Inloggen /
Registreren

Winkelmandje

Offerte
aanvragen
Home | Buitenreclame | Vlaggen | Beachflags

Beachflags

Opvallende buitenreclame nodig? Kies dan voor een beachflag

487 Reviews Gratis verzending 24-uurs levering Persoonlijk advies

Een beachflag is een mooi product om in te zetten voor de promotie van je winkel of horeca gelegenheid. Door de hoogte van de beachflags vallen zo goed op in het straatbeeld. De vlaggen zijn volledig te bedrukken waardoor je deze heel opvallend kunt maken.


Voordelen van onze beachflags

 Verkrijgbaar in 6 verschillende formaten

 Spoedleveringen mogelijk!

 Leverbaar met verschillende soorten accessoires

 Bij windkracht 6 is de levensduur vastgesteld op 3 tot 4 maanden

Beachflags voor een promotieactie

Een beachflag (ook wel strandvlag genoemd) wordt vaak gebruikt om een actie/evenement onder de aandacht te brengen. Deze vlaggen staan dan meestal prominent in beeld bij de ingang van een evenement. Ook kun je de beachflags langs de weg zetten om zo promotie te maken, of gebruik ze als markering van de route naar het evenement. Verder worden beachflags ook vaak op het strand gebruikt, (bij toernooien) en bij strandtentjes.


Door de opvallende (gebogen) vorm van de beachflags vallen deze sneller op dan andere vormen van promotiematerialen. Door de beach flag te bedrukken met jouw logo of slogan creëer je weer een moment waarin jouw evenement/bedrijf Top of Mind is.  


Beachflag voor binnen en buiten gebruik

Een beachflag wordt gesublimeerd. Dit houdt in dat de prints onder hoge temperatuur (en hoge druk) worden aangebracht op het materiaal. Dit heeft als voordeel dat de print op de beachflags Uv-bestendig is. Dit houdt in dat de print op de vlag niet vervaagd in de zon waardoor deze uitstekend geschikt is voor buiten gebruik.


De beach flag wordt enkelzijdig bedrukt en is 95% licht doorschijnend. Het ontwerp is zichtbaar in spiegelbeeld.  De beachflag is gemakkelijk op te zetten en te verplaatsen.  Wel wordt er aangeraden de beachflags binnen te houden bij meer dan windkracht vijf (dit om de levensduur van de vlag ten goede te komen).


Formaten van beach flags

Het is mogelijk om meerdereformaten te bestellen. Deze formaten variëren van 40 x 235 centimeter (het kleinste formaat) tot 90 x 430 centimeter (het grootste formaat). Het formaat wat het meest voor jou geschikt is hangt van het door jou gekozen doel af.


Ga je de beach flag bijvoorbeeld gebruiken in een drukke winkelstraat? Dan is het handig om een kleiner formaat te kiezen (door het gebrek aan ruimte is het niet handig een groot formaat te kiezen anders kan dit leiden tot irritatie van het winkelend publiek).


Beachflag ontwerpen

Na het bestellen van jouw beachflag kun je de bestanden aanleveren. Houdt hierbij rekening dat je in het aangeleverde bestand een snijmarge meeneemt en dat de kleuren aangeleverd zijn in CYMK (geen RGB). Klik op het werkbestand van jouw ontwerpprogramma naar keuze (Indesign, Adobe Illustrator of Photoshop).


Mocht je nog een ontwerp nodig hebben dan kun je ook altijd een offerte aanvragen om jouw vlag te laten ontwerpen. 

Welke materiaalsoort gebruik ik voor mijn beachflag?

Wij produceren beachflags standaard op 115 grams vlagdoek. Dit materiaal heeft een fijne structuur met een lichtglanzend oppervlak een echte eyecatcher en ook nog wind doorlatend.

 

Eigenschappen Longlife vlaggendoek

   115gr./m²

  Maximale rolbreedte 320cm (maximale printbreedte 316cm).

  B1 brandcertificering.

  Voor binnen- en buiten toepassingen.


Beachflags en extra's.

Het is mogelijk om nog overige accessoires bij te bestellen. Denk hierbij aan een grondpin, kruisvoet of parasolvoet. Kies dan onderaan de pagina voor de accessoire  die jij er bij wilt kiezen. Wil je geen extra’s? Klik dan op geen extra’s.


Het is ook mogelijk om een draagtas en beachpole bij jouw beachflag te laten leveren. Met de bijgeleverde draagtas kun je de beachflag overal gemakkelijk mee naar toenemen. Deze beachpole is gemaakt van aluminium en glasvezel. De draagtas is gemaakt van 100% polyester materiaal en wordt standaard geleverd in zwart.


Klik hier om terug te gaan naar de vlaggen pagina of klik hier als je een dropflag zoekt.

1Product samenstellen

Kies uit een van de opties om jouw product geheel naar wens samen te stellen.

 
  Hulp nodig?  
Marjon helpt je graag! 
Bel: 020 348 48 72
1
Kies Met of zonder Pole
Met of zonder Pole:
3
Kies Materiaalsoort
Materiaalsoort:
?

115 grams vlaggendoek is standaard vlaggendoek materiaal.

115 grams longlife gaat langer mee dan vlaggendoek. Door de kruislings gewoven structuur is dit materiaal beter bestand tegen wind. Hierdoor oogt de niet gezoomde rand wel iets rafelig van dichtbij.

4
Kies Bedrukking
Bedrukking:
5
Kies Afwerking
Afwerking:
×
De volgende onderdelen zijn niet ingevuld:
2Aantal, prijs en levertijd

Selecteer een prijs in de tabel om verder te gaan met je bestelling.

Aantal
De staffel die je ziet bevat onze standaard aantallen. Mocht je een ander aantal nodig hebben, vraag dan gerust een offerte aan.

Levertijd
Onze standaard levertijden zijn weergegeven. Mocht je het product sneller in huis willen hebben, vraag dan gerust een offerte aan.

Aantal en Prijzen - Digitaal gedrukt
?
Selecteer hieronder in de tabel hoeveel stuks je wilt bestellen door op de prijs te klikken. De prijzen komen overeen met het aantal stuks en de bijbehorende levertijd.
Voordelig bij kleine oplages
  Budget levering Standaard levering Spoed levering
Aantal
* Prijzen zijn excl. BTW en inclusief levering binnen Nederland en België (mits anders aangegeven).
** Uiterlijke leverdatum geldt enkel indien alle bestanden voor 14:00 uur zijn aangeleverd.
Kies je oplage en levertijd
Selecteer een prijs in de tabel om verder te gaan
2Aantal, prijs en levertijd

Selecteer een prijs in de tabel om verder te gaan met je bestelling.

Aantal
De staffel die je ziet bevat onze standaard aantallen. Mocht je een ander aantal nodig hebben, vraag dan gerust een offerte aan.

Levertijd
Onze standaard levertijden zijn weergegeven. Mocht je het product sneller in huis willen hebben, vraag dan gerust een offerte aan.

Aantal en Prijzen - Offset gedrukt
?
Selecteer hieronder in de tabel hoeveel stuks je wilt bestellen door op de prijs te klikken. De prijzen komen overeen met het aantal stuks en de bijbehorende levertijd.
Voordelig bij grote oplages
  Budget levering Standaard levering Spoed levering
Aantal
* Prijzen zijn excl. BTW en inclusief levering binnen Nederland en België (mits anders aangegeven).
** Uiterlijke leverdatum geldt enkel indien alle bestanden voor 09:30 uur zijn aangeleverd.
Kies je oplage en levertijd
Selecteer een prijs in de tabel om verder te gaan

Beachflag bestellen

Je hebt een vlag nodig voor jouw evenement en hebt besloten dat de beachflag de beste optie is, maar hoe kun je nou een beachflag bestellen? Hieronder staat een geschreven uitleg met informatie per stap zodat je een afgewogen keuze kunt maken. 


Kies met of zonder beachpole

De vlaggen worden standaard geleverd met tas en beachpole. De beachpole is gemaakt van aluminium en glasvezel en afgewerkt met een coating zodat deze corrosiebestendig is. De draagtas is van 100% polyester en daardoor erg duurzaam. Deze tas weegt ongeveer twee kilo (met de beachflag in de tas). 


Ga je een beachflag bestellen? Kies dan het juiste formaat

Wij leveren standaard de meest gekozen formaten in onze webshop. Het kleinste formaat is 40 x 235 centimeter en het grootste formaat is 90 x 430 centimeter. Kies het formaat wat het beste aansluit bij jouw doel. Zo is een beachflag op de beurs, of een beachflag in een drukke winkelstraat meestal een kleiner formaat dan de beachflags die gebruikt worden voor buiten evenementen. 


Kies enkelzijdige bedrukking

Het is alleen mogelijk om te kiezen voor enkelzijdige bedrukking. De stof is 95% doorschijnend, wat betekent dat de print aan beide kanten goed te lezen is. Als je de vlag aan beide kanten zou bedrukken zou de print niet meer leesbaar zijn. 


Kies 115 grams Longlife vlaggendoek als materiaalsoort

Je kunt alleen kiezen uit 115 grams Longlife vlaggendoek als materiaalsoort. Longlife vlaggendoek gaat langer mee dan andere materiaalsoorten voor vlaggen. Longlife vlaggendoek heeft een glanzend oppervlak. De prints op de vlag komen er helder uit en de print is Uv-bestendig. Dit houdt in dat de print niet verkleurd in de zon. Longlife vlaggendoek is geschikt om zowel binnen als buiten te gebruiken. 


Kies de juiste afwerking

Je hebt de keuze uit een witte of zwarte zoom. Ga je een zwarte beachflag bestellen? Kies dan voor een zwarte zoom. Verder is de keuze voor de kleur van de zoom natuurlijk erg persoonlijk. 


Kies wel of geen extra's

Ga je een beachflag bestellen die je in een harde of zachte ondergrond gaat plaatsen? Kies dan als extra optie een grondpin. De grondpin is gemaakt van aluminium en gaat daarom lang mee. Kies voor een kruisvoet als je de beachflag makkelijk wilt verplaatsen. Kies voor een parasolvoet als je een voet wilt die je gaat gebruiken voor een tijdelijk evenement. Je kunt deze bijvoorbeeld vullen met water of zand en je hebt dan toch een stevige ondergrond. Ga je een beachflag bestellen en heb je al bevestigingsmateriaal? Kies dan voor geen extra’s.

Nu je alles weet over een beachflag bestellen kun je zelf aan de slag. Staat jouw beachflag formaat er niet tussen, of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Keer hier terug naar de te gaan naar de homepage