Inloggen /
Registreren

Winkelmandje

Offerte
aanvragen
Home | Kerst

Kerstproducten

Met welk kerstcadeau ga jij dit jaar verrassen?

487 Reviews Gratis verzending 24-uurs levering Persoonlijk advies

Wil jij jouw vrienden, familie, collega’s en klanten dit jaar met kerst verrassen? Kijk dan in ons kerstassortiment voor originele cadeaus. Maak de cadeaus speciaal en persoonlijk door deze te bedrukken met jouw logo of een leuke tekst met foto in een kerstthema.


 Wij bedrukken meer dan op onze site staat!

 Hulp nodig met ontwerpen? Wij helpen je graag!

 Jouw kerstkaarten eenvoudig besteld op ieder formaat

Bewaren

Inpakpapier en cadeaulabels

Heb jij voor iedereen een leuk presentje? Pak deze dan ook in met inpakpapier waar jouw logo op staat, gestoken in een kerstjasje. Personaliseer de verpakking daarnaast door hier een cadeaulabel aan te hangen met een leuke tekst.


Canvas tassen

Tijdens de wintermaanden worden de meeste cadeaus geshopt. Help mee te voorkomen dat er te veel papieren of plastic tasjes worden verbruikt. Bedruk de duurzame canvas tasjes met jouw logo en kom extra onder de aandacht bij potentiële klanten.


Fleskoker, wijnkist en fleshangers

Wil je jouw personeel verrassen met een lekkere fles rode of witte wijn? Vergeet deze dan niet in te pakken in een mooie fleskoker, wijnkist, kartonnen wijnverpakking of hier een fleshanger omheen te hangen. Voorzie deze van een leuke tekst en foto.


Kerstkaarten

Vergeet jij je waslijst aan vrienden en familie dit jaar geen leuk kaartje te sturen? Of wil jij jouw klanten ook fijne feestdagen wensen? Kies uit de vele beschikbare papiersoorten en bestel daar met gemak gelijk je enveloppen bij.


Slee

Ga jij op wintersport of verwacht je veel sneeuw en ijs dit jaar? Neem dan een leuke slee mee voor de kleintjes in je familie of vriendenkring.


Zit jouw product er niet tussen?

Had jij een geniaal product bedacht om te bedrukken en cadeau te doen met kerst? Vraag dan gerust een offerte aan.

Hulp met jouw kerst producten?
Bel 020-348 48 72 of dien een terugbelverzoek in!