Cloud Gallery, klant van de maand!

Wij zijn trots op onze klanten en dat laten we graag zien.

Hans
Geplaatst door: Hans
Datum: maandag 01-05-2017

Cloud Gallery

Cloud Gallery is een plek in de Amsterdamse Jordaan waar we inspirerende exposities proberen te creëren van jong talent maar ook van gevestigde kunstenaars. We spraken met Bob Siers, die samen met Danny en Sebastiaan, de initiatiefnemer is voor het project “A Photographer’s Journal”.

Wat willen jullie met Cloud Gallery bereiken?

Cloud Gallery stelt zich ten doel om toegankelijk te zijn voor een groot publiek. Dit kunnen kunstliefhebbers zijn maar ook gewoon dagjes mensen. Daarnaast zijn ook de kunstenaars zelf welkom die nog wat inspiratie willen opdoen voor hun eigen werk. De exposities duren gemiddeld 4 tot 6 weken en variëren van fotografie en schilderkunst tot aan keramiek.

In de gallery is natuurlijk een bar aanwezig waar JuiceLab o.a. gezonde sapjes serveert. Zoals gebruikelijk is bij galleries, hebben de mensen de mogelijkheid om de aanwezige kunst te kopen.

Ons doel is om telkens weer een betere expositie neer te zetten en hiermee een naam te verwerven in de Nederlandse kunstwereld. Een plek te zijn waar mensen voor inspiratie naar toe komen, maar ook een plek waar mensen een mooi stuk kunnen kopen voor hun interieur.

Waarmee wil Cloud Gallery zich onderscheiden?

De toegankelijkheid die Cloud Gallery wilt uitstralen en het jonge creatieve karakter van de exposities, moeten zorgen voor het onderscheid tussen Cloud Gallery en haar concurrenten. De toegankelijkheid wordt verwezenlijkt door te richten op het brede publiek. Het jonge creatieve karakter wordt bewerkstelligd door de jonge kunstenaars de ruimte te geven om hun talent ten toon te stellen.

Wat heeft Drukbedrijf.nl voor jullie betekend?

We hebben op basis van verschillende criteria uiteindelijk voor Drukbedrijf.nl gekozen. Hier hebben we magazines laten drukken, waarin de kunstwerken van onze nieuwe exposities worden vertoond.

Magazines

Het doel van het magazine is om de portretten te laten zien van de huidige generatie fotografen. Naast de individuele prints die tijdens de expositie te koop zijn, is het magazine een mooie kans om gelijk een collectie van al het werk te verkrijgen.

Naast de geweldige persoonlijke hulp bij het samenstellen van de brochure, is ook de hoge kwaliteit ons zeer goed bevallen. Mede daarom hebben wij er voor gekozen om ook ons andere drukwerk door Drukbedrijf.nl te laten verzorgen.