Beoordeling: Zip Wall


5 Beoordelingen
80%

van de klanten beveelt dit product aan

Beoordelingen

5 sterren
4
4 sterren
0
3 sterren
0
2 sterren
1
1 Ster
0

10
Klantgericht en snel geleverd

Klantgericht en snel geleverd

Aanbeveling
Datum
Door
ja
17-11-2023
John Wauben, Valkenburg

4
Slechte service

Mijn product heeft vetraging opgelopen. Hier heb ik met 5 mensen contact over gehad. Niemand wist precies waar het fout ging. Ze gaven aan dat het bij het sorteercentrum vertraging had opgelopen. Dit kan gebeuren, dat snap ik. Maar ik wilde graag een track & trace ontvangen zodat ik dit kon doorsturen naar mijn collega's. Zij moesten er namelijk voor zorgen dat het op transport meeging. 4 keer heb ik te horen gekregen dat ik hem in de mail zou ontvangen. Pas na de 5e keer contact zoeken en aangeven dat ik een klacht wilde indienen kreeg ik een track & trace. Waarbij tevens de verkeerde postcode ingevuld was. Dan is het ook zeker niet raar dat niemand kan zien waar het pakket is ...

Aanbeveling
Datum
Door
nee
06-09-2022
Ciska, Aalsmeer

9
Top service!

Ik heb op zeer korte termijn event-materialen via drukbedrijf besteld. De manier waarop met ons werd meegedacht en gecommuniceerd vond was uiterst betrokken en professioneel.

Aanbeveling
Datum
Door
ja
18-10-2021
Andrew, Oss

10
Super ervaring!

Mijn bestellingen zijn altijd netjes, goed afgewerkt en op tijd geleverd. Klantenservice helpt je ook graag en snel op weg!

Aanbeveling
Datum
Door
ja
15-12-2023
Abdul, Utrecht

10
Super meegedacht en zeer snel geleverd!

Contact was eerst online, daar kwam ik niet uit met het aanleveren van de foto's daarna gebeld en super geholpen. dingen aangepast en binnen drie dagen geleverd! Top!

Aanbeveling
Datum
Door
ja
07-11-2023
Hans Jansen, Dronten