cover

Wil je precies dezelfde kaft als het papier van het binnenwerk? Neem dan de ‘Selfcover’. Wil je jouw papieren omslag van een dikker papiersoort hebben, dan heb je die mogelijkheid ook.

 

Kies bedrukking van de cover

Voor de cover kun je uit drie verschillende opties qua bedrukking kiezen. Moet het boek worden opgemaakt in jouw huisstijl en heb je hier PMS kleuren voor? Dan is het mogelijk om voor dubbelzijdige PMS bedrukking te kiezen. Hoef je geen kleur op je kaft? Kies dan gewoon voor 1/1 (Dubbelzijdig zwart). Uiteraard is ook de 4/4 (Dubbelzijdig full color) mogelijk als je foto’s en/of teksten in kleur op je cover wilt hebben.

 

Afwerking van je cover

Wil je jouw omslag met een plastic laagje voorzien van extra bescherming? Dit plastic wordt ook wel een laminaat genoemd. Kies uit een glans- of matlaminaat.

Wanneer je kiest voor mat laminaat, is het ook mogelijk om dit te laten voorzien van spot UV lak. Met spot UV lak kun je aangeven dat je op een bepaald punt van je design een glans wilt aanbrengen.

 

Kies je voor een preeg en/of folie? Met een preeg wordt een reliëf (diepdruk) aangebracht. Vaak wordt er bij het diep gedrukte deel gekozen voor een zilver-, rood- of goud folie.

 

Welk aantal pagina’s heb je nodig?

Standaard bieden we de mogelijkheid om een pagina aantal van tussen de 68 en 608 te kiezen. Wil je meer of minder pagina’s? Laat dit dan weten in een offerte aanvraag.

 

De rugbinding

Kies bij rugbinding de manier waarop je de boeken gebonden wilt hebben. Wil je softcover boeken waarvan de rug gelijmd is? Kies dan voor garenloos gelijmd als rugbinding.

 

Meer informatie over onze boeken?

Heb je nog specifieke vragen over onze boeken? Dan kun je altijd contact met ons opnemen voor vragen. Wil je toch liever boeken met een harde kaft? Bekijk dan onze hardcover boeken.

 

Bij ons kun je zowel terecht voor een grote oplage boeken als voor een kleine oplage vanaf 10 stuks.
1Product samenstellen

Kies uit een van de opties om jouw product geheel naar wens samen te stellen.

 
  Hulp nodig?  
Thomas helpt je graag! 
Bel: 020 348 48 72
1
Kies Bedrukking binnenwerk
Bedrukking binnenwerk:
3
Kies Papiersoort binnenwerk
Papiersoort binnenwerk:
4
Kies Papiersoort cover
Papiersoort cover:
5
Kies Bedrukking cover
Bedrukking cover:
6
Kies Afwerking cover
Afwerking cover:
7
Kies Aantal pagina's
Aantal pagina's:
8
Kies Rugbinding
Rugbinding:
×
De volgende onderdelen zijn niet ingevuld:
2Aantal, prijs en levertijd

Selecteer een prijs in de tabel om verder te gaan met je bestelling.

Aantal
De staffel die je ziet bevat onze standaard aantallen. Mocht je een ander aantal nodig hebben, vraag dan gerust een offerte aan.

Levertijd
Onze standaard levertijden zijn weergegeven. Mocht je het product sneller in huis willen hebben, vraag dan gerust een offerte aan.

Aantal en Prijzen - Digitaal gedrukt
?
Selecteer hieronder in de tabel hoeveel stuks je wilt bestellen door op de prijs te klikken. De prijzen komen overeen met het aantal stuks en de bijbehorende levertijd.
Voordelig bij kleine oplages
  Budget levering Standaard levering Spoed levering
Aantal
* Prijzen zijn excl. BTW en inclusief levering binnen Nederland en België (mits anders aangegeven).
** Uiterlijke leverdatum geldt enkel indien alle bestanden voor 14:00 uur zijn aangeleverd.
Kies je oplage en levertijd
Selecteer een prijs in de tabel om verder te gaan
2Aantal, prijs en levertijd

Selecteer een prijs in de tabel om verder te gaan met je bestelling.

Aantal
De staffel die je ziet bevat onze standaard aantallen. Mocht je een ander aantal nodig hebben, vraag dan gerust een offerte aan.

Levertijd
Onze standaard levertijden zijn weergegeven. Mocht je het product sneller in huis willen hebben, vraag dan gerust een offerte aan.

Aantal en Prijzen - Offset gedrukt
?
Selecteer hieronder in de tabel hoeveel stuks je wilt bestellen door op de prijs te klikken. De prijzen komen overeen met het aantal stuks en de bijbehorende levertijd.
Voordelig bij grote oplages
  Budget levering Standaard levering Spoed levering
Aantal
* Prijzen zijn excl. BTW en inclusief levering binnen Nederland en België (mits anders aangegeven).
** Uiterlijke leverdatum geldt enkel indien alle bestanden voor 09:30 uur zijn aangeleverd.
Kies je oplage en levertijd
Selecteer een prijs in de tabel om verder te gaan

Direct mailing: drukken en verzenden

Gelijmde brochures worden in veel gevallen als direct mailing richting bijvoorbeeld abonnees of leden van een vereniging verzonden. Van het softcover boek drukken tot de distributie, wij kunnen het van a tot z verzorgen. Je magazines worden altijd netjes voorzien van een seal en adresdrager(s). Wij werken daarnaast met verschillende verzendmaatschappijen samen zodat we altijd de beste deal voor jouw kunnen bedingen. Versturen op rekening en op basis van je eigen dibiteurennummer behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Verschillende bindwijzes

Wij werken je boek standaard af met een perfectbind afwerking. Dit is een erg sterke vorm van een gelijmd gebonden boek. We bieden ook genaaid gebonden oplossingen. De kosten hiervan liggen hoger echter is deze bindwijze ook duurzamer.

Afwerking omslag wat kies jij? 

Je softcover boek drukken kan met schillende afwerkingen. Wij werken je omslag standaard gratis af met mat of glans laminaat. Omslag met spot UV of een preeg is ook een mogelijkheid. Hiervoor gelden afwijkende tarieven.

Spot UV:

Spot UV is een luxe-afwerking, bijvoorbeeld bij visitekaartjes, omslagen van magazines en flyers kan dit een glanzende lak zijn die je op een bepaald deel van het ontwerp kunt laten plaatsen.

Pregen

Dit noemen we ook wel prägen ofwel embossing. Zeer oude techniek waarbij reliëf (diepdruk) in drukwerk wordt aangebracht. meestal wordt deze methode van drukwerkveredeling ook gebruikt in combinatie met gedrukte tekst en foliedruk.


Voor meer opties neem contact op met onze klantenservice: 020 348 48 72