5 voorbeelden van buitenreclame op maat

Doorbreek de standaarden!

Geplaatst door:
Datum: vrijdag 03-07-2020

Met buitenreclame zorg je ervoor dat je gezien wordt door een grote groep mensen. Dit wil je natuurlijk het liefst zo opvallend mogelijk doen. Door af te wijken van een standaardformaat ben je anders dan andere advertenties en val je op. Hieronder geven wij een aantal voorbeelden van buitenreclame op maat.

Bouw- en dranghekspandoeken
Meterslange reclame maken

buitenreclame op maat

Je ziet ze op evenementen, festivals en langs bouwprojecten. Dranghekken worden gebruikt om een route af te zetten of voor veiligheidsmaatregelen. Bouwhekken zie je veel langs bouwprojecten om het bouwproject aan te kondigen. En gezien de hekken er toch staan kun je er maar beter gebruik van maken. Je kunt er namelijk meterslange reclame op maken door ze te bedrukken met jouw logo of reclameboodschap.

Gebouw inpakken
Geen doorn in het oog

buitenreclame op maat

En ook van een gebouw of object in de steigers kun je de ruimte goed benutten…

Logo- of naamletters
Hier wil je een foto van maken

buitenreclame op maat

Je kent ze vast wel, de I Amsterdam letters die bij het Museumplein stonden. Niet alleen ijzersterke reclame, maar ook mega fotogeniek. Tegenwoordig zie je deze logo- of naamletters ook veel op festivals, bruiloften en voor grote kantoorgebouwen.

Podium- en festivalaankleding
De mogelijkheden zijn eindeloos

buitenreclame op maat 

Wist je dat festivalaankleding veelal wordt gemaakt van spandoekmateriaal? Het grote voordeel van spandoeken is dat ze eenvoudig in elke vorm en maat gemaakt kunnen worden. Ook heb je speakerdoeken, waarmee je ook de speakers kunt voorzien van een print. Omdat deze doeken veel gaatjes bevatten, kan het geluid er gemakkelijk doorheen.

Contour gesneden reclame
Creatief met vormen

buitenreclame op maat


Wanneer je afwijkt van een standaard vorm heb je een grotere kans om eruit te springen. Zeker wanneer de boodschap en de vorm elkaar versterken. De vorm laat je boodschap spreken.

Hopelijk hebben wij je geïnspireerd om buitenreclame op maat te maken! Bij Drukbedrijf drukken we alles op alles en staan we klaar om je hiermee te helpen. Naast dat alles mogelijk is, kunnen we je ook vakkundig advies geven. Wil je de uitdaging aangaan? Neem hier contact met ons op.