Inloggen /
Registreren

Winkelmandje

Offerte
aanvragen
Home | Buitenreclame | Vlaggen | Gevelvlag

Gevelvlag

Bedrukte gevelvlaggen binnen één werkdag geleverd

487 Reviews Gratis verzending 24-uurs levering Persoonlijk advies

Bestel hier je vlag op maat of kies voor één van onze standaard rechte modellen. Gevelvlaggen ook wel mastvlaggen genoemd zijn een uitstekend product voor al je reclame-uitingen. Zo is een vlag bijvoorbeeld te gebruiken als spandoek bij sportwedstrijden maar natuurlijk ook gewoon als gevelvlag.


  Levering mogelijk binnen 1 werkdag 
  Karabijnhaken optioneel bij te bestellen 
  Standaard voorzien van zoom 
  Incl. meest bestelde formaten: 100x70cm, 150x100cm
  Geproduceerd op licht doorschijnend vlaggendoek
  Bij windkracht 6 is de levensduur vastgesteld op 3 tot 4 maanden

Een gevelvlag maken voor je winkelpand

Gevelvlaggen worden vaak gebruikt aan de buitenzijde van een pand. De gevel vlaggen zorgen voor directe bekendheid bij langskomend publiek. Een boodschap die meteen opvalt. Een bedrukte gevelvlag is een aanwinst voor elk pand. 

Gevelvlaggen met gevelstok

Heb je ook nog een gevelstok nodig om je vlag aan op te hangen? Kies er dan voor om een aluminium stok en houder bij te bestellen. Ga je de vlag vooral op beurzen gebruiken? Dan is het handig om de vlag met een mobiele vlaggenmast te bestellen. 


Longlife 115 grams vlaggendoek

Jouw gevelvlaggen worden altijd geprint op 115 grams Longlife vlaggendoek. Longlife vlaggendoek is gemaakt van polyester en het voordeel daarvan is de vlag erg sterk is en snel droogt. De print is Uv-bestendig (de print verkleurt niet in de zon). Het Longlife vlaggendoek dient niet omgezoomd te worden.


Omzomen

In de alinea hierboven werd al de term ‘omzomen’ genoemd. Dit betekent dat de vlag rondom afgewerkt wordt. Dit is een gestikte nette afwerking. Omzomen zorgt ervoor dat de rand verstevigd wordt en daardoor gaan de randen van de vlag niet rafelen. Ook zorgt dit voor een langere levensduur van jouw vlag. Dit is alleen nodig bij gevelvlaggen op 115 grams vlaggendoek.

Aantallen

Het grote voordeel aan een gevelvlag maken bij Drukbedrijf.nl is dat dit al vanaf één stuk kan. Je hoeft dus niet in een keer meerdere vlaggen af te nemen als je maar één vlag nodig hebt.


Gevelvlag in een winkelstraat

In winkelstraten worden vaak kioskvlaggen gebruikt. De kioskvlaggen zijn driehoekig van vorm.  Door de vorm is deze vlag beter te lezen. Een driehoekige gevelvlag is zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te bedrukken. Doordat de vlag 95% doorschijnend is, is de bedrukte boodschap aan beide kanten goed te lezen is.


Wil je driehoekige gevelvlaggen bestellen? Kijk dan bij kioskvlag.


Klik hier om terug te gaan naar de homepagina.

1Product samenstellen

Kies uit een van de opties om jouw product geheel naar wens samen te stellen.

 
  Hulp nodig?  
Thomas helpt je graag! 
Bel: 020 348 48 72
2
Kies Materiaalsoort
Materiaalsoort:
3
Kies Bedrukking
Bedrukking:
4
Kies Afwerking
Afwerking:
×
De volgende onderdelen zijn niet ingevuld:
2Aantal, prijs en levertijd

Selecteer een prijs in de tabel om verder te gaan met je bestelling.

Aantal
De staffel die je ziet bevat onze standaard aantallen. Mocht je een ander aantal nodig hebben, vraag dan gerust een offerte aan.

Levertijd
Onze standaard levertijden zijn weergegeven. Mocht je het product sneller in huis willen hebben, vraag dan gerust een offerte aan.

Aantal en Prijzen - Digitaal gedrukt
?
Selecteer hieronder in de tabel hoeveel stuks je wilt bestellen door op de prijs te klikken. De prijzen komen overeen met het aantal stuks en de bijbehorende levertijd.
Voordelig bij kleine oplages
  Budget levering Standaard levering Spoed levering
Aantal
* Prijzen zijn excl. BTW en inclusief levering binnen Nederland en België (mits anders aangegeven).
** Uiterlijke leverdatum geldt enkel indien alle bestanden voor 14:00 uur zijn aangeleverd.
Kies je oplage en levertijd
Selecteer een prijs in de tabel om verder te gaan
2Aantal, prijs en levertijd

Selecteer een prijs in de tabel om verder te gaan met je bestelling.

Aantal
De staffel die je ziet bevat onze standaard aantallen. Mocht je een ander aantal nodig hebben, vraag dan gerust een offerte aan.

Levertijd
Onze standaard levertijden zijn weergegeven. Mocht je het product sneller in huis willen hebben, vraag dan gerust een offerte aan.

Aantal en Prijzen - Offset gedrukt
?
Selecteer hieronder in de tabel hoeveel stuks je wilt bestellen door op de prijs te klikken. De prijzen komen overeen met het aantal stuks en de bijbehorende levertijd.
Voordelig bij grote oplages
  Budget levering Standaard levering Spoed levering
Aantal
* Prijzen zijn excl. BTW en inclusief levering binnen Nederland en België (mits anders aangegeven).
** Uiterlijke leverdatum geldt enkel indien alle bestanden voor 09:30 uur zijn aangeleverd.
Kies je oplage en levertijd
Selecteer een prijs in de tabel om verder te gaan

Gevelvlag bedrukken

Een gevelvlag bedrukken is een groot proces. Het proces is vergelijkbaar met het printen van papier op een gigantische machine. Hieronder leggen wij het proces stap voor stap uit.


Stap 1: Jouw gevelvlag bedrukken

Het polyester van de vlag gaat in daarvoor speciaal ontworpen machines. Deze machines kunnen maximaal 320 cm breed drukken (de kans dat een vlag zo breed ook echt afgedrukt moet worden is niet zo groot). De maximale printmaat is 316 cm breed (door de  afloop en snijmarge is dit iets kleiner dan de vlagbreedte).


De print wordt digitaal gedrukt op de polyester vlag door de printer. Deze print is opgebouwd uit de 4 CYMK kleuren. Nadat de printerkop over het doek is gegaan moeten de kleuren nog gefixeerd worden.


Stap 2: Het sublimeren van jouw gevelvlag

Nadat de vlag geprint is wordt deze vlag verwarmd. Door de verwarming krijgt de inkt levendige kleuren. Nadat de inkt in de vlag ‘gebrand’ is, is de inkt uv-bestendig. Tevens zorgt dit branden ervoor dat de inkt niet vervaagt en langer mee gaat. Na het printproces krijgt de vlag nog een wasbeurt om overtollige inkt weg te spoelen. 


Stap 3: Op maat snijden van jouw gevelvlag

Na het wassen en drogen van de vlag is het tijd om deze op maat te snijden. Er zijn kleine snijlijnen aangebracht in de vlag, en langs deze lijnen wordt de gevelvlag vervolgens uitgesneden. 


Stap 4: Het zomen van jouw gevelvlag

Daarna worden de randen van de vlag omgezoomd en voorzien van een stiknaad (zodat de randen van de vlag niet rafelen).


Nu je alles weet over een gevelvlag bedrukken kun je starten met het bestellen van jouw gevelvlag. 

Gevelvlaggen bestellen


Kies eerst het formaat

Kies als eerst het gewenste formaat van jouw gevelvlag. Houd hierbij dan in gedachte waar je de gevelvlag voor gaat gebruiken (het ene pand is het andere niet). Als je bijvoorbeeld een vrijstaand pand hebt kun je beter een wat groter formaat vlag kiezen dan als je bijvoorbeeld in een drukke winkelstraat zit. 


Kies voor enkelzijdige bedrukking

Je kunt alleen kiezen voor enkelzijdige bedrukking. Doordat de stof 95% doorschijnend is, is de print aan beide kanten goed te lezen. Met een dubbelzijdige bedrukking zou de print niet meer leesbaar zijn.


Kies de gewenste materiaalsoort

Ga je gevelvlaggen bestellen? Dan heb je de keuze uit twee materiaalsoorten. Deze twee materiaalsoorten zijn: Vlaggendoek (110 grams) & Longlife (115 grams). Vlaggendoek is een sterke 110 grams stof gemaakt van polyester. Het materiaal heeft een fijnmazige structuur en heet een glanzend oppervlak. Longlife is een 115 grams extra sterke stof. Het voordeel van de Longlife 115 grams is dat het niet gezoomd hoeft te worden. 


Kies de afwerking van de vlag

Nadat je het keuzeproces doorlopen hebt verschijnt er een tabel met de aantallen, prijzen en levertijden. Kies hier de gewenste combinatie van deze drie opties.  Houdt er rekening mee dat de getoonde prijzen exclusief BTW zijn en gelden voor een levering binnen Nederland. Voor de levertijd geldt dat dit de uiterste leverdatum is mits de bestanden voor 12:00 uur zijn aangeleverd en goedgekeurd.

Nu je alles weet over het bestel proces van een gevelvlag kun je direct starten met jouw gevelvlaggen bestellen.