Beoordeling: Peesdoek


7 Beoordelingen

100%

van de klanten beveelt dit product aan

Beoordelingen

5 sterren
5
4 sterren
2
3 sterren
0
2 sterren
0
1 Ster
0

10
Goede snelle service

Duidelijke website met een goede betaalwijze en handige interface voor het ontwerp. Verder meedenkend klantgericht en persoonlijk

Aanbeveling
Datum
Door
ja
11-09-2021
Eric, Amsterdam

10
Super goed geholpen en persoonlijk contact

Nadat ik een order had gedaan voor peesdoeken en ik nog niet zeker was over het aan te leveren document, heb ik contact opgenomen en ben ik direct goed geholpen, ze denken niet in problemen maar alleen in oplossingen. ik heb eerst ook de frames met led besteld en nu alleen de doeken. Super tevreden over levering en product, en service

Aanbeveling
Datum
Door
ja
03-10-2020
Martijn Verschoof, Rotterdam

8
snelle support, vriendelijk en goed eindprodukt

M'n eerste keer dat ik een doek bestelde. Had wat vragen, werd keurig en ook vriendelijk geholpen. Spullen waren op tijd. Kwaliteit was goed. applicatie denkt mee (is foto in juiste formaat / kwaliteit).

Aanbeveling
Datum
Door
ja
12-07-2021
Hans, Harderwijk

10
Top geholpen

Ik moest 2 grote doeken hebben voor led frames, de eerste foto's die ik aanleverde waren niet goed genoeg, maar na veel hulp van het team van drukbedrijf zijn we tot 2 nieuwe foto's gekomen en nu zijn ze top!

Aanbeveling
Datum
Door
ja
23-04-2021
Martijn Verschoof, Rotterdam

10
Top. alles goed en vlot geregeld

Top. alles goed en vlot geregeld

Aanbeveling
Datum
Door
ja
12-11-2020
E, W

10
Super service. Een echte aanrader

geweldige hulp bij het samenstellen en super snelle service van de bestelde producten

Aanbeveling
Datum
Door
ja
18-05-2021
Aad Stikkelorum, Beilen

8
Afdruk goed, service verliep een beetje rommelig

Weinig of geen wachttijd via telefoon, maar ik moest nog wel eens terugbellen om uiteindelijk de juiste proefstukje van het materiaal te ontvangen. De medewerker kende het artikel niet goed waardoor hij van zijn verkeerde aannames uitging. Afdruk was top en daar gaat het uiteindelijk om. (Nog) Geen ervaring met klachtenafhandeling... Gelukkig, maar na een eerste opdracht is dat nog niet zo raar. Vanwege het resultaat toch een aanrader. Hopelijk volgende keer contact met iemand met meer kennis van het geleverde en minder rommeligheid. Ik besef dat er wel erg veel verkoopwaren in het pakket zitten.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
03-08-2020
Bob, Buggenum