Beurswanden vergelijken

Opvallen met je beursstand? Hier lees je welke beurswand voor jou geschikt is.

Hans
Geplaatst door: Hans
Datum: dinsdag 16-01-2024

Het beursseizoen staat weer voor de deur; dé periode waarin bedrijven hun beste beentje voor zetten om zich zelf te promoten, relaties op te bouwen of nieuwe klanten aan te trekken. Het is juist de kunst om op te vallen tussen die tientallen, misschien wel honderden andere bedrijven en concurrenten.

Een unieke en opvallende beursstand kan jouw bedrijf helpen op te vallen. Maar hoe richt je zo'n beursstand zo effectief mogelijk in? En welke beurswand past het best bij jouw bedrijf? In deze blog vergelijken we alle mogelijke beurswanden en kom je er achter welke beurswand geschikt is voor jouw bedrijf. 

Val op

Beurswanden zijn er in heel veel soorten en maten. Om er achter te komen welk type geschikt is voor jou, is het allereerst belangrijk om je doelstelling te bepalen. Wil je iets uitstralen? Wil je opvallen? Ga je voor out of the box? Of liever iets subtieler?

Hierbij is het belangrijk om niet te veel af te wijken van je uitstraling. Is je branding normaal gesproken zakelijk en subtiel, straal dit dan ook uit op de beurs. Alleen zo herkent de bezoeker je.

Beurswandvergelijker

Benieuwd welke beurswand het best bij jouw stand past? In onderstaande tabel vind je een overzicht van alle beurswanden.

Beurswandvergelijker

  Tas/koffer   Gewicht Extra opties Montage gemak Opzettijd

Levertijd

Zip wall Draagtas +/- 15 kg LED-spots  ++ +/- 10 min. 3-7 werkdagen
Pop-up wand Koffer +/- 30 kg  LED-spots, topblad t.b.v. koffer   ++ +/- 10 min. 3 werkdagen 
Presentatiewand Draagtas +/- 15 kg   LED-spots   +++ +/- 5 min. 3 werkdagen  
Roll-up banner XXL Draagtas +/- 14 kg    -  ++++ +/- 5 min. 2-3 werkdagen  
Steigerframe banner +/- 20 kg   Spanners met spinhaak   ++ +/- 15 min. 3 werkdagen  
Pixlip Go Draagtas  +/- 18 kg    ++ +/- 15 min.  3 werkdagen  
Expolinc Koffer Variabel  LED-spots  + +/- 20 min.  3-8 werkdagen 

Tip van Drukbedrijf: Mochten wij binnenkort op de beurs staan, zouden wij gaan voor de Presentatiewand. Deze eenvoudig op te zetten wand heeft niet alleen een korte levertijd. Er is ook een mogelijkheid om LED-spots toe te voegen. Daarnaast is een (relatief) lichtgewicht en makkelijk te vervoeren dankzij de draagtas. Deze wand is beschikbaar in 2 formaten.

Instructievideo's

Voor de meeste beurswanden hebben we een instructievideo gemaakt om je een handje te helpen. De video's kun je hier vinden:


      

https://www.drukbedrijf.nl/presentatie/beurs-en-presentatiewanden/