Beoordeling: Beachflags


12 Beoordelingen

100%

van de klanten beveelt dit product aan

Beoordelingen

5 sterren
8
4 sterren
3
3 sterren
1
2 sterren
0
1 Ster
0

9
Super!

Ik wilde graag een dropflag bestellen voor ons bedrijf met logo. Ik heb ons logo verstuurd per mail met de vraag om advies, en direct kreeg ik een voorbeeldvlag met ons logo erop. Super fijn! Daarna kon ik de vlag met dit document op de website bestellen. Bedankt voor de fijne hulp!

Aanbeveling
Datum
Door
ja
12-07-2020
Fleur Raterink, Veenendaal

6
De producten zijn goed, maar bij de levering ging helaas wat mis.

De vlaggen werden snel gedrukt en geleverd. Alleen lieten de voeten en stokken nog 2 dagen op zich wachten.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
11-06-2021
Nikla, Utrecht

8
Fijn geholpen!

Ik kwam er niet helemaal uit met het ontwerpen op de website. Toen ik mailde kreeg ik al snel antwoord met een overzichtelijke offerte en uiteindelijk het ontwerp. Fijne service en toen de vlaggen geleverd waren zagen ze er keurig uit.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
19-09-2020
Stuurbrink, Ochten

10
Drukbedrijf levert een goed product en goede service

Eenvoudig bestellen via de website en vragen over je bestelling worden via de chat of telefoon snel beantwoord.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
26-04-2021
Annemarie, Roden

9
Perfect volgens opgave

In begin wat problemen gehad om logo en achtergrond kleur naar wens te krijgen. Met hulp van Drukbedrijf opgelost. Resultaat perfect.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
23-05-2020
Henri, Soest

10
Snelle levering

Wij hadden een spoed order geplaatst en Drukbedrijf heeft de Beachflags keurig binnen de gestelde tijd geleverd. Heel blij met het eindresultaat!

Aanbeveling
Datum
Door
ja
26-10-2020
Roderik Lamers, Haarlem

10
Beach vlaggen

Alles keurig binnen afgesproken tijd geleverd en kwaliteit is naar verwachting. Dank ervoor

Aanbeveling
Datum
Door
ja
25-07-2021
Frans Ruigrok, Son

9
Erg tevreden

Snel en goed geholpen.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
31-05-2021
Gio Gruter, Amsterdam

7
Topkwaliteit beachvlaggen

Na eerdere bestellingen is de keuze voor drukbedrijf makkelijk gemaakt als er weer een nieuwe beachflag moet komen. Superkwaliteit, leuke formaten en een snelle service. Maar of het dit keer door corona werd beïnvloed of door de drukte bij de postorderbedrijven weet ik niet, mijn vlag werd 4 werkdagen later geleverd dan werd aangegeven. Gelukkig liet de timing dit keer wat ruimte, maar een mailtje over de vertraging had ik wel op prijs gesteld.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
12-11-2020
Annemarie Smith, Roden

8
Geweldige service

Ik had een beachvlag besteld en helaas kwam deze niet netjes afgewerkt binnen. Hier contact over gehad en kreeg een nieuwe beachvlag die perfect is.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
24-05-2021
Kitty, Hendrik-Ido-Ambacht

10
Prima werk

Na wat onduidelijkheden is mijn order keurig opgepakt en prima resultaat

Aanbeveling
Datum
Door
ja
03-04-2020
Inge, Enschede

10
Fantastisch

Ik werd super goed en snel geholpen door Wytze! Hij heeft me geholpen met alle probleempjes waar ik tegen aan liep!

Aanbeveling
Datum
Door
ja
05-10-2020
Fenne, Oosterbeek