Beste klant. Het is enorm druk in onze productie. Bestel op tijd of met een snellere levering.

Beoordeling: Luxe visitekaartjes


6 Beoordelingen

100%

van de klanten beveelt dit product aan

Beoordelingen

5 sterren
3
4 sterren
2
3 sterren
1
2 sterren
0
1 Ster
0

8
Snel en goed

Visitekaartjes besteld. Fijne support over het aanleveren van de juiste bestanden en daarna waren de visitekaartjes heel snel geleverd. TOP!

Aanbeveling
Datum
Door
ja
04-08-2020
Javie - Energy Flows, Soest

8
Veel keuze, goede kwaliteit en persoonlijke service.

Ik werk al jaren met Drukbedrijf en ik kan er van op uit gaan dat ze goede kwaliteit leveren! Je kunt altijd bij ze terecht met je vragen over producten of lopende bestellingen; de service is vriendelijk en behulpzaam. Prijs/kwaliteit verhouding is erg goed, ik blijf hier mijn materialen bestellen!

Aanbeveling
Datum
Door
ja
24-09-2021
L. Schultz, Amsterdam

6
Had een probleem, maar werd netjes opgelost.

Ik had visitekaartjes besteld en ik had speciaal gebeld naar Drukbedrijf om te vragen of ze het ontwerp voor mij konden nakijken en er werd mij toen gezegd dat ze dit voor mij zouden doen. Maar helaas toen ik ze binnen had merkte ik dat ze niet goed zijn gedrukt. De achterkant was ondersteboven. Ik heb het toen gemeld bij Drukbedrijf en ze gaven aan dat het mijn fout was (dit klopt niet, want ik heb letterlijk de aanleverspecificaties gevolgd en ze zouden het nog voor mij nakijken), maar uit coulance hebben ze het opnieuw bedrukt en gratis naar mij verstuurd. Toen ik het ontvangen had, was het gelukkig wel goed gedrukt.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
14-07-2020
Jayrón, Nieuwegein

10
Gewoon goed geholpen

Prima en vlot geholpen met uitstekende kwaliteit van het product. Thanks !

Aanbeveling
Datum
Door
ja
21-07-2021
Albert Oegema, Amsterdam

10
Aanrader!!

Ik bestel vrijwel alles bij drukbedrijf. Professionele hulp en mooie producten. Ze zijn goed bereikbaar wat het samenwerken makkelijk maakt. Aanrader!

Aanbeveling
Datum
Door
ja
10-08-2020
Nienke, Amsterdam

10
Absurd

Oké, ik heb door de jaren heen bij veel drukkerijen bestellingen geplaatst. Maar Drukbedrijf is echt de beste op de markt. Qua Service communicatie en kwaliteit. Ik schrijf nooit een review maar Drukbedrijf gaat echt de extra mile

Aanbeveling
Datum
Door
ja
08-08-2020
Olaf, Sassenheim