Bouwsubsidie Nederland, Klant van de Maand!

Wij zijn trots op onze klanten en dat laten we graag zien!

Joris
Geplaatst door: Joris
Datum: dinsdag 31-10-2017

Bouwsubsidie Nederland zet zich in voor het verwerven van subsidies, fiscale regelingen, fondsen en groenfinanciering voor duurzame bouw- en investeringsprojecten.Boy Peters Bouwsubsidie

Bouwsubsidie Nederland positioneert zich, in een nichemarkt, als een ware specialist ten opzichte van andere partijen. De concurrenten hebben meestal een vakgroep binnen een accountantskantoor of een subsidieadviesbureau. Hier ligt de focus vooral op innovatie en innovatie-gerelateerde subsidies. Overige subsidies zijn vaak meer bijzaak en daar wordt daardoor niet voldoende gebruik van gemaakt. Zonde! Dat vindt ook Boy Peters van Bouwsubsidie Nederland, die zich daarom heeft gespecialiseerd in het gehele vak. Omdat deze deskundigheid niet onopgemerkt is gebleven bij de overige partijen binnen de markt, worden zelfs klanten van deze partijen voor een volledig advies naar Bouwsubsidie Nederland doorverwezen.

“Met de ambitie om Nederland een duurzamer land te maken, willen wij elke beschikbare euro gebruiken om dit doel te bewerkstelligen. Dit moet mede mogelijk worden gemaakt door partner te worden van iedere architect, aannemer, installateur en bouwbegeleider in Nederland. Om die reden hebben wij als slogan: Samen bouwen aan duurzaamheid.”

Waarbij is Drukbedrijf jullie van dienst?

Drukbedrijf heeft zo’n beetje alle communicatie-uitingen voor Bouwsubsidie Nederland verzorgt. Van het ontwerp van het logo, tot het verwerken van dat logo in een huisstijl en het ontwerpen van drukbestanden. Daarbij hebben wij hier ook onze presentatiemappen, kladblokken en pennen naar alle tevredenheid laten drukken. Vanaf dag 1 krijgen we veel complimenten over het ontwerp en de verwerking er van, vooral het “vinkje” in de “O” slaat goed aan.

Huisstijl - Bouwsubsidie Nederland

Wat bestellen jullie zoal bij ons?

Alles. Van vensterenveloppen tot promotiemateriaal. Zo gaan we binnenkort onze nieuwe dienstverlening lanceren (btw-teruggave op zonnepanelen en subsidies voor particulieren). De folders, flyers en promotionele zaken hiervoor worden aan Drukbedrijf toevertrouwd.

Hoe gebruiken jullie onze producten?

We gebruiken het drukwerk dagelijks voor ons werk op kantoor en in onze communicatie, maar ook voor promotionele doeleinden.

Waar helpen wij nog meer bij behalve standaard producties?

Drukbedrijf is veel meer dan alleen het leveren van drukwerk. Zo helpen ze ons bij het ontwerp van producten, maar geven ze ook advies. Soms hebben wij een bepaald ontwerp in gedachte, maar komen ze ook met ideeën als het ontwerp op een andere manier beter zou kunnen uitpakken.